Сендвичара "Седмица"

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Е спомени спомени, дур студирав во Скопје, секој 2-ри ден јадев во 7-ца. Сега скоро секое идење во Скопје наминувам тука на јадење.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
еднаш имам јадено таму..не заради цената, ама некако одбивен ми е мирисот што излегува од неа.последниот пат кога јадев цела вечер не можев да спијам, очигледно не бев навикната толку мрсно да јадам навечер:pos: а за мајонезот, не можам да коментирам затоа што не јадам мајонез:pov:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Од кога го оскапеа на 100 и нагоре немам купено, за тие пари има многу подобар избор на некои места со различни сосови, салати и сл. Последно време неколку пати имам купено од местото до Жан Мари кај што прават лесковачки, има избор мала, средна и голема, како и голем избор на сосови.

Еден hint за седмица, кажете им да ви стават салата, обично имаат марула, ако не им кажете не ставаат ништо од салати, покварени створења.

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Јас сум од Тетово и кога одам во Скопје кога имам прилика одма во 7 и јадам многу ми се вкусни !! :vozbud:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
О... Седмица...

Тие компирчиња, тој кечап, тој мајонез, па со буковец одозгора... Убедливо најдобрата брза храна во градот! Порано јадев по цел хамбургер, сега или го делам со некој, или земам комбиниран зошто ме прејадува ептен... Инаку, тоа со цената што ја покачуваат цело време стварно и мене ме нервира ама што кога им се може? Не им се намалува гужвата, кога и да влезам има ред до врата!

Факт дека се најбоље !!

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
строго чикен јадам од 7ца. хамбургеро не ми се сфиѓа (за што многумина ме праат будала). и да, само со кечап.

наградно прашање? кое е најдебелото куче в градо ?

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Јадев често во седмица додека не ги качија цените над 100ден,
сега не одам да јадам не се нормални :nesvest:.

Х

Ханзо

Гостин
наградно прашање? кое е најдебелото куче в градо ?
Црното или Жутото? :)
Тоа жутото еднаш бегаше од парче хамбургер кое пробавме да му го дадеме...:pos:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Нејќело да си јаде член на семејството.. :pos:

Тоа беа муабетите што ги вртевме кога јадевме таму како друштво.. "зашто ги чуваат кучињава под клупа", "зашто плескавицата од 7мица е поинаква" - месо од домашно производство.. ах, времиња :)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Па нормално дека цените ќе рипаат кога зејтинот дојде 100 денари, цените на лебот, јајцата и многу други основни продукти рипнаа, зошто би продавале со иста цена? Каде би бил есапот?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
па од толку хамбургери изедени во неговите 5 кучешки (35 наши) и јас би отишол да дремам и тоа во некој рибен ресторан

Z

ZeroStyle

Гостин
Супер е ама сепак не јадам често. Не ми е најубаво од таму поубава брза храна има во други сендвичари(не ви кажувам кои :eek:jea: ).
Скапо е.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Зеро не биди пеер4е кажи во кои ! поз4е

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Па нормално дека цените ќе рипаат кога зејтинот дојде 100 денари, цените на лебот, јајцата и многу други основни продукти рипнаа, зошто би продавале со иста цена? Каде би бил есапот?
Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.023
Поени од реакции
51.279
Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.
епа имаат луѓе што има кажуваат кога ке се рипнат цените,визионери се не се заебанција.

п.с исто ми е смешно кога ке видам некој неук како навлува на тоа за вода пиење hihihihiкако бара вентил а не наоѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom