^^Smiley^^
Broo Tal Smy Lee
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 25
Corba, muzika za dusa!
Гоце реметџијата...цеца у срцу твом и ти ми говориш о рокерол.
Ај касно ти е, чаша кревет и у млеко.:back:
Абе Гоцко можда малу е глуп, ама веруј голем виртуоз на гитара е :wink:
edit:извини Гоги :helou:
Гоце реметџијата...цеца у срцу твом и ти ми говориш о рокерол.
Ај касно ти е, чаша кревет и у млеко.:back:
А што разбираш ти?OOO Giga sto razbira toj be ziti majka ostajgo molimte:wink:
I jas to se cudamOOO Giga sto razbira toj be ziti majka ostajgo molimte:wink:
Гнр и аксел педерчето...леле срцка на бато...слеш слешува на гитара леле ама свири добро леле:pos2:oooooo kakov Knocking be brrrat da ja slusnam samo PARADISE city znaes ti i da si umram rat kako covek
Take me down to the paradise city
where the grass is green
and girls a pretyyy
ohhhhhh please take me home
Specijalno za The Great od Bate
Стварно гижо, слеш е најдобар на сите времиња...бољи од него нема...толку е добар што гоцка мастурбира на него а после ритуално си ја пие спермата.Ooooooo Mesaja ubavo ti vika ovoj drugarov gizo slesh(gnr) ako sakas da znaes e najdobar gitarista na site vreminja zaedno so kirk hamet(metallica)
Нема потреба од коментар...се дивиш на линкин парк и аеросмит :helou:Linkinpark best band ever seen on stage :salut:Aerosmith IsTo taka so najakata balada Crazy
МСВ поголем дел од времето мрчи, ама знае и во право да биде...како тоа што ти пишал ама џабе.Linkin Park brat se The Best edne od najakite rock bendovi ever da znaes i nivnite pesni ne moze da gi pee sekoj zatoa e tuka CHESTER i *Numb* number one vo celiot svet
:pos2::pos2::pos2: Ne si saglam brat, zimi se ti kazvamГнр и аксел педерчето...леле срцка на бато...слеш слешува на гитара леле ама свири добро леле:pos2:
Стварно гижо, слеш е најдобар на сите времиња...бољи од него нема...толку е добар што гоцка мастурбира на него а после ритуално си ја пие спермата.
Нема потреба од коментар...се дивиш на линкин парк и аеросмит :helou:
МСВ поголем дел од времето мрчи, ама знае и во право да биде...како тоа што ти пишал ама џабе.
Честер оујеааа...имаш постер дома? Гарант и на него онанираш и се надеваш коа ќе пораснеш да бидеш ко него(вујкоти да те силува у анус-пошо тоа нему му правел)
Да сумираме Aerosmith, Linkin Park, Guns&Roses...после обожавање до ерекција на овие 3 бенда ти очекуваш од мене или од некој овде да добиеш почит
Но секогаш ми се доапаѓал ентузијазмот кај младите драчевци
Burn, стварно не те сфаќам.Гнр и аксел педерчето
Е шо ГНР да не имаат боље песни .. Аеросмит не се најбољи ама се прилично добри !Аеросмит се за никаде, не заебавај.
Од толку албуми, 10 песни дали вредат е прашање, другото е безвезе.
3000 мислења не играат некоја улога во посед на интелегнција и речникА што разбираш ти?
Имаш 13 мислења и викаш комшии за да пљукате по теми и членови, место да напишеш нешто конструктивно и да развиеш дискусија само кењаш некој ретардирани срања-имаш играчница под форум кењај таму.
Нема везе мозокот е привилегија а не обврска
Дечко колку време пратиш рок?Е шо ГНР да не имаат боље песни .. Аеросмит не се најбољи ама се прилично добри !