Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.134
Поени од реакции
10.215
Во денешниот модерен ракомет да играш без голмани и одбрана, не можем да бидеш ништо друго освен една просечна репрезентација.Жално е ова што се случува во моментов, ни сепак ако бидеме искрени ова е сегашната реалност на мак ракометот. Настрана тоа што пациентов Червар ни е селектор.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Централниот блок(шо треба даа е најсилен дел од одбраната)ни е криминал,на ниво на Суперлига на :oeoeoe:
39 мин примаш 24 гола алоооо

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ццц кои комплексаши само еј....

И сега уште ќе го јадат 10 разлика и после дома нема да може да надополниме...или овие си мислат "Ај ок е, ќе ги тепаме Исланд!" а шо демек Исланд не може да падне у Чешка?

Ццц и ќе испадне дека ради утакмицава ќе нема ЕП....ало бе играјте намалете, све ви ебам, срамота е ова...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На какви просеци од голмани кариера им направивме, дуово на Чешка дужи една инвестиција левел Ван Хол :oeoeoe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.130
Играва во напад ни е покриминална од на времето ко игравме "дај му да шутира на Кире". Канцер невиден...

Член од
19 август 2010
Мислења
4.134
Поени од реакции
10.215
Што се чудите бе кога одбрана треба да игра овој мртвиов Никола Марковски и комбинација со Талески, Нелоски... Смешно е.

Член од
9 август 2014
Мислења
546
Поени од реакции
1.821
Нелоски даде 3 гола, ама тотално изгубен просторно. Минимум 5 напади заеба на ист начин. Детето нема никаков преглед на играта.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Повеќе од пола од играчиве на Чешка ако од дома ги знаат дека играат ракомет, ева на. Е од такви успеавме дебакл да испиеме:facepalm::facepalm::facepalm:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Галиа го направивме Омејер :pos:

Член од
9 август 2014
Мислења
546
Поени од реакции
1.821
Со ваква игра комотно можеме да го отседиме Светското 2017, Ангола ќе не отворат како конзерва.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од ова што го видов во овие 2 гола очекувам да го јадеме велико у Франција....многу ме потсеќа ситуацијава на ова со кошаркарите...

Ете или тапа првенство у јануари ќе имаме или ќе завршиме 4ти и ќе го јадеме лагано у 1/8 финале. После у продолжение за квалификацииве Исланд не тепа 2 пати, или еднаш не поедува еднаш нерешено. Чешка дома ги тепа Исланд, ние дома тепаме едвај со Чесиве и табелаа би била: Исланд 9 поени. Чешка 8. Ние 7.

И бам се што работевме последниве години паѓа у вода, почнуваме пак да се мачиме со вака тапа репрезентации и ќе си држиме статус кво.

ОЧАЈ беше ова денеска...

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
А што беше ова на крај нешто Лазаров го вика Столе а овој се курчи ?
Ебате моронот не му е ни до пола на Лазаров, беше океј играч ама сеа коа си е прв во село и повеќе си се занимава со Рустикана и тепање пред Силбо не е ни бледа сенка на тој што беше пред 3-4 години. Али тоа е седи си у Вардар на клупа змеја си добри парички и курчи си се низ СК. Затоа ако сакаме да имаме добра репрезентација треба да имаме играчи што ќе се развиваат надвор и ќе немаат време тука да се курчат пред време туку ќе работат професионално.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ja ne znam koj ochekuvashe poveke od ovaa ekipa. Se vide ushte so Ukraina deka tolku im e kvalitetot i koga na toa ke se dodade Lino koj e prochitana kniga, se dobiva mizerijata koja ja prikazhaa deneska

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Најголема грешка е шо наместо нешто друго да пробаш ново да воведиш па макар и да изгубиш помалку ќе ми биди криво од колку шо чевларо ми го назначија селектор, најлош тип на ракомет играме во вселената без никаков концепт. И да имаше некој талент кај децата скрос се уназадени и во тој металург кутар. Така да орката ако има некој потенцијал во него бегај од тој усран клуб ако сакаш нешто да мрдниш во кариерата. Нема сила сега мислам шо би не однела на европско, ќе го сркниме од сите на светското и чао пријатно и кирца ќе си замини, шо има да се расправа со овие криминалци. Ништо не работите, ништо, засрамете се.

Kajgana Shop

На врв Bottom