Тогаш стави плочки ако некогаш сакаш да менуваш полесно се вадат и помалку корекции на ѕидот би требале.Не е до цената, него сакам нешто што после некое време ќе може лесно да се смени.
Во ЈЗУ Железничар (кај полициска станица Беко се наоѓа во Центар)Освем во чаир кај на др место може да се извади лекарско за полаѓање за возачка, старото ми истече ? И треба нешто закажување,дкументи ?
Jas bi ti preporacal kamen, t. e. ploci od kamen. Cenata ti e okulu 180-200 denari kvadrat, ako gi zemes direktno od magacini, gi imas nekolku na patot pred Radovis. Se lepat mnogu lesno, so cement, ili lepak za plocki, ili (jas gi lepev) so lepak za siporex. Veruvam deka za den, dva mozes sam da zalepis cela soba. Otposle mozes, po zelba, da gi lakiras.Дали некој има стиропор со имитација на цигла или камен залепено на внатрешени ѕидови?
Сакам да знам дали ова со имитацијата вреди, дали ја заменува циглата и каменот на изглед и како се чисти?
Овие ги најдов:imame li tema tuka ... stanovi pod kirija vo Skopje, ili baram-izdavam stan, ili ceni na kiriite i sl.
Не вреди а и не чини...Дали некој има стиропор со имитација на цигла или камен залепено на внатрешени ѕидови?
Сакам да знам дали ова со имитацијата вреди, дали ја заменува циглата и каменот на изглед и како се чисти?
Види овие од цветен пазар,јас нешто од поодамна зимав така,е сега како се вика цвеќарата појма немам...види ско користиш некоја од социјалниве мрежи ќе најдеш сигурно...имс некои сајтови подари.мк и слични...Која цвеќара во Скопје врши достава на цвеќе на домашна адреса. Значи сакам на девојчето да и купам букет рози и да ги пратам на домашна адреса. Ми треба цвеќара што врши нивна достава на такви работи , а не праќа по пошта , карго , такси и сл.
мислам дека можеш скоро во секоја приватна поликлиника имаш во тоспаш после железничка од лево во трговското сигурноОсвем во чаир кај на др место може да се извади лекарско за полаѓање за возачка, старото ми истече ? И треба нешто закажување,дкументи ?
б категорија комплетна е близу 27.000 колку што знам ако начекаш многу автошколи имаат многу попусти сега за да привлечат повеќе кандидатиДали некој знае колку пари кошта возачка дозола Б, исто ме интересира и за А - заедно да ги полагам и двете?(мислам на буквално сите трошоци)
Па да до некаде,тоа зависи они од каде им е увозот и пр.за тој и тој бренд ..модел итд. Секаде различно се шие тие кај им се фабриките дозволите исл.Ако е нешто скапо и марка пожали се и само слушај што ќе ти зборат,смеење колку сакаш...Не знам дали само мене ми изгледаат полу оригинални маиците у спорт вижн, мега спорт и сите тие слични спортски продавници, конците на маиците висат и сл. ја мислам на оригинал не смее конецот неправилно сошиен да биде или да виси, знае ли некој нешто повеќе во врска со ова и каде може да се најде од прва рака оригинал?