О... Седмица...
Тие компирчиња, тој кечап, тој мајонез, па со буковец одозгора... Убедливо најдобрата брза храна во градот! Порано јадев по цел хамбургер, сега или го делам со некој, или земам комбиниран зошто ме прејадува ептен... Инаку, тоа со цената што ја покачуваат цело време стварно и мене ме нервира ама што кога им се може? Не им се намалува гужвата, кога и да влезам има ред до врата!
Црното или Жутото?наградно прашање? кое е најдебелото куче в градо ?
Нејќело да си јаде член на семејството..Црното или Жутото?
Тоа жутото еднаш бегаше од парче хамбургер кое пробавме да му го дадеме...![]()
па од толку хамбургери изедени во неговите 5 кучешки (35 наши) и јас би отишол да дремам и тоа во некој рибен ресторанЦрното или Жутото?
Тоа жутото еднаш бегаше од парче хамбургер кое пробавме да му го дадеме...![]()
Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.Па нормално дека цените ќе рипаат кога зејтинот дојде 100 денари, цените на лебот, јајцата и многу други основни продукти рипнаа, зошто би продавале со иста цена? Каде би бил есапот?
епа имаат луѓе што има кажуваат кога ке се рипнат цените,визионери се не се заебанција.Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.