Сакам да знам!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Некој добар штампач на маици низ Скопјево?

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
@sime333 , Карго Експрес се ок, мене секогаш кога ќе ми стигне нешто одма ми се јавуваат за да си ги подигнам работите од кај нив.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307

Сакам да знам како се викаат човечињава? За кога барам нешто одредено на гугл, а сакам да е со вакво човече, да го најдам одма, а не да вртам низ страни :)

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Сакам да знам како се викаат човечињава? За кога барам нешто одредено на гугл, а сакам да е со вакво човече, да го најдам одма, а не да вртам низ страни :)
Пробај да пребаруваш со слика не мора со текст, овде ти е објаснето како се прави на гугл срч

https://support.google.com/websearch/answer/1325808?hl=en

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
луѓенца, дали може некако да се оштети лап топ ако помине под рентген (или какви и да е зрачењето) на аеродромски гранични премини?
Сакам пример во рачен багаж да го носам ама ќе мора да се скенира, е сеа мислам дека не би требало ама размислувам дека аналогно на оштетување што може да настане од магнет, дали и ова може да има некакви несакани последици?
Фала ви ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
луѓенца, дали може некако да се оштети лап топ ако помине под рентген (или какви и да е зрачењето) на аеродромски гранични премини?
Сакам пример во рачен багаж да го носам ама ќе мора да се скенира, е сеа мислам дека не би требало ама размислувам дека аналогно на оштетување што може да настане од магнет, дали и ова може да има некакви несакани последици?
Фала ви ;)
ne

Член од
6 јуни 2014
Мислења
72
Поени од реакции
77
Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Сакам да знам каде има да купам ролшули, оние на четири тркалца. Исто сакам да знам каде има школа/курс за пеење.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
По кој редослед да ги гледам стар ворс филмовите?

Sent from my ST21i using Tapatalk

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.821
вака...
напраив албум во ајфото и ги глеам сликите, еве ги пред мене. идам на форумов и сакам да ставам слика, кога ќе го отворам албумот во ајфото нема ништо, празен е. што грешам?
обично ги нема, поминуваат ден два и после се појавуваат. ама ако ми се брза????

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Сакам да знам кога ке дојде времето да ги употребам "тангес", "котангес" и оние смотани задачи што зафакаа по 2 страни од А4 и што замараа професорите цело време . Фала позз

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.821
Сакам да знам кога ке дојде времето да ги употребам "тангес", "котангес" и оние смотани задачи што зафакаа по 2 страни од А4 и што замараа професорите цело време . Фала позз
кога ќе треба на син ти да му ги објаснуваш :P

Kajgana Shop

На врв Bottom