Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Delux,ако не те мрзи пробај мене,ама само ако не те мрзи...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Наискрено, воопшто не очекував вечерва дека ќе читам анализа од тебе за мене. Уште не ми се верува:roll:

Дивајн напиша:
Маана ти е што често за да не кажеш нешто директно, нешто што мислиш дека лошо звучи така, кружиш, вртиш и многу муабет испаѓа за ништо ...за ништо велам, дека ако некој сака да те сфати така како што сака, и три дена кружење е залудно. Едноставно, мора да поработиш на тоа да си подиректна ... мора (доколку не ти е касно де!:pos2: ).
:pos::pos::pos:
Мислиш не сум работела на тоа? Ехеееее
Кога видов дека ми е доцна - се откажав:pos:
Ама ветувам дека ќе се обидам повторно:smir:
Дивајн напиша:
Не си злопамтило, без оглед колку некогаш и самата мислиш и сакаш да си. Таквите луѓе враќаат лоши работи, се одмаздуваат на неправди, а ти тоа не си го направила никогаш. Попустлива си многу, дозволуваш многу, па и кога ти е преку глава некоја работа, пак си културна и на некое љубезно ниво. Тоа ти е добро, иако мене лично ме иритира!:podsmev:
Останувам до крај културна и љубезна иако знам дека има луѓе кои не заслужуваат. Што знам, сметам дека ако враќам со иста мера ќе паднам на пониско ниво од нивото на самата личност која сакала да ми наштети.
Дивајн напиша:
Посебно си најинтересна кога си нервозна ... тогаш, знаеш колку најмногу ме смееш ... :kiss:
Само да дополнам...
И кога си поврзувам денови без спиење:pos:
Дивајн напиша:
И да се пикнам и јас во постов, двете кога сме заедно сме црна двојка и тешко ушите на тие кои ни се во уста!:pos2:
шшшшшшшшшшшшшшшш
:pos::pos:

Дивајн напиша:
п.с. Сигурно има уште многу да пишувам, но уморна сум веќе, а и срамота е колку е голем постов, па не би да биде уште поголем! Не за друго, нејќам да те заменам!:podsmev: :smir:
Штета, тамам сакав да се откажам од долги постови:pos::pos:
Оу мај гад... и овој испадна огромен:pos: Не беше намерно!

Туку.... За анализава генерално... Ме остави без зборови и не чуди се утре ако не ти прам муабет, не сум ти скарана. Ау колку одлично ме познаваш:nesvest:
Кажав дека ме остави без зборови?

:back: (и замисли си тука смајли со гушкање и „How you doin')

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Серпико :)

Бидејќи Серпико не одговори на мојот дипломатки обид да си испреговарам една анализа за беспари, не ми преостанува ништо друго освен да се обидам. :)
На почеток да кажам дека она што следи е само и исклучиво на база на аватарот. Постови се исклучени и апстрахирана сум од се' што е вон сликата.
Да почнеме. :)

На прв поглед делува оштро и грубо, само прави линии и геометриски фигури, јасно оцртани кои не даваат слобода на движење. Би претпоставила дека тоа се различните полиња во кои човекот се истакнува и од каде ја црпи енергијата. Повеќе или помалку, секое си има свој посебен дел во неговиот живот, но сите се тука, заедно (семејство, љубов, пријатели, кариера). Точните граници кои се поставени помеѓу нив, укажуваат на човек кој знае да ги разграничи, знае дека едно со друго се допираат и надополнуваат, но никако не се преливаат. Она што ја разбива целата таа геометрија и што наведува дека не се работи за "математичар", туку за "уметник на животот", се боите. Има богатство, разноликост, шаренило, а тоа дозволува секое поле да си ја носи својата приказна и да си го живее моментот. Ако сликата се погледне подетално, ќе се забележи дека постои и висинска разлика помеѓу нив, што ме тера да помислам дека важноста на полињата се менува од време на време. Некогаш погоре, некогаш подолу, зависно од тоа каков е моменталниот приоритет на носителот. Нешто во стилот на: во екот на испитна сесија, главен приоритет е учењето, а фрижидерот може да остане празен, ќе го наполниме подоцна. Што не значи дека човекот ќе остане гладен, туку само значи дека ќе јаде....:)

Serpico напиша:
Дупла водка, или било која песна што оди со водка, корнфлекс, виршли, аргета од туна и кашкавал
.....:):)

Значи да појаснам, не се откажува или тотално изолира од било кое поле, туку само ги подигнува погоре или подолу, зависно од тоа што бара моментот.

Десното вертикално поле би претпоставила дека е семејството. Зошто го избрав тоа? Поради трите бордо прстени. Тројца што се држат едни до други, се помагаат и поддржуваат. :wink: Тоа е арматурата, столбот кој ја дава целата стабилност на сликата. Другите полиња не би знаела кое што е, но она што ми падна во очи е дека најголемото, централното, сеуште е бело, сеуште не проговорело. Недостасува нешто маркантно, кое ќе ја оживее сликата уште повеќе. Дека уметникот се обидел да прошара и таму се гледа од сивите сенки, но сето тоа е во почетна фаза, сеуште испитува, напипува. Ме тера да помислам дека тоа поле му е најзначајно и не сака да си дозволи грешки, оттаму и претпазливоста. А дека ќе биде поразлично од сите други полиња се познава по малата црна линија, која срамежливо се провлекува од десно. Тоа е мал детаљ кој не се среќава на другите места, што не значи дека тие се досадни. Ако видите, сите полиња на прв поглед делуваат еднобојни, но сепак кај секое од нив има по мала градација. Еднолично на прв поглед, многу поживо и интересно на втор, што те влече да погледнеш и трет пат. Да се вратам на белото и линијата. Уметникот таму црта малку поинаку, а се приметува по заоблената горна линија. Во ова поле си дозволува поголема слобода на фантазија.

Посебна убавина и уникатност на сликата се клавишите. Уште една работа што укажува дека станува збор за уметник со песна во срцето. Но, клавишите во случајов немаат никаква врска со музиката, пер се. Тоа се луѓето во неговиот живот, сите оние знајни и незнајни, кои како поток течат низ неговиот живот и како ноти му ја разбиваат тишината на денот. Клавишите ја размрдуваат целата слика, ги има насекаде, во сите полиња, тие се зврзното ткиво, без нив би било монотоно. Се работи за човек со широка душа во која има место за многумина. Но, само оние малкуте среќници успеваат да влезат целосно и да удрат печат на срцето. Што ме наведе ова да го кажам? Бидејќи клавишите почнуваат во широк размер, за да потоа значително се стеснат. Оние кои решиле да одат до крај, ќе треба да се докажат, за да се протнат низ малиот отвор и да стекнат доверба. Но, еднаш кога ќе ја стекнат, веќе навлегуваат во десниот столб, се сметаат како дел од семејството, one big happy family.

Едно нешто кое на кратко ќе го коментирам е долниот сив квадрат. Ме асоцира на пеколната, мрачна страна, онаа што секој од нас ја има во себе, но овде уметникот успешно се носи со истата. Паѓа во очи што е целосно одвоена од другите, ако видите има дупла изолација, како со бетон да се обложени границите. Таму само едниот прстен има допир, никој друг нема пристап. Она што посебно ми се допаѓа е што е сив, а не целосно црн.

Како за пред крај, еден поинаков коментар од областа на interior design. Доколку јас се прашувам, би ја поставила сликата малку поавангардно, попречно во аголот помеѓу ѕидовите, за да се добие прекршен агол, а клавишите ќе добијат ефект на премин од едниот до другиот ѕид.

И како за крај, една реакција на потписот на Серпико "....Mystify me" во контекст на сето ова погоре кажано. Би поставила преку сликата еден тенок превез, свиленкаст и прозирен, темно син, мастило боја. Од една страна ќе даде мистичност, но од друга ќе додаде на јачината на боите. Оние кои ќе се плашат да го кренат превезот ќе бидат лишени од една блажена приказна. Но затоа оние храбрите ќе здогледаат едно вечно свежо, исто како цвеќето "forget me not", синило. :smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кратка анализа од ризницата на универзална сала...

Прл... е девојче какво нема да најдете повторно. Зошто? Сеа ќе ви кажам. Бисерчето замина далеку и направи кариера. Тоа значи дека е прилагодлива како центарско дете во аеродромска биртија. Се бори до крај, не го пушта барјакот додека може да гледа. Но и не е толку страшно бидејќи куршум не ја бие, сабја не ја сече. Само мислата за дома ја мачи, па го направи гестот за кој ја обожувам. Таа си доаѓа, бидејќи сака да биде македонка и да живее во македонија. Прл е што ние скопјани би рекле... “добра е да т`ибам...“

Форчун... или девојчето од онаа страна на летното сонце. Имам чувство дека како Адри немам пријател. Мислам, немам реално, во вистинскиот живот. Чудесна е силата која ја поседува оваа девојка, секогаш спремна да ги реши твоите проблеми. Затоа не ја сакам колку што би требало... мразам луѓе кои го сакаат светот а на себе не обрнуваат внимание како да бидат среќни. Форчун ма... ти си подобар лик на овој свет од 90% од луѓето кој одат по него... јас го знам тоа, подобро и ти да го знаеш. Да не се распрааме... Fortune у скопска ситуација вака би била спомната... “Пеер, а Форчн да ја прашаш..“

Serpico... the smooth guy. Види, дечково ти е нешто као Hugh Jackman во насмеана варијанта. Секоаш фин ама пази, има нешто што нема да ти даде да бидеш тотално опуштен. Кај мене у маало се вика стравопочит и го имаат копиљаците за постарите шо играат фудбал приквечер. Друга работа е шо дечкото е абициозен, шо ептен поштуем а плус е начитан, паметен а не се праи “ја сум паметен“ шо е особина која ретко можеш да ја најдеш у Дебар маало рецимо. Јес да он не е од тој крај оригинално али се укопуе у целата шема на пиво со Бати пред кооперација а у исто време и за језиво сериозни муабети од типот дали Хари треба да биде на чело на федерација.
У скопски жаргон меѓу две девојки, едната од црниче другата од КарпУш, Серпико би се викал “Оној фраерот ма, шо се дружи со момците од Кајгана... ама сељанка си, ти у кој свет живееш ма, како не го знаеш?“...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
iLe напиша:
Ако не ве мрзе да направите и една за мене ако може?
Еве јас:).....
По аватарот гледам дека си патриот и душа даваш за Македонија и Македонската кошарка...член кој ја сака кошарката и неможе без неа...
Член кој е најактивен во форумот кошарка каде што се разбира највеќе...:)..Струмичанец кој навива за Кк Струмица и е лесно избувлив член....секогаш има замерки...Активен и во форумот Кантер-Страјк....игра која секојдневно ја игра и неможе без неа...Мислам дека решил да стане админ на некој од серверите и во целост се труди околу тоа...Член за кој знам многу повеќе од некој членови...Член кој во глава му се мотаат женски убави струмичанки:).. може забегав од темата со тоа што не те анализирав во целост само од аватарот...што не кажува многу...мислам дека вака е подобро

Може за мене една анализа:vozbud:

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Bada Bing! напиша:
Со задоволство.

Девојка со големи потреби. Луцидната игра на Ла Линеа во никот кажува дека имаш смисла за хумор. Прекрасно! Плус имаш и цицк-а. Една. Тоа малце ме плаши, но хеј барем се граничиш психолошки со нимфоманка! Тоа секогаш е позитивно во умот на секое машко. Се шалам. Ти си сосема прекрасна особа што секогаш фасцинира со постовите во љубов и секс, поле за кое очигледно знаеш повеќе него просечната добра христијанка. Добар познавач на англискиот јазик (странците подобро плаќаат) и девојка која изгледа дека е спремна на добра забава. Ослепувачки добри пораки во Во врска со љубовта кажуваат дека си начитана и можеш да се изразиш. Еве на пример твој цитат:

Планетарната хорманија претставена преку Венера (која е симбол на физичкото задоволство) во центарот на оваа комплексна анализа на љубовта (двојазична) кажуваат дека и во најсложените случаи на дефинирање на чувството љубов ти можеш да се снајдеш.
Уживаш да одржуваш ред и дисцпилина. Дури и оргијата би ти била во распоред ФФФ(М)ФФФ. Симетрија пред се'.
Извини срце што со мало закаснување ти одговарам на ова. :smir:

Одлично анализирано, со добри примеси на квалитетна перцепција во кој преовладува твојата желба за поголема сексуалност, а не асексуалност во размислувањето кај индивидуите.
Со еден збор, good [blow] job. :vozbud:

Како награда сакаш да те викнам како учесник или набљудувач при следната FFF сеанса?

