СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Германија 5
Полска 4
Данска 4
Норвешка 4
Србија 3
Македонија 2

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
e sea ke bide interesno,ako vecer tepame,a i utre da receme a norveska a tepa polska,norveska ke bide vtora,a danska utre ocekuvam da ja tepa gemanija,zatoa ne se raduvajte nogu so tepa norveska,toa najmalce ni odgovara:kesa:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
норвешка сега ако ја победи полска иде во полуфинале
Не се знае, можно е да дојде на делба со 6 бода да има 3 репрезентации и тоа во повеќе комбинации. Ништо не е јасно сите опции се во игра. Мораме да ја добиеме Данска. Групава е лудница.

Норвешка доби со Германија, бркоњата ќе го убиеше судијата ама тоа е...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Лелеле судијата ќе ги изедеше од тренеррот на германците.Како му се улета аууу ќе го здрвеше убаво како се воздржа не ми е јасно.Добро дело ќе направеше.

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
e sea ke bide interesno,ako vecer tepame,a i utre da receme a norveska a tepa polska,norveska ke bide vtora,a danska utre ocekuvam da ja tepa gemanija,zatoa ne se raduvajte nogu so tepa norveska,toa najmalce ni odgovara:kesa:
Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Пу бе како не ја глеав...бар сеир да фатев.:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ти надај се само а не знаеш ништо.

Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ОМГ мислиш дека незнам!
ЕНТЕР дај жити се 50 мислења скинав денес, нервите ми се при крај од вакви постови. Ако знаеш, убеди го членот дека навистина знаеш, не само тропај и не ја труј темата со такви постови.

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Де бре, вистина читам две страни наназад некако запнале лугево да тепа норвешка, а стварно не разбирав зошто... кога ..ако германија тепаше и ние две до крај тепавме тогаш единствено со сигурност се пласиравме.. сега секој ке си игра за себе :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?
Aко две репрезентации го делат местото, тогаш се гледа меѓусебен дуел, а ако три репрезентации го делат местото, тогаш се гледа гол-разлика.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
Ајде ќе збориме во 10:00 тогаш ќе знаеме сигурно кај сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom