Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Toreador напиша:
eve da ne se zalis :P :D

kolku i da se pocustvuvas mlada...ponekogas...si mislis deka mozebi znaes premnogu za sopstvenite godini. premnogu si videla, premnogu si naucila, premnogu raboti si iskusila vo mnogu mal period. Kako da sozrevas nasilno, protiv tvoja vojla. Zatoa i na avatarot se gleda suptilnata depresija, tovarot i bolkata koj retko nekoj moze da ja razbere. ponekogas se cuvstuvas kako nevinosta (ne takvata nevinost) da ti bila odzemena predvreme. Kako ocite da ti bile otvoreni prebrgu. Trcas po zivotot, sakas da go stignes, a ne mozes da sopres, ne smees, poso osekas kako da te vrzel za lanec i da te vlece po sebe. Tesko e, ama izdrzi. koga ke zavrsi, ke se pocuvstuvas pomokno i posilno. Sekoj cekor sto go zemame vo nasiot zivot e lekcija i ako poglednes podobro, ke vidis deka odsekade okolu tebe mozes da izvleces informacija ili znaenje. Samo da si ja probudis ljubopitnosta koja si ja zatvorila vo kutija i si ja frlila vo kosot da sobira prasina.

toa e moeto mislenje.
Jaooo, Киро бре...:) Како си ме опишал, ко најдепресивно суштество, како во црно да сум завиена, ко којзнае што да ме снашло... :):)
Добро, судејќи според аватарот, има логика анализава.
Ама и ти сам знаеш, дека со тоа што сум јас во реалниот живот, врска нема. :)

Реков јас, кај може да се направи асална анализа и да се процени некој според аватарот... Повеќе сум за анализирање на постови, мислења, и слично, отколку вака, ама како и да е... Грасијас :smir:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
лејди затори дај анализирај мее.... :(

С

Сатори

Гостин
Razorblade Kiss напиша:
Епа ај и мене...може?ме знаеш барем мене...:)
Тебе и Марчето, не ве анализирам, затоа што нема да бидам објективна, ве познавам лично и се тоа.Ако сакате нешто да ви кажам, во секое време јавете ми се, па лично ќе се анализираме.:smir:

С

Сатори

Гостин
Повели...

Toreador напиша:
лејди Сатори дај анализирај мее.... :(
Знаеш интелектуално да се изразиш, да го доловиш на добар начин тоа што сакаш да го кажеш.Сакаш да истражуваш.Иако тоа можеби не го признаваш но потајно сакаш да те предизвикуваат само за да можеш потоа малку надмоќно да го искажеш своето мислење.Успех, одговорност...Според аватарот, повторно се покажува некоја дволичност, некоја скриеност.Не секогаш го покажуваш своето вистинско лице, дали од страв дека ќе те повредат, дали од страв дека ќе видат делови од тебе кои ти не сакаш да ги покажуваш.Фокусиран си на работите што ги сакаш, може да се каже и сериозен.Сакаш отмени, но и необични работи...тоа го имам забележано.:smir:

Тоа е тоа од мене, ако згрешив се надевам ќе ми се прости...:smir:

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Epa Lady S. im pisna na site, e sega jas tebe ke te analiziram t.e. ke probam da te analiziram.
Pred da zapocnam nemoj da vristis koga ke go citas ova ili da dojdes i da me zakoles. :baeh: Znam deka mnogu raboti nema da gi priznaes,ama...