The choice is yours. ~mua~

D

Delux

Гостин
Za Psaj...
Девојка која ако сака може да победи секој...без разлика на воздраст.Иако на аватар стои дама во бања,мислам дека не сака премногу луксуз како што е таа на сликата,не случајно е и синдикалка:)Има доста голем смилол за хумор,секогаш може да изнајди перфектен начин да се заштити себеси!
Мислам дека е помалку суптилна што и е вообичаено за повеќто...секогаш стои зад луѓето што му значат.Ја има таа способност да се наметне кај луѓето,ама тоа е затоа што поседува висок степен на личен магнетизам!
Не контам многу англиски за нешто да кажам и за потписот,жал ми е:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Океј, и јас дужам неколку анализи. Моите анализи немаат апсолутно никаква врска со аватари, потписи, титлиња итн, туку комбинација од постови со она што лично ги познавам. Шоуто може да започне...

Razorblade Kiss
Изненадувачки колку може да ми тргне муабетот со девојче што воопшто не го ни познавам. После два мсн-ски разговори се осеќав ко да сме другарки којзнае колку време.:) Не знам како успеав така брзо да ја „отворам“...:icon_lol: Ама имам некаков впечаток дека не е секогаш таква, туку напротив, почесто е затворена со луѓето околу себе (особено со оние кои не и се толку блиски) и се труди да остане на некаква дистанца од нив. Не сака премногу да се зближува, зошто мисли дека побезбедна е кога е „на далечина“. За своите години доволно си ги има изградено ставовите по одредени прашања, што е секако позитивно, ама не значи дека сепак нема уште за учење.:) Здраво и приземно гледа на нештата и не сака премногу да се залетува со фантазиите и сништата, зошто тоа секојдневното, реалното колку и да и изгледа посиво и посиромашно, сепак и е поблиско. На форум со постовиве не се труди да се наметне, туку така коректно од страна си кажува што си мисли, нешто што не е веднаш воочливо, ама ако се загледа човек подобро, ќе види дека многу паметни бисери може да научи од неа. Иам впечаток дека и во животот е таква: не сака да се наметнува и да биде „центар пажња“, туку си стои од страна и неприметливо го „боцка“ секој оној што ќе се осмели да се воздигне над нејзино ниво. :) Инаку пријатна личност, можеш да си правиш со неа муабети на различни теми, едвај чекам да се одвлечкам до Велес (или она до Скопје) да ја запознаам.:vozbud:
И друг пат не се мачи да ме лажеш за добро проверена информација. Секретарките знаат се.:pos:

Emma
Кај тебе има три нешта што брзо ми паднаа во очи: 1. јасни и концизни постови 2. издржани ставови со кои често се согласувам и 3. љубов кон животните. Од овие аспекти, често ме потсеќаш на мене. :) Ти си од тие девојки што не ја признаваат сивата варијанта на нештата. За тебе се е или црно или бело, ретко признаваш средина. А сепак не си екстремна како личност, туку напротив, многу умерена, и сакаш да се држиш за рамнотежата што си ја имаш воспоставено, не сакаш премногу „бранувања“. Промените те плашат, зошто си го сакаш животот така мирен како што си го имаш замислено. Се држиш за приципи, не си ги погазуваш зборовите, и последна работа што те интересира е туѓите проблеми. Нејќеш да се мешаш кај што не си повикана, што донекаде е коректно. Овде на форумов си дојдена за да си го искажеш мислењето, и ништо подалеку од тоа. Не сакаш многу да навлегуваш во животите на другите членови, не се мешаш во никакви афери или сеири врз форумџии, се држиш на умерена дистанца и „себично“ си ја чуваш приватноста, зошто секое мешање од страна би предизвикало промени и вознемирувања, а ти нели тоа се трудиш да го избегнеш. :) Секогаш внимаваш до која мера се отвараш во своите постови. Не си таинствена, ама има некои нешта што едноставно сметаш дека не треба да се изнесуваат пред „непозната јавна маса“ и си ги почитуваш тие граници што сама си ги поставила. И самата си кажа (во мојата анализа) дека во многу ставови си конзервативна, ама не во радикални граници, туку јас тоа повеќе би го поврзала со твојата принципиелност и држење до сопствените убедувања. Тоа не значи дека си полна со предрасуди, туку едноставно дека некои нешта кои тебе не ти идат по логика не можеш да ги прифатиш и точка.
Голем дел од анализава може и да е тотално утнат, ама тоа е така затоа што воопшто не те познавам лично (дури ни преку мсн муабети), така што, ако нешто сум погодила, гордеј се со мене.:pos: Патем, убедливо си една од форумџиките со кои би сакала да седнам на „очи во очи“ муабет.:smir:

