Леле ама сте себични:icon_bigg никој не му опишал нешто,ај јас ќе се потрудам,таков ми е денот
За да почнеш нешто со партнерот потребно е да се осигураш дека нема никој да ви пречи,за да не ви се меша некој хорор филм во глава:wink: Предиграта е основниот и најдобриот дел (според мене)затоа треба повеќе внимание и време на неа.Го бакнуваш нежно партнерот на усните,без некое лигавење,со раката нежно го фаќаш за главата и полека го прилепуваш до себе.Бакнувајќи го,полека се спушташ по брадата,по вратот,а со рацете го галиш по косата и грбот.Нежно одиш до најосетливиот дел (ушите) каде непрекинато бакнуваш комбинирајќи од едното преку усните до другото.Полека го спушташ партнерот на кревет и доаѓаш над него,придржувајќи ја тежината на лакти.Ногата ја поставуваш меѓу нејзините,со коленото до вагината.Бакнежот го забрзуваш,го користиш повеќе јазикот,рацете полека почнуваат да шетаат,нежно.Ја допираш по градите,но освојуваш дел по дел,а со усните преку облеката одиш до брадавиците кои ги бакнуваш.Ја креваш полека блузата,бакнувајќи од папокот нагоре.Кога ќе биде без облека нагоре,го бакнуваш секој дел од нејзиното тело,без шмукање,туку нежно,страсно.Со својата нога не ја набиваш,додека не осетиш дека она почнува да се придвижува накај неа.Тогаш ја симнуваш својата рака на нејзината вагина со јак стис со цела шака.Почнуваш да го стимулираш клиторисот преку облека(препорачливо е тенки ствари да носи на себе)и постепено да ја тргаш облеката од неа.Ја оставаш на гаќички и бакнуваш врз нив,допираш.Кога ќе почуствуваш дека е спремна (соред влажноста) ја ставаш раката во гаќичките и на голо продолжуваш,притоа главата е горе и ја бакнуваш на усните.Ја отстрануваш облеката и време е за орал...
п.с.Додека тргаш дел по дел од нејзината облека,дозволуваш и твојата истовремено да биде тргната,а она што треба да прави во следната епизода