Gunner4ever
Vive la France
- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 130
i mene mi stigna smetka WTF??? ni stan ni nisto neam sto rabotava normalni li se ovie be ????
Ќе платиш бе ЌЕЛЕШ еден има и да прашаш ВЛИДЕЛУ да не тлеба усте да платам.Koклу телевизора имаш дома Гаси и тоа бољерот може и он да фаќа сигнал
озбилно,не се нормални...
Ќе плаќам ама и ти ќе плаќаш. wtf ЌЕЛЕШ хааа.Ќе платиш бе ЌЕЛЕШ еден има и да прашаш ВЛИДЕЛУ да не тлеба усте да платам.
Има да си ги касате јајцата ама далеку ке ви бидат.
Ќе си го прашам јас дали ќе плаќам,нити сум плаќал нити ке платам, очи ќе ви се распараат само за пари сте зинале.Ќе плаќам ама и ти ќе плаќаш. wtf ЌЕЛЕШ хааа.
Не лажи дека не плаќаш молим те Не плаќај ама ќе ти дојдат на врата за на суд.Мислиш ја сакам да плаќам. А за кои пари збориш бе келеш,нити работам со пари,нит пари сум видел..ооо морее,дај опамети се.Ќе си го прашам јас дали ќе плаќам,нити сум плаќал нити ке платам, очи ќе ви се распараат само за пари сте зинале.
Преку тасета ако дојдат, ке ги тужам јас нив ќе ми се фатат за шалтерот...Не лажи дека не плаќаш молим те Не плаќај ама ќе ти дојдат на врата за на суд.Мислиш ја сакам да плаќам. А за кои пари збориш бе келеш,нити работам со пари,нит пари сум видел..ооо морее,дај опамети се.
ДА!!!Да тужам?
И кај нас исти случај.Што стана со ова радиодифузнава... Мене престанаа да ми доаѓаат сметки. Прво каснеа, еве сега видов последната што дошла и што сум ја платил била за Август а ми стигнала во Октомври. Од тогаш немам добиено а пред тоа редовно ми стигаа.
Иди во МТВ со сметката прво да ти ја исправат грешката, ако ти мрчат имаш право да им стегнеш тужба. Кога ќе влезеш таму биди малце поостар на јазик со таа смрдлива бирократија од најдолен тип, закани им се судови, тужби, триста чуда и ќе си ја корегираат грешката.У п.м. нека одат.
Ми стигна ДЕНЕС сметка за pадиодифузна, за месец маpт 2013, иако ниту сум носител на "семејно домаќинство", нит иам стан/куќа на мое име!!!
Да тужам?
Иди во МТВ со сметката прво да ти ја исправат грешката, ако ти мрчат имаш право да им стегнеш тужба. Кога ќе влезеш таму биди малце поостар на јазик со таа смрдлива бирократија од најдолен тип, закани им се судови, тужби, триста чуда и ќе си ја корегираат грешката.