Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Била Бонг напиша:
Нејќе никој на мене да ми направи бе?:)
Еве јас ќе пробам...:smir:

Е па ваак Била Бонг,од каде да почнам...Ти си човек кој што го сака спортот,особено кошарката,таа ти е твоја пасија моментално и навистина имаш големи познавања од таа област.Ти си личност која се радува на мали работи,на ситници и знаеш ги цениш оние луѓе кои ти помогнале,па никогаш не би се двоумел и ти да им помогнеш ако им затреба.Во љубовта си воздржан,не покажуваш многу чувства и многу си дискретен за тие работи.Сакаш да превземеш некој чекор повеќе,но сепак имаш двоумење и не си сигурен за некои работи како да постапуваш.Сакаш добра забава и никогаш не би одбил покана од твоето друштво за некаде.Ако нешто си наумил така и ќе биде.Школото го сфаќаш како обврска и со задоволство ги броиш деновите до 10 јуни.

S

Stef Bachatero

Гостин
Никој не се нафаќа да ме анализира мене баш сум добра душа:helou:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Чичко Серпико направи едно убаво списоче со речиси 50 луѓе кои имаат право да бараат анализа според новите правила од резолуција #869.

StevoMC напиша:
Никој не се нафаќа да ме анализира мене баш сум добра душа:helou:
Стево Ем Си-то ИАКО НЕМА АНАЛИЗИРАНО НИКОГО рече дека е добра душа (во постот кој требаше да го избришам - причината е 12 зборови поназад), па на своју вољу и ризик јас решив да направам еден преседан и да дадам една краток осврт на него и на постулатот кој го кажа:

Мислиш дека си добра душа. Тоа го мислиш затоа што си бил репресиран и/или игнориран во долг период од адолесценцијата од фраерите во школо, но не си убил никого со Црна Стрела или пластичен експлозив. Што е посебно добро, и ме тера и мене да помислам дека си добра душа.

Мислиш дека си добра душа затоа што си вегетаријанец или Веган, како шо е тренди и фенси да збориме пер, тоБ. Е сега, јас како Карниворикус Балканикус Класикус те поддржувам да останеш на верен на твојот избор, бидејќи така ќе има повеќе месо за мене и за другите ми браќа по крв. Значи, повторно ќе кажам дека си добра душа.

Стево ЕМ СИ.... психоанализирајќи го овој момент, сватив дека сакаш да се направиш фаца. Ако имаш премалку вкус и повеќе пари, денеска може и да успееш во желбата. Ако се сетам како ми кажа дека си ослабел мноооогу килограми (кога и јас се интересирав за диетата :pos:) контам дека си заштедил многу пари кои си ги трошел на чиз и комбиниран од седмица, па можеш да си дозволиш Пионирки, да вртиш Цедејќи (за да купиш грамофон, би требало да заштедиш толку од јадењето што би станал анорексичен) и да ја баталиш "Ја те љубим ти не осечаш" поезијата која ја пишуваш.Фифти Сент е опасно типче, земи го за пример.

За крај, мора да заклучам дека си добра душа.
Ама наредно барање на анализа пред да ја изработиш домашната задача ќе резултира со roundhead kick на Чак Норис. :)

Домашната може да ти биде на тема "Глупавиот исфрустриран (или "Фрустре" - aко е помодерно) модератор".... ама бидејќи си добра душа, знам дека нема да пишуваш на таа.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Последен повик до Серпико од досадната:smir:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Razorblade Kiss напиша:
Последен повик до Серпико од досадната:smir:

...batali ja te znam dobro i ke napisham neshto za tebe sto e ziva vistina(virtuelna sekako)...

Cece ili ako sakate R.Kiss e za mene edna od najharizmatichnite virt.lichnosti na forumov ako ne i najharizmatichna od site zenski clenovi,zasto e toa taka jas sega ke potkrepam...poradi dve prichini a toa e kontaktite koi gi imav so nejze na MSN za koi bev zaprepasten(sekako pozitivno ne na pochetokot tuku potoa koga na nekoj nachin i ni trgna muabetot vo povek zaednichki nasoki),prosto kazano me frapira faktot sto ima ogromno poznavanje od oblasta na muzikata seopshto(a prichinata za toa e logichna ama nema da kazam sega za sto se raboti),muabetot na site temi i ide odlichno,spontano i prirodno,kako da praish muabet so najdobar drugar a sepak zensko e(neverojatna rabota),zezanjata gi prima kako sto dolikuva na osoba so golem natprevaruvachki duh i vraka sto e mnogu bitna rabota so ista merka bez pardon i toa so ogromna doza na humor vo niv,no istovremno i so doza na kultura i oset,ona sto posebno me pleni kaj nezinata virt.lichnost(popshto neli ne ja poznavam lichno-a ponekogash lugeto na forum se po nekoe nepishano pravilo toa sto ne se vo realniot zivot)hahahahaaaa...e toa sto ima originalen spored mene vkus i stil na pishuvanje poezija...sekako kade sto vazi praviloto napishi retko megutoa napishi neshto originalno,potoa kontaktite so poveke luge za koi svedochi i nejzinata lista na prijateli(a bogami i nekoi tipci sto neznam otkade ama dobile imformacija deka kontaktiram so nejze pa me prashuvaa kakva cura e dali znam i dal sum ja videl)hahahaaaa...sekako ubava rabota...znachi...postovite i se vo posledno vreme retki megutoa tie sto jas gi chitav se na mesto direktni i karakteristichno za nejziniot horoskopski znak koj e Lav mnooogu borbeni pez pardon...del od nezinato pozitivno uchesto na forumov e i toa sto sum primetil deka ne e osoba koja po sekoja cena vleguva vo duel i rizik(odnosno bash kako lavicite saka rabotata da se zavrshi bez mnogu krv na ringot)...za sto posebno davam akcent kako pozitivna osobina...pa sea dosta e toa e to...ova vishe bi mu doshlo kako edno moe razmisluvanje za Razorblade Kiss otkolku nekoja analiza...poshto mene lichno mi e glupa rabota da davam za nekogo analizi a lichno da ne go poznavam.toa e toa u kratki crti i edna rechenica...mnogu mlada clenka a mnogu harizmatichna vo sekoj sluchaj.

ps.ako sum utnal neshto ich ne mi e gajle...ja taka mislam i to.hahahaaaaa

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Фала многу на Псај и Менди за анализите,спојте ги двете во една голема и ете сум јас хехехехе

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ја би Цец, RBlade.

Цец пишува поезија. Но искрена сум дека немам читнато многу, а тоа сепак се должи на фактот дека ја отворам таа тема само ако имам потреба да споделам нешто со тастатурата и форумот, и за жал имам потреба веднаш да го исклучам тоа прозорче и да не се сеќавам веќе на тој миг. Од она малце што го имам читнато, иако не можам да речам дека ми е меѓу омилените, сепак ми се допаѓа, а гледам им се допаѓа и на други луѓе, а тоа е добра работа ;).

Цец учи во моето училиште. Ја гледам по ходници и разменуваме по неколку линии муабет. Не, не е многу жива и енергична, но го зборува она што го знае и го знае она што го зборува. Дава чувство како да стоела на почетокот од тој ходник отсекогаш, и ќе стои засекогаш со својата насмевка и внимателно уво. Креативна е во својата друштвеност, дури и несвесно.

Цец сака да живее. Копнее за нешто за кое за жал, често изгледа дека повеќе и одговара да го опишува и гледа со восхит отколку навистина да го живее. А понекогаш само ја наведнува главата бидејќи сака да игра на сигурно.

Има што да каже, очите ја издаваат покрај смирениот израз.
И јес! Се почесто го кажува.

не е се што имам да кажам за тебе, ама денес сум у *clean and simple* расположба и не го тупам, наааааах :).

Напомена, ова не го направив колку да пројде бидејќи сум загреана некој да ми "Ја тебе анализа оти ти исполни услов!".

S

Stef Bachatero

Гостин
Серпико човек што го запознав на собиранката иако беше малку му кажав многу за мене.Незнам како му беше правилно име,но сепак ми остави добар впечаток,знае што збори,може да сфати дека еднинствените влакна што се добри се само на коса(Без навреда но сите жени така мислат).Он е човек што се фати за пивцето и се фати за во дружината да пее некои од старите добри песни дали беа српски или така нешто.Дружељубив човек.По облеката што ја носеше може да се каже дека е касуал гај ист вкус како мене,сака да остави добар впечаток повеќе кај женскиот пол,има шарм има се што една девојка би посакала кај еден маж,но сепак не те знам доволно да кажам повеќе,мислам дека си прекрасен човек продолжи со модерирањето,праќаш позитивна енергија супер си уште да се запознаевме малце подобро и се ќе беше супер.:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
StevoMC

