Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
^ Какви 3000 бе со толку поубо во Кале да играа,пеколна атмосфера со 3000 барем таму се прави,треба да ја наполниме салата денеска,мислам дека Унгарија може да падне,многу битен натпревар,со победа 99% да почниме да си го славиме ЕП Србија 2012.
Секако ќе ни треба победа против Босна освен ако босанциве денеска кикснат со естонциве, а мие тепаме со Унгарците тогаш веќе сме пласирани :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.974
Поени од реакции
16.356
Толку мртва атмосфера во салата, а уште по мртва репрезентација, чудо сме..
..да се играло во некој друг град во сала со 1000гледачи дупло пати по јака атмосфера ќе имало, а со тоа и репрезентацијата ќе игра на едно повисоко ниво.
После 5мин. гледање се разочарав..

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Леле,леле.... како почнаа нашите...:kesa:
Да не беше Борко ќе губевме 10 разлика уште во 10 минута....
Мите Стоилов...среден бек....:shok:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Кога се промашуваат зицери џабе ни е. А и публикава како на театар да е.

M

MrzaRules

Гостин
целокупна мизерија-публика-репрезентација ГОЛЕМА МИЗЕРИЈА

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
koga tepaat po svojte sega neka si navivaat sami politicarite da gi vidime niv se mislat otiden se u teatar

M

MrzaRules

Гостин
ете го македонскиот менталитет...наместо да се направи атмосфера за македонија да игра похрабро они ги свиркаат...СЕЛАНИЧИШТА

--- надополнето ---

со двајца исклучени гол ни даваат...аууу бедно и жално

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Neka si odat Zlatko i Naumce, mu drzat mesto na nekoj drug so ke znaj da igra rakomet..
-A sramota do nasata rakometna federacija, 300 denari za utakmica od kvalifikacii????? Vo drugite zemji vlezot na vakvi utakmici e besplaten i pak nikoj ne odi, kaj nas ima interes od lugeto, megjutoa neka ne ocekuvaat da napolnat sala so vakvi ceni, bez oset... Veruvam deka mozi da ja napolnime salata B.T. no so porealni i podostapni ceni,
-Za igrata na teren ne mi se ni zboruva, ocaj... Ne se tolku ungarcite jaki kolku sho nie sme slabi, gresime i ne znaeme da se organizirame, da soberam 5-6 decki od maalo mislam deka pomalku ke gresar nego li nasite reprezentativci!!!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
ете го македонскиот менталитет...наместо да се направи атмосфера за македонија да игра похрабро они ги свиркаат...СЕЛАНИЧИШТА

--- надополнето ---

со двајца исклучени гол ни даваат...аууу бедно и жално
epa za sto strajkuvaa za vaka da ne sramat tie pedercinjata od metalurg ne im cinel ovoj trener ne im cinel onoj epa sea sami ke si gi snosat posledicite

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Катастрофа и од репрезентација и од поставеноста на играта премногу технички грешки направивме а унгарија знаеше то да го искористи ...Штета дури во 20 минута им текна дека треба да викнат па некако срамежливо се слушна Македонија ..уште еднаш се докажва дека Скопје не е за репрезентација ...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Која мизерија сме...то чудо нешто...
Се гледа кое е значењето на Лазаров..
Затоа тој игра таму каде што игра,а другите играат во Металург,и си мислат дека се големи играчи.....
Ова е мизерија невидена...не ми се ни гледа повеќе...
Кој АМАТЕРИЗАМ човече....
П.С.Звонко ја УТНА ТОТАЛНО тактиката во прво полувреме...тотално..
Со Мојсо на лев бек,па не мрдна кутриот покрај Унграците,го ставија во малиот џеп....
Не е ова Македонско првнество....
Сами си го копаме гробот...
Добро е шо Естонците водат со Босна 3 разлика е во моментот...
Можеби тие барем засега не држат во игра,но ако играме вака ќе изгубиме и во Талин.....

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
оваа изгубена ни е
ај нека ми кажи некој како е табелава? и колку е реално да се пласираме на еп?

Kajgana Shop

На врв Bottom