Vakaaaaa, sea ke vi kazam sto mi e mene ubavo:helou:
Poise uzivam vo predigrata otkolku vo sexot.. Kako pocnuva predigrata?
Pa epten e bitno da znae maskoto da se ljubi ubavo, i da te popali samo so baknez. Sigurno ne bi se napalila ako nekoj me izgrize i me izligavi ili go vrti jazikot ko da go brkaat osi...
Posle toa ide opustanjeto, galenjeto, mazenjeto, paaaaa otkopcuvanje na edno dugme, pa na uste edno, pa otkopcuvanje na prslukot, se dodeka ne sum gola. Inace mene ne mi e uopste ubavo koga masko me pipka za gradi, bukvalno ne osekam nisto. Najmnogu pali delot koga maskoto so ustata pominuva niz site delovi od zenskoto telo. Posle pocnuvaat da igraat prstite. Fantazijata neka proraboti. A koga se stavaat jazikot i prstite u kombinacija se dobiva toa sto zenskoto go bara, vo slucajov jas.I toa trae, i trae, i trae. E koga vise ne mozes da izdrzis, sleduva sex.
A, inace za razgovor megu partnerite, na sto se palis, kako ti e ubavo, sto ti e ubavo... Mislam deka e glupo. Sigurno nema da kazam, nareden pat izlizi mi ja, zadrzi se na klitorisot.. Bezveze
Do odgovorot na prasanjata, na sto se pali partnerot, koga mu e ubavo, a u, mozes da dojdes ako go sledis govorot na teloto...
Koga zenskoto uziva, jasno mu dava do znaenje na partnerot deka toa i odgovara i obratno. npr: zvuci(znaete na sto mislam), trljanje itn...
p.s. Koga kazuvam decko ili masko vo postov mislam na decko mi