BusHav
Aнализава ти ја дужам више со векови, мада многу е тешко да те изанализира човек според постови и слично, пошто не си нешто многу активен на форумов, па идеме на „лична“ анализа ондак.
Многу од луѓето што не те познаваат најверојатно мислат дека си од оние неозбилните, што не може човек сериозен муабет да напраи со нив. Ама тоа е далеку од точно, пошто колку и да спаѓаш во тие „бијачи на шегата“, кога треба знаеш да бидеш многу озбилен, и пријатен за муабет уз кафенце/пиво и кикирики во Пјаца. :icon_lol: Во принцип си ведра и позитивна личност, што секогаш умее да насмее некого, дружељубив си и сакаш да шириш нови пријателства. Не се затвараш за никакви типови на луѓе, ти си вечно расположен за муабет со секого и за сешто, иако една од поомилените теми ти е областа на женските „атрибути“, како и коли, фудбал и слични некои „беспотребни“ работи со кои се замараат сите мажи.:pos: Ти си, Бушав, извор, вруток на сите вицови на планетава. Не знам кои ти се изворите, ама нема виц што претходно не прошол низ твоја уста. :icon_lol: Више не си Бушав, ама знам дека за некој месец-два, пак ќе си се вратиш на „бушавоста“. :pos: Работа што ја мразам кај тебе: кога ти правам муабет, се бара мене да ми обрнеш внимание и во очи да ме гледаш! Ама ти имаш чудна способност во исто време да се сконцентрираш и на муабетот и на згодната плавуша што поминува на три километри надвор на тротоар (око соколово) и на манекенката од Викторија Сикрет што иде у позадина на ФешнТв и на некоја добра кола што поминува на улица и на колегата од факс што случајно седнал на сепарето до твоето... Тоа е ретка дарба, ти си посебен човек.:pos: Работа што ја обожавам кај тебе: на човек милина да му е да излезе со тебе на журка, раат да си седи цела вечер.:icon_lol: Иначе си познат и како „Енциклопедија на скопската (и пошироко) младина“ зошто нема човек што не го познаваш, од кај се знаеш со сите јас не знам.:toe: Како и да е, се на се си доста пријатна личност и задоволство е човек да те има во близина, иако од време на време знаеш да изненадиш со некои твои несфатливи принципи и сфаќања, ама во ред е, секој си има такви моменти. Да ги немаше тие сфаќања, вечно ќе се согласувавме и никогаш немаше да навлагаме во конфликти, а така па ќе ни беше досадно. :pos: Епа толку...
(за анализава очекувам кафе во Орион:pos:)

И јаготката за крај... Мила таа, ме изначека за анализава. Ем ми се закани дека нејзината морала да биде најдолга.:pos:
Fortune
Ти си од оние личности што секој би ги посакал за пријател. Искрена си, верна си, кога некој ќе ти „стапне у срце“ спремна си да направиш се за него. Пред да те запознаам подобро, додека те знаев само од постови на форум, ми изгледаше на некоја стегната девојка која им продава лажен морал на форумските „деца“, зошто ми беше просто невозможно да си целосно искрена и реално да си толку коректна спрема се и спрема секого.:icon_lol: Ама испадна дека стварно си таква, не глумиш... Реткост е да се најде човек како тебе.:wink: Во суштина си многу едноставна... ама на најкомплицираниот можен начин, ако ме разбираш. :icon_lol: Сакаш да се изразуваш јасно, за секој да те разбере, и неписмен и интелектуалец, зошто не сакаш кога нештата стојат така во „маглина“, па ако треба и иЉада реда ќе потрошиш (не ретко и го правиш тоа:pos:), ама важно да се изјасниш како што треба. Секогаш си „достапна“ за совети, сакаш да им помагаш на луѓето, не толку поради помошта сама по себе, колку поради тоа што уживаш да слушаш туѓи судбини. :icon_lol: Добар слушател си, имаш тактика да поттикнеш отвореност кај некого, и дефинитивно знаеш да бидеш многу влијателна кога тоа го сакаш.:) Уосталом не си воопшто наметлива, и повеќе се гордееш со себе кога ќе поттикнеш некого да размисли сам на одредена тема и ќе го извлечеш од него најдоброто, отколку кога твојот став му е некому наметнат. Сум приметила дека во однос на другиве админи, често знаеш да се „уфилмаш“ ептен и да се соживееш со функцијата, па не ретко се случува да си ја сфатиш премногу сериозно работата. :pos: Тоа говори за тебе дека си одговорна личност, сакаш да си праведна и се да оставиш во најдобар ред, зошто не уживаш многу во хаосот. Како на форум, така и во животот, се трудиш се да ти биде подредено, иако од време на време мечтаеш за необични „отскокнувања“ од секојдневието и пореметување на тој ред што си го воспоставуваш (на мсн ќе ти посочам и пример:pos:). За среќа или несреќа, најчесто се си останува на пуста мечта, зошто во својата суштина си многу рационална личност, и последниот заклучок ти е дека сепак е најдобро да се држиш за она што го сметаш за најдобро. Ми личиш на оние личности што од една страна се крајно романтични и емотивни, ама од друга страна избегнуваат да се доведат себеси во ситуација во која срцето би го надвладеало разумот. Ти сакаш да држиш контрола над ситуацијата и затоа не ретко доаѓаш во состојба да ги потиснуваш своите чувства, не зошто се плашиш да ги покажеш (не си затворена и плашлива од соочување со чувствата), туку затоа што така сметаш дека е најдобро за сите, зошто на крајот на се, не сакаш ниедна личност да остане повредена, па спремна си да поднесеш сопствена жртва за да не повредиш некој друг од страна. Океј, можда малку превише навлегов во ова со чувствава... :pos:
Пријатна си за разговор од сите области на животот, и баш штета што живееш толку далеку и што не можеме почесто да си муабетиме уз кафенце.koktel: Затоа е тука напредната технологија.:pos: Спаѓаш во тие луѓе на кои човек во секое време може да се потпре, ама важи само за тие што ги сакаш, додека оние другите кои не ги чувствуваш блиски ги држиш на разумно растојание од твојот живот и твојата приватност. Немаш предрасуди за скоро ништо, отворена си дури и за нешта што ти никогаш не би ги направила, со малце труд можеш да изнајдеш разбирање за се, а ко што гледам во ова постовиве од пред година-две... Доста си била, како да кажам, кхм, отворена. :icon_lol: (отворена е благ збор за тоа бе:pos:) Мило ми е што те познавам и толкуууууу.:back:

Ова не е хумано, прстиве не си ги осеќам.:pos:
Напомена: НЕ планирам да продолжам со анализи, затоа не барајте попусто.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
И ти ли се откажуваш после анализата за мене?:nesvest::pos:

:kiss3: Фала за анализава, не знам што да кажам. Навистина. Освен дека сум среќна што те познавам:wink:

