Општо се бавни и со таа брзина на трчање не можат далеку да стигнат.Да ја имаа брзината на јапанците друг ќе беше резултатот.Страшно бавни во транзиција србиве, Бразилците спрема бекојте на Србија се на +2 брзина наместени како на ПЕС порано
Општо се бавни и со таа брзина на трчање не можат далеку да стигнат.Да ја имаа брзината на јапанците друг ќе беше резултатот.Страшно бавни во транзиција србиве, Бразилците спрема бекојте на Србија се на +2 брзина наместени како на ПЕС порано
Јас се мислам во групната фаза ќе биде прогласен за најдобар, рано е ама ако се продолжи по ова темпо...Гол на колото
Го упропастија у БарселонаMislev posle Havertz nema da gledam pofrustriracki fudbaler ama ne, imalo i polos, Rafinja.
Ne znam sto se desi so bratov, skroz e propadnat u blam, pokraj vakov kvalitet na Brazil, sramota e da igra prv tim.
Или ќе ги нашибаа уште 5 гола, како што изглеаше кога прв пат нападнаа во цела утакмица. Бод беше премија тука, гол од прекин и тоа е.Кукавички пристап, Пикси. Колку и да е Бразил, Бразил, колку и да тие често диктираат игра и ти даваат шанса да играш, не смееш да не помислиш да не нападнеш. Мораш да нападнеш екипа со само еден вистински средњак. Среден ред составен од Касемиро, Пакета и Нејмар во слободна ролја, помеѓу средина и напад.
Наместо тоа, седиш на 30 метри и чекаш транзиција, а притоа го немаш Костиќ кој игра огромна улога во тој сегмент.
Бразил кога е во брзина е неверојатен. Само Тите ќе мора да заборави на експерименти со други опоненти. Бруно, Фред, било кој, заедно со Касемиро. И Мартинели/Антони/Жесус, на местото од дрварот Рафиња.