Сакам да знам!

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
иначе на излагање не ти прават проблеми, најмалце во продавница дур ги купуваш. лани така ме заебаа од шри ланка кога доаѓав, си прашав ја фино лепо дали смеам и колку смеам. во италија кога дојдов се ми земаа...не смеело надвор од европска унија да се внесува алкохол во европската унија...абе ајдееее, со години тоа сум го правела....
Одлично o_O јас преку Италија ќе влегувам во ЕУ (со Алиталиа патувам ако на некој нешто му значи за да поткаже дополнително инфо :)) и за одење натака планирав да носам... што значи ништо од афирмирањето на македонските алкохолни пијалоци во Странција. :tapp:
Фала, во секој случај :)

Последно уредено:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Одлично o_O јас преку Италија ќе влегувам во ЕУ (со Алиталиа патувам ако на некој нешто му значи за да поткаже дополнително инфо :)) и за одење натака планирав да носам... што значи ништо од афирмирањето на македонските алкохолни пијалоци во Странција. :tapp:
Фала, во секој случај :)
Големи приверки орават поише од азија во европа на пример ако влагаш. Од мк во италија никој не те проверува до толку детално. Испробано! Ја во италија си носам редовно ракиичка :P

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Знае ли некој каде ги има објавено оценките од екстерното тестирање?

Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Sakam da znam dali kontrolorive od jsp rabotat vtora smena?

Sent from my C1905 using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.182
Сакам да знам дали постои одредена сила која може да му забрани пристап до тастатура на Дарко Лешоски.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Дали ме изневерува.. :(

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Сакам да знам зошто вистината е секогаш сурова?

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Сакам да знам зошто вистината е секогаш сурова?
Не е секогаш сурова. Пример, да речеме коа си бил мал, мнооогу ти се свиѓала Бојана од клас а никад не си имал муда да и кажеш и сеа дознаваш од другарка и Јана дека и она тебе те свиѓа и живеете среќно до крајот на животот.

Kajgana Shop

На врв Bottom