А примерот... знаев дека тоа ќе го кажеш!!!:pos::pos:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Постот на Псај ме наведе да си ја остварам идејата да му напраам анализа на Бушавиот(привремено не-бушав:wink:)...
Исто и јас немам што многу да кажам од постови зашто и самиот си се изјасни дека не пишува нешто многу многу по форумов,освен тоа што убацуе по некој виц по што е општопознат...Значи за Бушав впечатокот ми е следен...максимално позитивен,отворен за секакви муабети ама не премногу лични...делува отворен ама мислам дека се ретки оние што вистински допреле до него и што вистински знаат се за него..друга работа..он ти го има синдромот темпирана бомба:)...тоа значи дека ќе биде тука за сите,спремен да помогне,ќе те вади од бедови,ќе дотрча ако ти се јаде сладолед,ќе ти купи пиво ако сакаш и се по ред ама кога му се насобрала нервоза БЕГАЈ,бегај дур те држат нозе и чекај да му помине...треба стварно талент да го доведеш во ваква состојба...мислам исто и дека некогаш многу им верува на луѓето и се разочарува кога гледа дека не се сите цвеќиња за мирисање...друга ствар...не трпи неправди,ако има нешто против ќе го каже тоа,нема да врти наоколу или да те чека да сфатиш..поштено има да ти го плесне у фаца,сакал ти или нејќел,очекувал или не...си има свои ставови(сите си имаме,нели)ама мислам дека ќе згази преку се ако му се правиш паметен и ако се обидуваш да си играш со тоа што он го заклучил и пак се враќаме на тоа дека ќе си го добиеш во фаца...мераклија си е по женски(особено надаренки-предно и задно),само не би лежел во затвор заради некоја малолетничка и затоа мислам дека прво си испитува терен,па напаѓа...прашањето е која ќе се вклопи во сликата на „совршената женска”...
Се на се...има Бушав и други квалитети освен дарбата за нанесување болка на стомачните мускули кај околината...добар си е он,само да не претеруваат со искористување на таа позитивност:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Sakam i jas analiza ako moze a i sekako ko ke dojdam na red ne odam preku red nikogas :)

Aj pls najdite vreme i za mene :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Нејќе никој на мене да ми направи бе?:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Seuste cekam na analiza, i seuste se prasuvam zosto moderatorot/moderatorkata mi go izbrisa postot. ( ja analizirav " vampirkata " pred 2-3 strani ).

[mod]Се извинувам Потато. Еве, застани во редот... :) - Serpico[/mod]

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Potato напиша:
Seuste cekam na analiza, i seuste se prasuvam zosto moderatorot/moderatorkata mi go izbrisa postot. ( ja analizirav " vampirkata " pred 2-3 strani ).

[mod]Се извинувам Потато. Еве, застани во редот... :) - Serpico[/mod]
Ако си анализирал некого, не значи дека секоја страна треба да ја труеш со молби некој да те анализира. Мислам дека повеќе од јасно е зошто те избришале. Ајде, ова нека ти биде последен пат да побараш од некого да те анализира. Мислам дека сите те прочитаа, па ако некој сака, ќе те анализира.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Acid напиша:
Ако си анализирал некого, не значи дека секоја страна треба да ја труеш со молби некој да те анализира. Мислам дека повеќе од јасно е зошто те избришале. Ајде, ова нека ти биде последен пат да побараш од некого да те анализира. Мислам дека сите те прочитаа, па ако некој сака, ќе те анализира.
Koga analizirav ne kazav deka sakam da me analiziraat, sto znaci postot bese vo red :helou:

Ali ajde, nema veza.

Analiza za *angelce*.
Na prv pogled deluva kako stabilna devojka koja nikogas ne pravi sto saka, no ako ja zapoznaete podobro siguren sum deka ke se ubedite deka sekogas e spremna za avantura i za otkrivanje na novi nesta. Ako ja zemes vo predvid nejzinata ubavina ( vnatresna i nadvoresna ), mozs da zaklucis deka mnogu momcinja se zaljubeni vo nea, no taa go ceka vistinskiot vo koj ke se vljubi i ke si zivee zaedno do krajot na svojot zivot. Se oblozuvam deka saka da stane hirurg i da spasuvca covecki zivoti, a sepak, koj od nas ne bi sakal da bide lekuvan od nea ? :) Saka da odi na poznati plazi kade sto nikoj nema da moze da se vozdrzi od gledanje vo nejzinoto prekrasno telo. Miroljubiva licnost e koja ne saka kavgi i raspravii, ja znae mokta na zborot. Pretpostavuvam deka ne saka da jade boranija, grasok i drugi takvi " rastenija ". Omileno cokolado i e dorina, ama za zamena moze da posluzi milka so karamela ili so tecen sok od cresi.

...

Kajgana Shop

На врв Bottom