L
Löwe
Гостин
А оти козла го викате?Козла=Златко Мојсоски...
Левов го одби повикот, бидејќи не се чувствувал подготвен да игра во репрезентацијата во моментов.
А оти козла го викате?Козла=Златко Мојсоски...
Левов го одби повикот, бидејќи не се чувствувал подготвен да игра во репрезентацијата во моментов.
Врска немам, така му е надимак претпоставувамА оти козла го викате?
Најпрво мислев Козлина така го викате ама си вика што бара Козлина со МКД репрезентација, па после сватив дека е за мојсоВрска немам, така му е надимак претпоставувам
2. Зла т 1.ко ---> Козла... е сега не знам зашто му фали буквата ТА оти козла го викате?
Тоа е па нешто што ме чуди, зошто тој не игра за Словенија?? Оти супер играч е, ме чуди како Словенците не го викаат во репрезентација...Најпрво мислев Козлина така го викате ама си вика што бара Козлина со МКД репрезентација, па после сватив дека е за мојсо
Играл порано за Словенија и веројатно повторно ќе почне да игра наскоро.Тоа е па нешто што ме чуди, зошто тој не игра за Словенија?? Оти супер играч е, ме чуди како Словенците не го викаат во репрезентација...
Мене не ми е јасно зошто Кавтичник не игра за Словенија??Играл порано за Словенија и веројатно повторно ќе почне да игра наскоро.
Не го ни тргнав од тогаш! Уште си стои зверот!Мислам време е, тие што немаат да си ги вратат македонските аватари.. +1
Цитро пак да отвориш тема, може уште денес