Секс школо

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
girlll напиша:
Vaka.. Pri sex bez kondom.. Ako tipot ne svrsi VO devojkata nemoze da dojde do nesakani posledici?
Може.

Не знам баш најстручно да објаснам (за тоа обратете се кај Бацилус :pos:), ама и во течноста што ја лачи пенисот при сексуалниот однос пред да сврши, има сперматозоиди, и постојат (помали) шанси за бременост, без оглед на тоа дали ќе сврши во или надвор од неа.

Ако згрешив, нека ме поправи некој “постручен„.:)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да ако цурата има од пошироките.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
PSYtisfaction напиша:
Може.

Не знам баш најстручно да објаснам (за тоа обратете се кај Бацилус :pos:), ама и во течноста што ја лачи пенисот при сексуалниот однос пред да сврши, има сперматозоиди, и постојат (помали) шанси за бременост, без оглед на тоа дали ќе сврши во или надвор од неа.

тачно. течноста што ја лачи пенисот е лубрикант кој служи за "подмачкување"(ние ја немаме главната функција "подмачкување", тоа го имаат девојките). е сега, тој лубрикант си тече непримено, а во него има сперматозоиди, но поголем процент, да не речам 70-80% се мртви сперматозоиди. Закључок, може да се забремени, ама треба да си ептен баксуз пошто тоа се дешава у просек на 1 во 5 000 000.
сигурен сум во ова 90 посто, а останатите 10 нека ги дополни некој(ако не се и повеќе :) ) ако нешто не сум дообјаснил и допишал убаво.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
PSYtisfaction напиша:
Може.

точно..во ејакулатот кој се јавува при чинот пред оргазмот се содржат сперматозоиди..не се во толкав број за да има реално голема панса за бременост..ејакулатот е белузлава течност леплива и скоро проѕирна..
според некакви статистики мал е бројот на забремени девојки од ваков ејакулат..тој истекува заради 'подмачкување" при чинот..
Инаку машкото мора да има ептен силна сперма со мноогу огромен број мали бели човечиња со опавчиња за да може девојката да забремени при неплодни денови..
А да сврши надвор од неа..мнооогу се малечки шансите доколку партнерката после сексот се измие таму убаво..и подетално..постојат некои трикови во последно време што ги слушнав од една другарка..дека може после сексот да се одмиеш со раствор на сода бикарбона со што ем ке неутралиираш бактерии и ем ке се одмиеш убаво..сепак останува на вас и на вашиот ум да бидете одговорни за себеси..за вашата иднина..и секако да се "Образувате" стручно од оваа област..
поздрав и се најдобро!

kpbKENGUR напиша:
тачно. течноста што ја лачи пенисот е лубрикант кој служи за "подмачкување"(ние ја немаме главната функција "подмачкување", тоа го имаат девојките). е сега, тој лубрикант си тече непримено, а во него има сперматозоиди, но поголем процент, да не речам 70-80% се мртви сперматозоиди. Закључок, може да се забремени, ама треба да си ептен баксуз пошто тоа се дешава у просек на 1 во 5 000 000.
сигурен сум во ова 90 посто, а останатите 10 нека ги дополни некој(ако не се и повеќе :) ) ако нешто не сум дообјаснил и допишал убаво.
ту бе кенгуре за исто у скоро исто врее пишуеме..
Звер си! и ја такоѓе...
како и да е..е*ите се со памет у глаа ако не сакате SIDE EFFECT!!
поздрав уше еднашка

Член од
15 март 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Dimitri напиша:
Искулирај само, се случува. Тоа би требало да е комплимент за неа, толку те попалила што не си можел да издржиш :). А за вториот пат само храбро, и да се случи тоа повторно, забриши се и продолжи, јбг не е се ко во порките. Ваљда можеш 2 пати по ред да ејакулираш :)

Има едни кондоми од Дурекс што може да ти помогнат околу тоа ако толку неможеш да се исконтролираш, перформанс, или така нешо не се сеќавам, ги немам досега користено. Во секој случај нормално е тоа, си имал 15, ваљда сега има малку повеќе искуство и малку повеќе знаење за сопственото тело и како да го контролираш...се надевам :) minuteman :) :drk:

fala brate ke probam ama teska rabota ... ne mi se veruva mn. da trae ...
da ne slucajno znaesh nekoi apcina :P xDDDDDDD sho da praam ne e do mene i ne se sekirajte ne mislam na grobista ... drzete sreka utre e vremeto :) loL!

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
абе шо се секираш пафни некој дим и ке млатиш саат време та батали таму апчиња и други ствари :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Одма на апчиња бе...

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Damned напиша:
fala brate ke probam ama teska rabota ... ne mi se veruva mn. da trae ...
da ne slucajno znaesh nekoi apcina :P xDDDDDDD sho da praam ne e do mene i ne se sekirajte ne mislam na grobista ... drzete sreka utre e vremeto :) loL!
Не знам за никакви апчиња, ама не ти требаат, само смири се, немој да хипервентилираш уште од сеа. Со среќа, и глеј еднаш и за мене, скаут и ацид :), па после у еротската кулумна да те има :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
i pomina denta... pa cekame rezultati.. sto napravi ? :) iskoristi li nekoj od sovetite ?

