Сакам да знам!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
вака...
напраив албум во ајфото и ги глеам сликите, еве ги пред мене. идам на форумов и сакам да ставам слика, кога ќе го отворам албумот во ајфото нема ништо, празен е. што грешам?
обично ги нема, поминуваат ден два и после се појавуваат. ама ако ми се брза????
некој??? било кој???? три дена веќе ги има директно во албумот на ајфото а ако сакам да ставам на кајгана на пример фотка и кликнам прикачи датотека бла бла бла го отварам албумот и празен е!!!

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Колку е провизијата од картичка на алфа банка за вадење пари од стопанска?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
некој??? било кој???? три дена веќе ги има директно во албумот на ајфото а ако сакам да ставам на кајгана на пример фотка и кликнам прикачи датотека бла бла бла го отварам албумот и празен е!!!
За компјутер збориш или телефон?

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
kомпјутер...и уште стои празен албумот :( изглеа толку ми сече, тоа е тоа
Едино нешто што ми текнува е, ако на пример ги зачувуваш како .jpg а кога отвараш да аплоадираш, бара некој друг вид на фајл. :confused:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Едино нешто што ми текнува е, ако на пример ги зачувуваш како .jpg а кога отвараш да аплоадираш, бара некој друг вид на фајл. :confused:
зачувани се како јпг и тука на кајгана треба да ставам јпг кога ставам слики....така o_O? уффф.....не разбирам ни јас хахахаха
не за друго правам албум во ајфото, и после за да аплоудувам на некој сајт слика треба да ја ставам на десктоп зашто во ајфото ги нема! не само во албумот туку во целиот програм! порано после некој ден се појавуваа сликите....сеа ич неќат да се појават :place:

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
зачувани се како јпг и тука на кајгана треба да ставам јпг кога ставам слики....така o_O? уффф.....не разбирам ни јас хахахаха
не за друго правам албум во ајфото, и после за да аплоудувам на некој сајт слика треба да ја ставам на десктоп зашто во ајфото ги нема! не само во албумот туку во целиот програм! порано после некој ден се појавуваа сликите....сеа ич неќат да се појават :place:
Ај читни овде. И овде

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
а ако ти кажам дека сега од страна во фајндерот НИ АЈФОТО НЕ МИ СЕ ПОКАЖУВА ВИШЕ!!!!"!!! ќе го треснам компјутеров од земја...некој да не сака да го спаси???

првото беше за писи, идам сеа на второто

ни второто :( нишо, ќе си ги влечам од ајфото на десктоп дур не се појават во албумот...после не дека сите слики од ајфото ми ги нема, туку само последниот албум што го имам направено. ако направам нов, може ќе се појават тие што ми фалат, па ќе ми ги нема само новите хахахахаха

Последно уредено:

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
а ако ти кажам дека сега од страна во фајндерот НИ АЈФОТО НЕ МИ СЕ ПОКАЖУВА ВИШЕ!!!!"!!! ќе го треснам компјутеров од земја...некој да не сака да го спаси???

првото беше за писи, идам сеа на второто

ни второто :( нишо, ќе си ги влечам од ајфото на десктоп дур не се појават во албумот...после не дека сите слики од ајфото ми ги нема, туку само последниот албум што го имам направено. ако направам нов, може ќе се појават тие што ми фалат, па ќе ми ги нема само новите хахахахаха
Дај ми го мене :icon_lol: Неможе да е полош од мојот :icon_lol:
Можеби треба да не ја користиш таа програма... Знам дека е напор да префрлаш слики ама бар еднаш само ќе треба да се измалтретираш :D

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Дечки ај ако знае некој нека пише до кога работи Заводот за рехабилитација (во Капиштец) во сабота?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Дечки ај ако знае некој нека пише до кога работи Заводот за рехабилитација (во Капиштец) во сабота?
Во сабота не работат,за терапии ако мислиш, а и амбулантата за преглед веројатно,само дежрни(освен оние што „лежат“ таму)
---------------------------
сакам да знам, дали сум единствен со аватар на сопствена слика.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Во сабота не работат,за терапии ако мислиш, а и амбулантата за преглед веројатно,само дежрни(освен оние што „лежат“ таму)
Аха, оки фала на инфото :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
А јас сакам да знам дали ова го пиша само за да се пофалиш :P

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
А јас сакам да знам дали ова го пиша само за да се пофалиш :P
Да, точно пред 40 години, како „гуштер“ во Бања Лука во ЈНА, возач тенка Т55.

Член од
13 јуни 2014
Мислења
114
Поени од реакции
55
Sakam da znam zosto ima nekoi tolku glupi luge ?

Kajgana Shop

На врв Bottom