Еве не знам зашто одбрав да го анализирам баш овој член...Најверојатно ме натера страста со која зборува за љубовта.Според постовите дојдов до заклучок дека за него "ЉУБОВТА ГО ВРТИ СВЕТОТ".Кога се заљубува,љуби и со тело и со душа.Дава се што има,љуби безрезервно и без граница.Вегетаријанец е,што кажува дека сака животни.Исто така сака и да готви,што кажува дека е одличен домаќин.Да се навратам на љубовта,чита многу поезија и со тоа ги освојува женските срца и никоја не останува рамнодушна на неговите зборови,па затоа го има и прекарот "ЗАВОДНИК":).Фин и паметен дечко е,сака да шири познанства и е пријатно друштво.Многу брз умее да се вклопи во друштвото.Воопшто не е повлечен и секогаш наоѓа некоја тема за муабет...
Па се потрудив...
Сега може да барам за мене?:smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Lady

Хммм..си дојде фино,нечујно на форумов и не остави без здив:) Брзо ми го привлече вниманието.Став што и прилега на една Лејди:)
Со годините добро се носиш,имаш интерес и познавања од сите сфери во животот,па не ретко знаеш да се замешаш и во политикава,што значи дека те интересира што се случува околу тебе,не си само уште една од девојките кои со текот на времето отупавуваат од разни икс:)))причини и сами ги прават чекорите назад.
Добри,издржани коментари.Па се впушташ и во дуел понекогаш,значи дека цврсто се држиш до своето мислење,мислам дека забележаа сите.За кратко време стана забележана на форумов со твојот карактер.Е сега не знам зошто,ама те замислувам како смирена личност,повлечена,можеби грешам бидејќи те немам видено на слика или не сум направила разговор со тебе.
Имам впечаток дека многу лесно знаеш да се разлутиш,дури и за мали незначајни работи.Сепак тоа брзо го совладуваш и не даваш непријателот да ти ја спознае слабата точка,она како беше-master of disquise.Симпатично нестрплива,сака изненадувања.
Сеуште е брзо да кажам уште нешто во врска со љубов работа и друго,бидејќи многу малку те знам,а и релативно си нова.Значи,слободно понатаму ќе ми побараш апдејт на анализава,а зошто да не се и запознаеме,нели?:smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Ја сакам пак..анализаааааааааааааа :) има ли добра душа да ме дешифрира :)

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Ајде да видам како и кој ќе реагира на мене! КрТоТ.......

S

Stef Bachatero

Гостин
M@wEcK0 напиша:
Еве не знам зашто одбрав да го анализирам баш овој член...Најверојатно ме натера страста со која зборува за љубовта.Според постовите дојдов до заклучок дека за него "ЉУБОВТА ГО ВРТИ СВЕТОТ".Кога се заљубува,љуби и со тело и со душа.Дава се што има,љуби безрезервно и без граница.Вегетаријанец е,што кажува дека сака животни.Исто така сака и да готви,што кажува дека е одличен домаќин.Да се навратам на љубовта,чита многу поезија и со тоа ги освојува женските срца и никоја не останува рамнодушна на неговите зборови,па затоа го има и прекарот "ЗАВОДНИК":).Фин и паметен дечко е,сака да шири познанства и е пријатно друштво.Многу брз умее да се вклопи во друштвото.Воопшто не е повлечен и секогаш наоѓа некоја тема за муабет...
Па се потрудив...
Сега може да барам за мене?:smir:
Фала андреа навистина си срце се што кажа е вистина.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
SCORPIO__20 напиша:
Ја сакам пак..анализаааааааааааааа :) има ли добра душа да ме дешифрира :)

еве јас...:smir:

Е па вака Скорпио,според одсега забележаното мислам дека си друштвен човек,сакаш да се дружиш и да се забавуваш.Не си човек кој сака да биде сам.Радо би бил по цел ден со другарите или пак со твојата љубена:helou: .Сакаш музика,а сум приметила дека тоа се претежно балади,што покажува дека си човек кој не се срами од своите чувства туку напротив ги покажуваш и без разлика што можеби си се изгорел,оптимист си и веруваш во љубовта.Многу пати се двоумиш за нешто,чувствуваш дека неможеш да одлучиш за нешто и долго размислуваш и на крај донесуваш одлука.Уживаш во љубовта,а и во сексот,богами според тоа што го имама прочитано.Сакаш секој миг да ти биде исполнет со страст или со емоции и гледаш како најубаво да го искористиш времето.Некогаш знаеш да бидеш перфекционист,но сепак не го тупиш дотолку.Според тебе животот е подиум и треба да се изнаиграш што е можно повеќе!:smir:

Па тоа е...

Kajgana Shop

На врв Bottom