Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.544
- Поени од реакции
- 29.082
Си можел барем да искречиш. Да не го фрлаш за џабе.Мене така од Ројал ми дадоа гага цела кофа ко од поликолор. Послем два дена се расипа, еднаш дали го употребив.
Си можел барем да искречиш. Да не го фрлаш за џабе.Мене така од Ројал ми дадоа гага цела кофа ко од поликолор. Послем два дена се расипа, еднаш дали го употребив.
Мене не ми е јасно зашто не вршат достава.Ne e kriv on tuku sedmica so retardiraniot sistem, kade tip so naracuva preku telefon sendvic kje go zeme pobrzo nego toj u red. Porano bea sinonim za brza usluga, sea za 5 lugje red se ceka 20 minuti.
Се плашат дека изладен хамбургер ке дојдеш и ке им го треснеш од глава затоа строго на лице местоМене не ми е јасно зашто не вршат достава.
Се плашат дека изладен хамбургер ке дојдеш и ке им го треснеш од глава затоа строго на лице местоМене не ми е јасно зашто не вршат достава.
Кога последен пат ти успеало ова?Иначе во 7ца се нарачува по телефон ти кажуваат за 15 мин влегуваш и си земаш додека тие внатре уште си чекаат
Јас и пред сендвичара да сум по тел си нарачувам наместо во врат да ми дишат 20 души во 5 квадрати 15-20мин и ко ке излезам на скара да мирисам...
Стално така нарачувам, само да не чекам внатреКога последен пат ти успеало ова?
Напротив, се повеќе телефонски нарачки има, а се помалку што таму нарачуваат. Така што од кога почна пандемијата многу побрзо се услужени тие што таму нарачуваат.
Многу пати и телефон не креваат ради превише нарачки. Надвор чекаат луѓе пошто не им е готова нарачката во договорениот термин.
Ништо посебно не ми беше Тако'с Џем мене, Ла Пуерта и Амигос се далеку подобар избор за мексичка храна, а и не знам зошто ги споредуваш со 7ца кога комплетно различни менија имаат.Абе идам до Taco's Јам да каснам оргинално тако со парчиња чисто свинско месо, авокадо, црвен кромид и чили сос за 170ден. прсти да излижеш со прилози салати и помфрит
Добро ама Амигос е нешто поскап и локацијата си го прави своето.Ништо посебно не ми беше Тако'с Џем мене, Ла Пуерта и Амигос се далеку подобар избор за мексичка храна, а и не знам зошто ги споредуваш со 7ца кога комплетно различни менија имаат.
Амигос е шит станато, нз кога последен пат си била али више се претворени у онакво класично скопско кафиќке поише него ресторан со ептен basic храна, наместо ресторан. А цените ресторански. Џабе ги фрлив парите пред некој месец, никад више.Ништо посебно не ми беше Тако'с Џем мене, Ла Пуерта и Амигос се далеку подобар избор за мексичка храна, а и не знам зошто ги споредуваш со 7ца кога комплетно различни менија имаат.
Ахаха браво за постов. Не, најјако е што за све си у право, ама буквално за све! И пак ќе отидам еднаш у 3 месеци и ќе јадам онака стрвно да се унередам од мајонези и кечапи и сенфови.Абе идам до Taco's Јам да каснам оргинално тако со парчиња чисто свинско месо, авокадо, црвен кромид и чили сос за 170ден. прсти да излижеш со прилози салати и помфрит
Ќе ви се плукнам во тоа скапаното Седмица да ви го мочам со дехидрирана жолта мочка. Секој втор дојден од надвор, акал по тоа Скопјето се влечкал по Болници, Институции и како кулминација ќе јаде во тоа прочуената Седмица пошто за тоа и само знае. Амалски ликови сркаат амалски сендвич со ѓубре плескавица и кило мајонез и помфрит. Мајонез од рафинирано масло и јајца. Не е од кавијар праен, маслиште е.
Се настегаш ко говедо со тоа индустрискиот купечки помфрит што го тураат од тоа вреќиците. Ти се подуе стомакот и подждригуаш." ooooгх... ааааах....ждриг....ох. не ми е арно.....ааах... се прејадов....
Тоа е мајндсетот ако ти стежи во стомако и се настегаш ко гојдо значи нештото ги оправдало тие 160ден. за ѓубре храна.
Каква црна Ла Пуерта тоа ти е мексички за сиромаштија. Еднаш од немајкаде земав бурито у грло ми застана од што беше суво.Ништо посебно не ми беше Тако'с Џем мене, Ла Пуерта и Амигос се далеку подобар избор за мексичка храна, а и не знам зошто ги споредуваш со 7ца кога комплетно различни менија имаат.