Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе дечко ПОЈМА немаш ти....:baeh:
Се мислев дали да ти реплицирам,таквите како тебе не заслужуваат внимание...ама ај да не останам покусо...
Хаха.....ние со прст не сме мрднале за репката...
На која планета живееш ти ?:tapp:
Знаеш кај почна да игра Македонија?Знаеш каде два пати ја добивме Унгарија?
Ако веќе пуцаш на таа тема.....кој ја сака репката....
Па КОМИТИ самите рекоа дека нема да навиваат организирано.......
Да се игра во Битола,и Чкембари да не НАВИВААТ за Македонија.....НЕМА ШАНСА....
Затоа не ги мешај ЛОНЧИЊАТА,мисли малку шо пишуваш..
Ако не знаеш шо да напишиш ....ќути си...не ја спамирај темата,.,,,нема тука Битолчанчиња,Скопјаништа.....:helou:
И да,Битолчанче сум...и можам да кажам дека нашето тренерче БИТОЛЧАНЧЕ има поголем капацитет од бившиот тренер,СКОПЈАНЧЕТО Ико Темелковски...КАПИШ?
А да следиш ракомет ќе знаеш дека селекторот кај нас е само ПИУН,друг ги влечи конците.......кои играчи да играат итн...
А дека нашето Битолчанче има капацитет да направи тактика,има...
Не замарај дечко кога појма немаш...
Ако сакаш да плукаш по Битола и Чкембари имаш друга тема...овде е тема за Македонија....
ako si upaten dobro koga komiti go organiziraa protestniot mars se postigna dogovor na makedonskata reprezentacija da ne se odi organizirano kako navivacki grupi komiti ili ckembari tuku kako makedonci i da se odi samo so makedonski salovi i znaminja a ne so klubski i obelezja na navivackata grupa na koja pripagaat i zatoa komiti nema da prisustvuvaat kako n.g. komiti tuku kako makedonci so makedonski znaminja i salovi

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Има некој линк или слика да постави како се блоковите распоредени и редовите на Борис?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
ako si upaten dobro koga komiti go organiziraa protestniot mars se postigna dogovor na makedonskata reprezentacija da ne se odi organizirano kako navivacki grupi komiti ili ckembari tuku kako makedonci i da se odi samo so makedonski salovi i znaminja a ne so klubski i obelezja na navivackata grupa na koja pripagaat i zatoa komiti nema da prisustvuvaat kako n.g. komiti tuku kako makedonci so makedonski znaminja i salovi
Не мислев да се оди со шалови од Комити или Чкембари,апсолутно сум против,иако за жал имаше еден куп такви примери во минатото..и тоа блиско минато,тоа мора да се искорени.....
Муабетот ми беше.....дека Комити треба да го водат навивањето,не очекувам од Фемили да дојдат да навиваат во ракомет,а сигурно нема семкарите да направат некоја пеколна атмосфера......
Треба навивање,не само шлапкање со рацете...
Треба некој да ја покрене публиката....тоа сигурно нема да биди спикерот,тоа ќе бидат навивачите..
Се надевам дека ќе има доволен број на навивачи утре да и ја дадат потребната подршка на нашата селекција....
Ти да не неси нешто арен бе?кај прочита дека ова "не мрдате со прст" важи за битолчани?кај прочита дека е против чкембари?тоа баш го мислев на оние скопјани..кои ако нема некоја навивачка група(на пр ако не се присутни комити)си седат како во кино и си гледаат,а тебе ти реплицирав заш знам дека Шундовски е тренер на Пелистер,па вие од Битола најдобро може да објасните каков тренер е...
Па шо да помислам бе бато кога мене ме цитираш, и никаде не ги спомнуваш скопјани....не се разбравме...
Nevermind....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе има утре народ? Ја таму ќе бидам али ако нема луѓе СРАБОТА БЕ репрезентација што имала големи успеси и е на пат на Европско да нема поддршка

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Абе не тресите,кога играла Македонија кошарка или ракомет а БТ била празна,мислам некој значаен натпревар.Само како шо вика Томас потребно е повеќе од 7000 публика,не ракоплескање туку пеколна атмосфера од навивачка група.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
^ Абе не тресите,кога играла Македонија кошарка или ракомет а БТ била празна,мислам некој значаен натпревар.Само како шо вика Томас потребно е повеќе од 7000 публика,не ракоплескање туку пеколна атмосфера од навивачка група.
Слушај кога играла Македонија репрезентација во БТ јас не сум пропуштил утакмица а имало многу пати кога имало 1500-2000 гледачи. Тоа што не игра Кире не треба да биде мотив за поддршка туку причината се работи за репрезентација и посебно за состав кој имал успеси и кој е на чекор од голем успех што може идна година да стане и најголем во историја. Такада многупати кога се зборело дека кога игра Македонија надвор од Скопје салите ќе бидат полни и буквално ќе горат, давам поддршка за тоа ако УТРЕ биде полу празна салата или во случајов како многу пати досега.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Абе одиме на победа!!!

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Сакам да прашам околу картите.Ке има нешто слободен влез доколку има навивачи или сите ке треба да си купиме карти???
Ај ве молам доколку има некој информација нека ми каже побрзо за да знам што да правам :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Сакам да прашам околу картите.Ке има нешто слободен влез доколку има навивачи или сите ке треба да си купиме карти???
Ај ве молам доколку има некој информација нека ми каже побрзо за да знам што да правам :)
Нормално дека сите треба да си купат карти. Умреа времињата кога „навивачите“ беа посебна врста на луѓе. Сите сме навивачи.

С

сашенко

Гостин
Ке си купиш брат, во картите се парите нема така пуштање веќе.АКо си навивач подржи ги и плати си карта..

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Нормално дека сите треба да си купат карти. Умреа времињата кога „навивачите“ беа посебна врста на луѓе. Сите сме навивачи.
Јбг тоа е :).Фала ти на информацијава сеа ке си купам карта :P

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе има утре народ? Ја таму ќе бидам али ако нема луѓе СРАБОТА БЕ репрезентација што имала големи успеси и е на пат на Европско да нема поддршка

сигурно ќе има доел покрја паркетот зашто тие места се дадени на фирми и тие карти ги нема во продажба. во продажба ги има само позади головите каде карта чини 200 денари и блокови на чошевите од страна акде карта е 300 денари, све друго е за вип и се дадени карти па видете вие дали ќе има навијање иако салата ќе биде полна :smir:

П

Паспарту

Гостин
ВИП вчера даваа карти во периодот од 11ч до 12ч доколку дополниш кредит или направиш некоја друга услуга...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Како и да е се надевам дека ќе има барем 3000-3500 инаку очекувам тежок меч ама да крај на славиме минимално.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Какви 3000 бе со толку поубо во Кале да играа,пеколна атмосфера со 3000 барем таму се прави,треба да ја наполниме салата денеска,мислам дека Унгарија може да падне,многу битен натпревар,со победа 99% да почниме да си го славиме ЕП Србија 2012.

Kajgana Shop

На врв Bottom