Секс за време на менструација?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Пошто мојот дечко не го гледам секој ден, така да не ми смета и за време на менструација да имам секс :)
А бидејќи ти се гледаш со него секој ден мислам дека логично е да одмориш за време на менструација.
Зависи од ситуацијата во која се наоѓаш. :cool:
Плус за време на менструација, не знам зашто, ама желбата за секс ми е поголема :D
Нема врска кој кога се гледа со партнерот. Секојдневно гледање не значи и секојдневен секс, па пауза за време на циклус. Не секогаш на партнерите им е до секс.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Нема врска кој кога се гледа со партнерот. Секојдневно гледање не значи и секојдневен секс, па пауза за време на циклус. Не секогаш на партнерите им е до секс.
Да, точно. Не реков јас дека им е дојдено до секс секој ден, но кога не се гледаш и кога ке се видиш после неколку дена нормално е да имаш секс, без разлика дали имам менструација или не.
А со секојдневно гледање не ни размислуваш толку на секс. Ако го сакаш партнерот, доволно ти е и тоа што е покрај тебе секој ден.
Јас го немам тој благодет, па затоа и е малку поинаку :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Ако не преферирате, не значи дека другите се сатанисти.
Господи Боже, доста се крстите по овде. Не ставајте го напразно во уста иликакоидабеше.

Не е ништо страшно, бљак и слично, онака лизга и е топло. Плус повеќе уживате. Јас сепак би го скокнал вториот ден, али за натаму ако дое нож до коска - би.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Споредба јадење и смрдеа од мензис. Не ми се веруе.
Бог да чува. Ако не му даеш на мажот да те работи за време на секс, нишо не праиш у животот.
п.с Може да ми кажеш до кај стаса во животот со тоа шо си му дала за време на менструација?
A makedonka ti sakash da kazish deka ti si stasala nekade vo zivoto sho ne mu davash seks na dechkoti ko ke imash mensiz ? Mozi stana predsedatelka ? Mnogu go vrtish muabeto na neubo. Prvo i prvo jas nishto ne ti prefrluvav tebe a ti vekje vo zivoto mi vleguvash za tema na "seks za vreme na menstruacija". A jas slobodno kazav moe mislenje a toa nema nishto so mojo zivot!

Ako sakash ti da znaes koja sum, sho sum, kako sum farbana, sho rabotam, kaj ziveam. Slobodno pushti PM i ke ti objasnam! :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
A makedonka ti sakash da kazish deka ti si stasala nekade vo zivoto sho ne mu davash seks na dechkoti ko ke imash mensiz ? Mozi stana predsedatelka ? Mnogu go vrtish muabeto na neubo. Prvo i prvo jas nishto ne ti prefrluvav tebe a ti vekje vo zivoto mi vleguvash za tema na "seks za vreme na menstruacija". A jas slobodno kazav moe mislenje a toa nema nishto so mojo zivot!

Ako sakash ti da znaes koja sum, sho sum, kako sum farbana, sho rabotam, kaj ziveam. Slobodno pushti PM i ke ti objasnam! :)
Извини ама ти погрешно се изјасни, еве за потсестување

I jas vikaf gnas gnas, nemozam, grdo, bljak! Ama taka ako praj coek sekogash nema nikade da stasa vo zivoto.
таман работа да сакам да ти се мешам у животот, ама самата твоја констатација ме наведе на прашањето.
Ако ти уживаш и ти е убаво да праиш некои работи, не мора да значи дека сите треба да го праат истото. Така?;)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Извини ама ти погрешно се изјасни, еве за потсестување

таман работа да сакам да ти се мешам у животот, ама самата твоја констатација ме наведе на прашањето.
Ако ти уживаш и ти е убаво да праиш некои работи, не мора да значи дека сите треба да го праат истото. Така?;)
Isto kako sho ti kazhuvash deka zenite ne treba da si gi shirat nozete vo vreme na 4-5 dena i deka mashkite treba da chekay, site deka mirisat i deka e gnasno znachi deka site ova ke go mislime ? ;)

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.827
Поени од реакции
4.532
јас сум како русите за вотката, секое време е добро време за секс, ако има менструација нема потреба од лубриканти (природни и вештачки) инаку се друго е закон

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Isto kako sho ti kazhuvash deka zenite ne treba da si gi shirat nozete vo vreme na 4-5 dena i deka mashkite treba da chekay, site deka mirisat i deka e gnasno znachi deka site ova ke go mislime ? ;)
Тоа е мое мислење и си стојам зад него. Претпоставувам има и други шо мислат така и тоа не само жени туку и мажи. Ти не мора да се сложиш со моето мислење, тоа е твој избор.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
јас сум како русите за вотката, секое време е добро време за секс, ако има менструација нема потреба од лубриканти (природни и вештачки) инаку се друго е закон
Бог да чува... Па ако ја загрееш доволно девојка ти, нема потреба од лубриканти и во нормална ситуација :)
Добар возач и на црвено поминува :)
Повеќе би рекол - очаен... :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Факт е дека жените се најзагреани за секс баш за време на менструалниот циклус,а дали некој ќе има или нема секс во тој период е негово лично право,само не се согласувам со некои мислења тука демек мажите не можеле да се стрпат 4-5 дена па ајде сега по секоја цена ќе имаме секс.Мене се има случено еднаш, двапати да не можам да се воздржам, ама беше веќе при крај,скоро и да немаше крв, а инаку во екот на циклусот не би можела, премногу е крваво.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Тоа е мое мислење и си стојам зад него. Претпоставувам има и други шо мислат така и тоа не само жени туку и мажи. Ти не мора да се сложиш со моето мислење, тоа е твој избор.
Isto kako sho ti ne treba da mislish kako mene :) a ne da me sudish sho sum stignala vo zivoto zaradi toa sho sum mu davala na dechkomi i na mensiz :) Sigurna sum i deka ima mnogu mashki i zenski sho se soglasuvat i so mene

I btw .. ova za site vazi .. Toj sho ne probal nemozi da kazi kako e :)

Член од
28 февруари 2007
Мислења
65
Поени од реакции
11
ако не пробаш не можеш да знаеш. џабе е брат споделување прераскажување, за секој е различно. ама ја би рекол да е њам њам :)

I

Iblis

Гостин
Не е точно дека на мажите секогаш им се сака. Не се они секс машини.
На мажот и да му се сака за време на мензис, жената може да ги собере нозете 4-5 дена и да не мрда со опашката. Прво одвратно мириса колку и да се тушираш, второ крв е ебаго, трето инфекции. Зашо да си праите од готово-вересија.
Лаги, се лаги

Kajgana Shop

На врв Bottom