_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Што 5? баш ме интересира :wink:Фолен Ејнџел? По моја проценка, минимум 5, можда и појќе.
Што 5? баш ме интересира :wink:Фолен Ејнџел? По моја проценка, минимум 5, можда и појќе.
За мене не се исти курац, јебига знам дека еден тон луѓе не ги сакаат ама тоа е.Burn, стварно не те сфаќам.
Ги мразиш ГНР, а ги сакаш HIM.
Како шо би се рекло, исти курац, различно паковање.
Никаков квалитет од музичко-уметнички аспект, а вокалите, најголемите клитовлажнечки икони.
Ако се поставуваш повисоко од другите со сила(на писи) не значи дека сите те гледаат таму. Аватарот верувај е задња ствар што кажува ниво на компетенција.3000 мислења не играат некоја улога во посед на интелегнција и речник
Зависи за кого зборуваш.Сепак е интересно што само ''интелегентните'' работи те замислуваат, за останатото сам приметив дека воопшто не мислиш, само постираш.Ако се поставуваш повисоко од другите со сила(на писи) не значи дека сите те гледаат таму. Аватарот верувај е задња ствар што кажува ниво на компетенција.
Пиши нешто "интелигентно" што ќе ме замисли и тогаш можеби(само можеби) ќе ти одговорам како што треба а до тогаш ќе те третирам како што ти ги третираш сите на оваа тема.
Више од тебе ! .. шо постирам за гнр ? педерски бенд се !Дечко колку време пратиш рок?
Се читаш што постираш за ГНР ?
Више од 10 .. не се сеќавам баш !Фолен Ејнџел? По моја проценка, минимум 5, можда и појќе.
И јас сум по тој вид на рок ама ги сакам и Линкин Парк и Металикабон џови,брајан адамс,севиџ гарден....таков тип на музика...помек рок
Педерски бенд? :nesvest:Више од тебе ! .. шо постирам за гнр ? педерски бенд се !
Тука некаде се и двата бенда, ама Аеросмит се онака баш просечен бенд. Guns and Roses исто така. Горе, доле, исти ѓавол.Е шо ГНР да не имаат боље песни .. Аеросмит не се најбољи ама се прилично добри !