СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
znaci temelkovski sekogas kasni so povikuvanjeto na timeout.Sekogas go vika na -5-6 koga veke nema sansi da se stigne protiv edna danska,germanija i + sudii.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
E sega taka, golem uspeh napravivme se plasiravme megu 12 najdobri, i poveke od realni sansi imavme da odime i ponatamu, ali sudii vo eden moment, neiskustvoto od vakvi golemi natprevaruvanja, zelbata da se postigne nesto poveke si go storija svoeto, Norveska pomina ajde, ama vcera na 14-15 imavme duuri 3 napadi za da go zgolemime vodstvoto i da pogodevme 3 da realiziravme ke bevme na +4, publikata uste tolku ke se zapalese, ke ne vozdignaaa uste poveke, a i mozebi i Dancite ke padnaa na pritisokot, kako i da e nasite rakometari se nasi heroi, nema sto tuka, mozevme mnogu poveke no i da sme realni za nas i ovaa e mnogu, go eliminiravme Island vice prvak od olimpijadata, ja tepavme Polska, Rusija.....ramnopravno so Germanija se do crveniot karton, sto e tuka e da se nadevam na pobeda nad Srbija i borba za dobar plasman, kako i da e objektivni da sme treba da bideme srekni so nasite rakometari

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Незнам зошто кога треба да се смири темпото на играта нашите ракометари не ги повикуваат луѓето кои се задолжени за бришење на теренот да го избришат кога е потребно. Многу загубивме поради тоа. :toe:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Едно големо БРАВО за нашите херои и заслужено се во групата на 12 најдобри репрезентации на светското првенство , и успееја да ни покажат каква е атмосферата на едно светско првенство без разлика во кој спорт ,кој до сега не сме ја почуствувале.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Ај ве молам двојките за утре ако може да ги кажете?

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Жал ми е што Македониа не влезе во полуфинале сеа ќе навивам за Полска и Хрватска(не сакад да освојат Германците):nesvest:
Добар човек си ти се гледа, не си го знаеш името на својата држава ама затоа перфектно го знаеш на другите...
Аххх...

M

Mario Gómez

Гостин
лелелелелел...што слушнав сега..офофофофофоф

на сител овај стручниот коментатор рече Миркулоски играл одлично го изненадил,па жити све овој голем експерт..офоф од вакви луѓе не ојме напред!!!:pos2::pos2:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89

на сител овај стручниот коментатор рече Миркулоски играл одлично го изненадил,па жити све овој голем експерт..офоф од вакви луѓе не ојме напред!!!:pos2::pos2:
Во право е, Миркуловска изигра мнгоу добро против Данците...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131

Дечко...ти си приглуп, слеп. или земаш нешто...:toe:

Миркуловски има страшен напредок во играта, има храброст да влегува во дуел и со 2-3 ракометари на влез...и да, изигра одлично синоќа, туку...вреди ли да ти објаснувам?

M

Mario Gómez

Гостин
Храброст има ама таа го кошта многу..кога игра тој шансите за пробивање се 1:2 а да не збориме за чисти зицери што промаши!!

Не сум ни глуп ни никаков....за да го сфатиш не ти треба многу мозок,доволен е и тој ти што го имаш!!

без лутење!!

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Храброст има ама таа го кошта многу..кога игра тој шансите за пробивање се 1:2 а да не збориме за чисти зицери што промаши!!

Не сум ни глуп ни никаков....за да го сфатиш не ти треба многу мозок,доволен е и тој ти што го имаш!!

без лутење!!

ОК ок....така и мислев...

M

Mario Gómez

Гостин
па тоа е факт јас очекував многу повеќе баш од него а тој ме изненади на негативен начин!!то ти је то!!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Филип Миркуловски треба да влезе во историја на светски ракомет бе....:pos2::pos2::pos2::pos2: ја до сеа не познавам играч што напраил пробивање кога противникот играл со 2 исклучувања, односно со 4 у поле... Од толку слободен простор ти да напраиш пробивање стварно треба да си легенда...:pos2::pos2:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Филип Миркуловски треба да влезе во историја на светски ракомет бе....:pos2::pos2::pos2::pos2: ја до сеа не познавам играч што напраил пробивање кога противникот играл со 2 исклучувања, односно со 4 у поле... Од толку слободен простор ти да напраиш пробивање стварно треба да си легенда...:pos2::pos2:

Доброто школо скапо се плаќа.
И јас го пцуев тогаш, ама таа наивност сигурно ќе гледа да не ја повтори...
Ќе го биде.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom