DeathTracker напиша:
е добро бе луге оваа тема е за секс едукација или "проблемот на Ma4ence" (не ме свакаj погрешно Ma4ence), даjте нешто корисно..
е сега тоа што сакам да го знам или да научам повеке за него е предиграта.. сешто се очекува од едно машко.. таjни зафати?, нешто кое ке ми помогне за брзо и лесно "запалуванjе" на партнерката...
дали да триjaм "таму", како да го правам тоа...
аjде македонски девоjkи кажете ми нешто на таа тема.. JUST HELP ME
Види вака,јас како женско ке ти кажам дека сите ние сме со различни карактери, па логично е и де сакаме( се палиме) на различни ствари. прво што мораш да го направиш е де пробаш да и ѕирнеш на девојката во душата-дознај нешто повеќе за неа но само ОД НЕА, а не да се распрашуваш наоколу! отворено прашај ја што и се допаѓа, а што не,пробај со убави зборови и комлименти и понатаму ке е полесно. најважно е партнерката да стекне доверба во тебе и сама ке почне да ти кажува што да и правиш,а што не.
јас лично се палам кога некој ме плеска по газето и нежно ме каса и грицка,а обожавам и кога партнерот ме гледа право во очи и ми кажува колку ме посакува...
важно!!! немој да бидеш нападен и девојката да добие впечаток дека си ептен запечен,немој веднаш да ја дрпаш по градите или газети-ПРОБАЈ ПОЛЕКА,НО СИГУРНО.
ете толку од мене и ти посакувам многу успех!