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
:drk:Vakaaaaa, sea ke vi kazam sto mi e mene ubavo:helou:
Poise uzivam vo predigrata otkolku vo sexot.. Kako pocnuva predigrata?
Pa epten e bitno da znae maskoto da se ljubi ubavo, i da te popali samo so baknez. Sigurno ne bi se napalila ako nekoj me izgrize i me izligavi ili go vrti jazikot ko da go brkaat osi...
Posle toa ide opustanjeto, galenjeto, mazenjeto, paaaaa otkopcuvanje na edno dugme, pa na uste edno, pa otkopcuvanje na prslukot, se dodeka ne sum gola. Inace mene ne mi e uopste ubavo koga masko me pipka za gradi, bukvalno ne osekam nisto. Najmnogu pali delot koga maskoto so ustata pominuva niz site delovi od zenskoto telo. Posle pocnuvaat da igraat prstite. Fantazijata neka proraboti. A koga se stavaat jazikot i prstite u kombinacija se dobiva toa sto zenskoto go bara, vo slucajov jas.I toa trae, i trae, i trae. E koga vise ne mozes da izdrzis, sleduva sex.
A, inace za razgovor megu partnerite, na sto se palis, kako ti e ubavo, sto ti e ubavo... Mislam deka e glupo. Sigurno nema da kazam, nareden pat izlizi mi ja, zadrzi se na klitorisot.. Bezveze
Do odgovorot na prasanjata, na sto se pali partnerot, koga mu e ubavo, a u, mozes da dojdes ako go sledis govorot na teloto...
Koga zenskoto uziva, jasno mu dava do znaenje na partnerot deka toa i odgovara i obratno. npr: zvuci(znaete na sto mislam), trljanje itn...

p.s. Koga kazuvam decko ili masko vo postov mislam na decko mi

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
girlll напиша:
Vaka.. Pri sex bez kondom.. Ako tipot ne svrsi VO devojkata nemoze da dojde do nesakani posledici?
Zavisi za kakvi posledici pravite muabet, ako e toa za polovi zaboluvanja za seks bez kondom moze da ima seriozni posledici, no ako stanuva zbor za bremenost shansite da zabremenis bez da svrshi vo tebe se 20:80 , nekoj predhodno kaza deka ima spermatozoidi i vo tecnosta shto se laci vo tekot na seksot i toa e sosema tocno :)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
HaRdToGeT напиша:
Zavisi za kakvi posledici pravite muabet, ako e toa za polovi zaboluvanja za seks bez kondom moze da ima seriozni posledici, no ako stanuva zbor za bremenost shansite da zabremenis bez da svrshi vo tebe se 20:80 , nekoj predhodno kaza deka ima spermatozoidi i vo tecnosta shto se laci vo tekot na seksot i toa e sosema tocno :)
da postoi verojatnost (ne golema) i vo predsemenata tecnost da ima malo prisutstvo na spermatozoidi, koe ke bide dovolno za nesakana bremenost

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Znaesh kako vikaat: Zalutaniot kurshum e najopasen! lol :)

GIA

Член од
5 април 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ne se glupiraj

Coca-Cola1981 напиша:
a cekaj da ve prasam ustvari kaj da go svrstam ja svojot problem sto posle mojata posledna vrska nemozam da podnesam nikogo do sebe, mrazam duri i da me dopre nekoj koa ke izlezam slucajno onaka uz prolaz??????????

Hmmm. Imas tezok problem. Tvojata situacija definitivno ke ja stavime vo PATETICNITE TRAGI-KOMEDII, ne e valjda da ti zavrsil zivotot so prekin na edna vrska , i sega da se otkazes od tolku mnogu drugi napateni dusicki kako tvojata, na koi im e potrebna ljubov( i sex normalno)?
Najdobar nacin da prodolzis ponatamu e pocesta masturbacija ( za da go otkries podobro svoeto telo) za da ne te nervira koga ke te pipaat drugi pa makar i slucajno, a posle toa sleduva drugata faza kaj sto se pustas u akcija i baras srodna dusicka
kiss

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
GIA напиша:
Hmmm. Imas tezok problem. Tvojata situacija definitivno ke ja stavime vo PATETICNITE TRAGI-KOMEDII, ne e valjda da ti zavrsil zivotot so prekin na edna vrska , i sega da se otkazes od tolku mnogu drugi napateni dusicki kako tvojata, na koi im e potrebna ljubov( i sex normalno)?
Najdobar nacin da prodolzis ponatamu e pocesta masturbacija ( za da go otkries podobro svoeto telo) za da ne te nervira koga ke te pipaat drugi pa makar i slucajno, a posle toa sleduva drugata faza kaj sto se pustas u akcija i baras srodna dusicka
kiss
bash me cudi shto so prviot post na forumov davash vakov sovet koj e sosema netocen :nenene:, so masturbacija ne bi go reshila svojot problem .. toa e sigurno, nejziniot problem e mnogu poslozen i jas licno ne se osuduvam da napisham nishto okolu toa:kesa:No ona shto mozam da go kazam deka i treba licnost koj dobro go znae nejziniot problem i ke i pomogne da go prebrodi

Ma4ence напиша:
Tocno e ova,a i mene ne mi e jasno zasto tipot uste ustvari ide so tebe ako ne saka da imate odnosi?A i ti kako li si se vozdrzuvala 2 godini?Tocno e toa deka tipot moze i ima nekoja zasto ne e logicno ova.Moj sovet:Sedni napravi muabet so nego vidi vo sto e probemot zasto nikoj ne moze da ti pomogne kak sto si mozete vie dvajvca.

P.S Pisi posle sto si napravila
Sum go prekoknal ovaj post Te. ne sum go videl :) Zashto mene mi replicirash tuka ? :toe: ili jas pogreshno svativ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom