Сендвичара "Седмица"

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Напумпани цени ама не можам да одолеам бре!
Има некој посебен шмек таа седмица, уф! Кога помислувам на хамбургер помислувам на хамбургер од седмица:)

Да, женско сум и јадам ЦЕЛ хамбургер, не плачам дека е многу или дека ќе смрдам на плескавица после тоа:pipi:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Помфритот од седмица ВЛАДЕЕ!! Само со мајонез! Ммммм!
Ама многу е голем (не е дојадлив:)) и многу е скап...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Сендвичите се лудница!!! Секад гнетам у Седмица, а богами и вреди за парите.

Raul Duke

*Mostly Harmless*
Член од
5 април 2008
Мислења
50
Поени од реакции
2
Седмица ти е како Мекдоналдс на стероиди, све е огромно, вкусно и толку нездраво шо секој пат од како ќе се најадев таму си се колнев дека никогаш повеќе нема да одам... така три четири пати и на крај фати.

Скапо, нездраво, и дефинитивно слабо како брза храна.... на 5 мин пеш од таму карши мајчин дом кај жан мари има толку добра скара.... Зирнете ми во галеријата слики и видете шо се дешава таму хехе

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кај е таа сендвичара?Кога ќе идам у ск баш би сакал да купам еден хамбургер од таму да видам дали е стварно толку убав како што викате:wink:.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Седмица ти е како Мекдоналдс на стероиди, све е огромно, вкусно и толку нездраво шо секој пат од како ќе се најадев таму си се колнев дека никогаш повеќе нема да одам... така три четири пати и на крај фати.

Скапо, нездраво, и дефинитивно слабо како брза храна.... на 5 мин пеш од таму карши мајчин дом кај жан мари има толку добра скара.... Зирнете ми во галеријата слики и видете шо се дешава таму хехе
ај да не се лажеме за мекдоналдс не е толку големо, да не кажам минијатурно дека е:pos2:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Кај е таа сендвичара?Кога ќе идам у ск баш би сакал да купам еден хамбургер од таму да видам дали е стварно толку убав како што викате:wink:.
Најлесно ќе ти биде да ја најдеш таа во центар што е..карши грчка амбасада:smir:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Незнам од каде,ама мислам дека овој Газдава на 7-ца има купено или украдено некоја америчка финта за праење хамбургер....Ептен специфичен вкус имаат хамбургерите.

Х

Ханзо

Гостин
ОУ ЈЕА, Седмица...
Само пилињата им ги јадам (редовно), ама многу претераа со цената... 130 е чикенот.
А за помфритот и мајонезот (каков мајонез, којзнае што е тоа) немам зборови.

Raul Duke

*Mostly Harmless*
Член од
5 април 2008
Мислења
50
Поени од реакции
2
Кога реков огромно, мислев на грамажа на плескавици, количина на компирчиња, лепче и така на таму. Крајниот производ, еве пример Хамбургер е сличен како оној во Мекдоналдс (читај генеричен вкус) само што е 3-4 пати поголем.

Срулз, ништо нема да пропуштиш ако не јадиш во седмица.Ок можеби ќе пропуштиш едно 30 минутно чувство на прејаденост и еден "Why the fuck did i do this" филинг...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе поскапија бајаги ама не можам да поминам а да не јадам еден хам или комбиниран.
Чим јадеш таму, тоа кажува дека не ги прават со свинско, или пак те боле тебе какво е месото?

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
:vozbud::vozbud:

Ммммм, обожавам да јадам во седмицааа !

Тоа хамбургерите ме најадуваат за цел ден. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ливерпул, кажи шо месо е? Свинско или не?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
:vozbud::vozbud:

Ммммм, обожавам да јадам во седмицааа !

Тоа хамбургерите ме најадуваат за цел ден. :)
па за џабе не е кажано седмица, те нахранува за 7 дена хаха, (кај мене 7 часа, после пак ми се јаде):pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чим јадеш таму, тоа кажува дека не ги прават со свинско, или пак те боле тебе какво е месото?
Комбиниран имаш два со пилешка салама и со ,,друга,,.
Значи коа ке нарачаш ке напоменеш со пилешка салама и таков ти даваат.

А за хамбургерот секој пат прашувам со какво месо е.Тие викаат со телешко-говедско,па сеа они ако ме лажат,на нивна глава гревот:).

Kajgana Shop

На врв Bottom