Gadfly Baba
Registered Loser
- Член од
- 20 февруари 2007
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 21
Delux,ако не те мрзи пробај мене,ама само ако не те мрзи...
Дивајн напиша:Маана ти е што често за да не кажеш нешто директно, нешто што мислиш дека лошо звучи така, кружиш, вртиш и многу муабет испаѓа за ништо ...за ништо велам, дека ако некој сака да те сфати така како што сака, и три дена кружење е залудно. Едноставно, мора да поработиш на тоа да си подиректна ... мора (доколку не ти е касно де!:pos2: ).
Останувам до крај културна и љубезна иако знам дека има луѓе кои не заслужуваат. Што знам, сметам дека ако враќам со иста мера ќе паднам на пониско ниво од нивото на самата личност која сакала да ми наштети.Дивајн напиша:Не си злопамтило, без оглед колку некогаш и самата мислиш и сакаш да си. Таквите луѓе враќаат лоши работи, се одмаздуваат на неправди, а ти тоа не си го направила никогаш. Попустлива си многу, дозволуваш многу, па и кога ти е преку глава некоја работа, пак си културна и на некое љубезно ниво. Тоа ти е добро, иако мене лично ме иритира!:podsmev:
Само да дополнам...Дивајн напиша:Посебно си најинтересна кога си нервозна ... тогаш, знаеш колку најмногу ме смееш ... :kiss:
шшшшшшшшшшшшшшшшДивајн напиша:И да се пикнам и јас во постов, двете кога сме заедно сме црна двојка и тешко ушите на тие кои ни се во уста!:pos2:
Штета, тамам сакав да се откажам од долги постовиДивајн напиша:п.с. Сигурно има уште многу да пишувам, но уморна сум веќе, а и срамота е колку е голем постов, па не би да биде уште поголем! Не за друго, нејќам да те заменам!:podsmev: :smir:
.....Serpico напиша:Дупла водка, или било која песна што оди со водка, корнфлекс, виршли, аргета од туна и кашкавал
Еве јасiLe напиша:Ако не ве мрзе да направите и една за мене ако може?
Извини срце што со мало закаснување ти одговарам на ова. :smir:Bada Bing! напиша:Со задоволство.
Девојка со големи потреби. Луцидната игра на Ла Линеа во никот кажува дека имаш смисла за хумор. Прекрасно! Плус имаш и цицк-а. Една. Тоа малце ме плаши, но хеј барем се граничиш психолошки со нимфоманка! Тоа секогаш е позитивно во умот на секое машко. Се шалам. Ти си сосема прекрасна особа што секогаш фасцинира со постовите во љубов и секс, поле за кое очигледно знаеш повеќе него просечната добра христијанка. Добар познавач на англискиот јазик (странците подобро плаќаат) и девојка која изгледа дека е спремна на добра забава. Ослепувачки добри пораки во Во врска со љубовта кажуваат дека си начитана и можеш да се изразиш. Еве на пример твој цитат:
Планетарната хорманија претставена преку Венера (која е симбол на физичкото задоволство) во центарот на оваа комплексна анализа на љубовта (двојазична) кажуваат дека и во најсложените случаи на дефинирање на чувството љубов ти можеш да се снајдеш.
Уживаш да одржуваш ред и дисцпилина. Дури и оргијата би ти била во распоред ФФФ(М)ФФФ. Симетрија пред се'.
Ако си анализирал некого, не значи дека секоја страна треба да ја труеш со молби некој да те анализира. Мислам дека повеќе од јасно е зошто те избришале. Ајде, ова нека ти биде последен пат да побараш од некого да те анализира. Мислам дека сите те прочитаа, па ако некој сака, ќе те анализира.Potato напиша:Seuste cekam na analiza, i seuste se prasuvam zosto moderatorot/moderatorkata mi go izbrisa postot. ( ja analizirav " vampirkata " pred 2-3 strani ).
[mod]Се извинувам Потато. Еве, застани во редот...- Serpico[/mod]
Koga analizirav ne kazav deka sakam da me analiziraat, sto znaci postot bese vo red :helou:Acid напиша:Ако си анализирал некого, не значи дека секоја страна треба да ја труеш со молби некој да те анализира. Мислам дека повеќе од јасно е зошто те избришале. Ајде, ова нека ти биде последен пат да побараш од некого да те анализира. Мислам дека сите те прочитаа, па ако некој сака, ќе те анализира.