- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
освен стојанович раде друг лев бек имаме ли што би можел а биде подобар од филип?Кузмановски е среден бек.
освен стојанович раде друг лев бек имаме ли што би можел а биде подобар од филип?Кузмановски е среден бек.
Пецаковски... доколку уште игра и има желба да си ја врати формата. Или некој од помладиве да се фрли во оган. Или Велко да почне да игра и во напад, тоа би било најдобитна комбинацијаосвен стојанович раде друг лев бек имаме ли што би можел а биде подобар од филип?
Мислиш тој ќе заигра место Филип? Нема шанси, тогаш ќе се вадат на "искуството" на Филип.Или пак да се трае Филип уште 2 години, па да се убаци тој малиот што го има на клипче како голем талент што го постираше МКДХЕНДБОЛ
Значи сепак најдобро решение е да се земе квалитетен странец. Јас не гелдам никава срамота да игра за мкд репрезентација, освен дека ќе го земе е мстото на филип и тоа е причината изгледа зашто не се зима.Пецаковски... доколку уште игра и има желба да си ја врати формата. Или некој од помладиве да се фрли во оган. Или Велко да почне да игра и во напад, тоа би било најдобитна комбинација
Оваа ако е таа што мислам ... тогаш живее во Стокхлом и е солза девојчето )Ме изнасмеа сега. Работам јас, ако седам со вас
Абе ич не ја искоментиравме убавата страна на Гетеборг
Или пак да се трае Филип уште 2 години, па да се убаци тој малиот што го има на клипче како голем талент што го постираше МКДХЕНДБОЛ
Игра негде овој сезонава ?Пецаковски... доколку уште игра и има желба да си ја врати формата. Или некој од помладиве да се фрли во оган. Или Велко да почне да игра и во напад, тоа би било најдобитна комбинација
Мислам дека играше или требаше да игра за Пелистер... а и повреден беше нешто... Некој од Битола сигурно е подобро информиран.Игра негде овој сезонава ?
Штета...многу добар шут имаше...баш мислев дека конечно ќе ја пополниме таа позиција на лев бек со него...утакмица на кариерата имаше со Кил..Не игра никаде Пецаковски..
Има тешка повреда.....
Навистина штета за дечкото,голем потенцијал.....
Факинг фајнли Пелистер !Пелистер со Голужа ќе ги „урива“ Вардар и Металург
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=6BC86D4F58EB3747BC6B46139D0BB991
Незнам колку ни фали лев бек. Наумче одлично ја врши работата и како среден и како лев бек а најголемата слабост ни се крилата. Имаме одличен пикер -Столе имаме одлични бекови само крилата ни се некако непродорни, успорени слаби. Алушевски е веќе стар и се чувствува тоа а Манасков некако ми е несигурен. Сличен проблем имаме и со десно крило и затоа играта се заснова пред се на бековите со повремени проигрувања на пикер.Значи пак без лев бек А зашто не сакаат кузмановски од романија да го пробаат? толку ли е тапа?