Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ова е репрезентацијата наша?Јас пак си помислив некој тим од 2 лига

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Нема везе, сеа ќе дојди некој од Скопје и ќе кажи дека работен ден било, па не им се навивало :pos2:

Домашното првенство си го прави своето..:toe:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
toj pa koraviot mu davaat da sutira penali sirot on ne dogleduva penal ke sutira mesto mladiot od metalurg gjorgjevski da igra ne mi se veruva ej deka ova ni se slucuva ne demoliraa

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Барем седмерците да ги погодувавме ... се надевам дека во второ полувреме нема разликата да се накачи на 20 поени, и навивачите ќе сфатат дека не се на погреб туку на утакмица.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
300 денари карта ???? Па аман ова ракомет е, друга работа квалификации се. Дали се нормални. А и тоа што има политика у репрезнтација си го направи своето. Се додека еден тим диктира и кој ќе ја води репрезентацијата ништо нема да биде подобро. Да имаше барем некоја атмосфера во салата па и од минус 5 ќе се вратиме.

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
1. Hungary 4
2.Macedonia 0
3.Bosnia and Herzegovina 0
4.Estonia 0

So ova od denes, Estonija vodi protiv BIH, a nie gubime znaci bi doslo da sme 3to mesto

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
1. Hungary 4
2.Macedonia 0
3.Bosnia and Herzegovina 0
4.Estonia 0

So ova od denes, Estonija vodi protiv BIH, a nie gubime znaci bi doslo da sme 3to mesto
колку утакмици треба да изиграме до крајот?
значи унгарија не плеска и нас и бих и естонија така?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
И двата меча против Унгарија ќе ги играме без Кире ? Ако е така тогаш сме наебале ...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе со победа дома со Босна инад Естонија на гости(иако сите мислат дека ќе биде лесно,знаеме дека секогаш ја посеруваме на такви утакмици,па затоа и сакав да тепаат денеска) одиме на ЕП.
Добро бе толку незаинтересирано без мотив и неодговорно да се влезело против Унгарија,самата помисла дека играш со 7-мите на свет те мотивира да се покажеш.Ако немавме технички грешки и тие 5 гола од контра,а ние ги дадевме 3 пенала и 2-3 зицери сега ќе бевме нерешно.Немало атмосфера,не е одлучувачка,не е Кире,ама барем за оние 4500 шо се во салана играјте машки до крај.ЕБАГО.

П

Паспарту

Гостин
Очекував дека Наумче ќе ја сфати посериозно работата околу замената на Кире, но ништо! Не заслужуваме да играме на европско првенство, но поради милијарда околности кои и се случија на Босна ние ќе се протнеме таму низ иглени уши... Доколку продолжат со ваква игра и во второ полувреме, сите до еден треба да се казнат дебело!

А кај да игра на друго место репрезентацијата? Сте слушнале за исполнување на услови во салата!? Мувлосан паркет и клупи од две заковани даски оддамна не се користат низ Европа и светов како што се 90% од салите во Македонија...

ЦЕЛА СРЕЌА ШТО ЕСТОНИЈА МОМЕНТАЛНО ЈА ГАЗИ БОСНА СО 6 РАЗЛИКА, А ЛОШО Е ШТО И НАС ЦРНО ЌЕ НИ СЕ ПИШУВА ТАМУ

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Добро што не отидов на утакмица,за вакви глупаци ли да давам 300 денари незнаат топка да водат! Барем да играат борбено,они неможат една добра акција да направат,да не е Борко ке губевме 15 разлика!

M

MrzaRules

Гостин
Барем седмерците да ги погодувавме ... се надевам дека во второ полувреме нема разликата да се накачи на 20 поени, и навивачите ќе сфатат дека не се на погреб туку на утакмица.
кој навивачи?!?!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
оваа изгубена ни е
ај нека ми кажи некој како е табелава? и колку е реално да се пласираме на еп?
Ако останат вака резултатите Унгарија ќе има 6 бода,ние остануваме на 3,Босанците ќе имаат 1 бод....
Потоа следуваат реваншите за викенд,за очекување е Босна да ја добие Естонија дома во Сараево,а ние да бидиме торпедирани во Унгарија...
Така да табелата би била,Унгарија 8 бода,ние и Босанците по 3 бода,Естонија 2 бода...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Катастрофа,многу анемична игра,по анемична игра немам видено од дамна.Се гледа колку фали Лазаров во репрезентацијата,да рипне да погоди да проигра,па и седмерците ке ги даваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom