Сендвичара "Седмица"

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
епа имаат луѓе што има кажуваат кога ке се рипнат цените,визионери се не се заебанција.

п.с исто ми е смешно кога ке видам некој неук како навлува на тоа за вода пиење hihihihiкако бара вентил а не наоѓа
i za vodata komentar: porano poladna bese da ne kazam grc, ama sea ne e :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.023
Поени од реакции
51.279
i za vodata komentar: porano poladna bese da ne kazam grc, ama sea ne e :toe:
ај да не ја серам темава сеа али јас дури се имам и жалено за водата многу беше ладна после вруќ хамбургер камен вода заби болат и тоа со водата им е за поздрав.....

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
И сеа е ладна водата.. А не се сеќавам кога последен пат била " Топла "

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Чикен од седмица со додаток печурки и многу кечап, стандардно тоа зимав...мммммммммммммммммм лиги ми течат :vozbud::vozbud::vozbud:

N

n/a

Гостин
Чикен од седмица со додаток печурки и многу кечап, стандардно тоа зимав...мммммммммммммммммм лиги ми течат :vozbud::vozbud::vozbud:
Aj be pa i ti...:pos2: :kesa:
se otepa od placenje.
Barem tuka nemas pravo na zamerki.
Vo zemjata na hamburgerite si!
(hamburger,shush-bush...i teraj na rabota u kola) :wink:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Иако во последно време забушаваат и сите зборуваат дека им се намалил квалитетот на сендвичите, а цените се покачиле, мене секогаш ќе ми се допаѓаат сендвичите од "Седмица".

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Еј, абе стварно на најважното заборавив, порано беа поголеми плескавиците, откако ги оскапеа се помали.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
МногуУУ Добри СенДвичи... Али имаат сеа некоја нова таму шо им ги праи Дани - Циција жива .. 2 компира неќе да стаи =]:)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
уффф, несам знаја дека има тема... ПА НАЈДОБРА СЕНДВИЧАРА Е СЕДМИЦА...!!! ја од куманово иду у скопје само за да купу сендвич... без лжање ... СУПЕР Е СВЕ, скупо али убаво, КЕЧАП и МАЈОНЕЗ ми се највише свиѓаат.. ПОЗДРАВ

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Еј, абе стварно на најважното заборавив, порано беа поголеми плескавиците, откако ги оскапеа се помали.
Иако во последно време забушаваат и сите зборуваат дека им се намалил квалитетот на сендвичите, а цените се покачиле, мене секогаш ќе ми се допаѓаат сендвичите од "Седмица".
Е да бе, поскапеле и полоши им биле. Јас колку што памтам цело време исти им биле сендвичите, а за тоа поскапувањето има две фори - поскапи и задржи квалитет, или остај цена ама намали на квалитет. Можда се` малце скапи но сепак, седмица си е седмица. Ех, ми се пријаде еден хамбургер :)

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Ау ау ау , прееска јадев сендвил од 7 :) ( хамбургер со кечап и мајонез повеќе од вообичаено:)

Б

БејбиГрл

Гостин
Ми се свиѓаат сендвичите ама многу е тоа за мене:icon_lol:Не гледам разлика во квалитетот од коа ги качија цените
А за мајонезот колку не ми се свиѓа аууууу....затоа и ги избегнувам

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Секој работен ден после први два часа во школо . . . редовна дестинација :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе не отварајте вакви теми, ми потекоа лиги од вашите мислења. Сега специјално во Скопје треба да идам.

Kajgana Shop

На врв Bottom