Ponekogas mi se cinis kako edno mlado sustestvo, duri premnogu mlado, edno dete koe ne e zadovolno od brojkata na svoite godini. Dete koe sto svoeto detstvo veke odamna go potrosi probuvajki da ja izglumi pretstavata koja samoto si ja rezira. I moram da priznaam deka dobro mu odi, sto se odnesuva na pretstavata ke ripnam za aplauz.
Pokraj maloto dete bez detstvo, vo tebe se krie onaa vozrasna licnost, devojka koja na svojot pat mu stava znacki za da bide 100% siguren. Se dvizis sigurno kon svojata cel, i sekoja precka na patot ti izgleda nedostojna za tvojata vojna. Iako celoto vreme se pronaogas nekade pomegu malata i vozrasnata licnost, slepa si za faktot deka zivotot e nekoj nacin gradenje na sopstvenata licnost, a ne naoganje. Tvojata pregolema intelegencija, ambicioznost i zelba za uspeh kako da ne ti davaat mir. Postojano si vo trka so sopstvenite misli, koi cesto te rastrgnuvaat. Pokraj seta napnatost, ti si samo edno zensko srce so nedostatok na obostrana vistinska ljubov. Zatoa mnogupati izleguvas sebicna kucka, a ponekogas i naivna.
Zad seto ova, ti si edna prekrasna licnost, koja samo malku treba da si ja skroti tvrdosglavosta, za da ne i se skrsi glavata.:back:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ај една молба до Лејди Сатори и другите расположени во контекст со темава

С

Сатори

Гостин
Dark Angel напиша:
Epa Lady S. im pisna na site, e sega jas tebe ke te analiziram t.e. ke probam da te analiziram.
Pred da zapocnam nemoj da vristis koga ke go citas ova ili da dojdes i da me zakoles. :baeh: Znam deka mnogu raboti nema da gi priznaes,ama...

Ponekogas mi se cinis kako edno mlado sustestvo, duri premnogu mlado, edno dete koe ne e zadovolno od brojkata na svoite godini. Dete koe sto svoeto detstvo veke odamna go potrosi probuvajki da ja izglumi pretstavata koja samoto si ja rezira. I moram da priznaam deka dobro mu odi, sto se odnesuva na pretstavata ke ripnam za aplauz.
Pokraj maloto dete bez detstvo, vo tebe se krie onaa vozrasna licnost, devojka koja na svojot pat mu stava znacki za da bide 100% siguren. Se dvizis sigurno kon svojata cel, i sekoja precka na patot ti izgleda nedostojna za tvojata vojna. Iako celoto vreme se pronaogas nekade pomegu malata i vozrasnata licnost, slepa si za faktot deka zivotot e nekoj nacin gradenje na sopstvenata licnost, a ne naoganje. Tvojata pregolema intelegencija, ambicioznost i zelba za uspeh kako da ne ti davaat mir. Postojano si vo trka so sopstvenite misli, koi cesto te rastrgnuvaat. Pokraj seta napnatost, ti si samo edno zensko srce so nedostatok na obostrana vistinska ljubov. Zatoa mnogupati izleguvas sebicna kucka, a ponekogas i naivna.
Zad seto ova, ti si edna prekrasna licnost, koja samo malku treba da si ja skroti tvrdosglavosta, za da ne i se skrsi glavata.:back:
Скоро да си во право Лал...само ја опишуваш таа што ја познаваше некогаш...

С

Сатори

Гостин
Повели...

mRnO напиша:
Ај една молба до Лејди Сатори и другите расположени во контекст со темава
мРнО-хммм...да размислам...

Ти ми делуваш опуштено, искулирано.Со поприличен број на ставови и идеи за тоа како треба нешто да изгледа.Сакаш се да биде јасно и да има некоја смисла и поента.Обожаваш да оставаш впечаток, да бидеш во центарот на вниманието...Иако не е во контекст со твојата личност, претпоставувам, но навистина има некои традиционални вредности во тебе, тоа не значи дека не те воодушевува се што е ново, но кога на тоа гледаме од сосема поинаков домен.

Се на се, една баш фина личност, пријатна...:smir:

С

Сатори

Гостин
Повели...

Crazy P0Y0L напиша:
ај и мене ко ке имаш време !
:helou:

Многу независен тип, искулиран, секогаш убеден дека се ќе излезе баш како што треба на крајот, што значи дека си оптимистична личност, но тоа не значи дека си смирен.Некако се добива впечаток дека длабоко во себе, во суштина сеуште си дете.Пронаоѓаш страст во се што ти се допаѓа, во се што сакаш, скоро да знаеш да се изгубиш во љубовта.:)
Може лесно да се забележи дека си спортски тип, сакаш да ти ласкаат, сакаш да правиш добри работи за другите луѓе и мислам дека не сакаш забиколување, премини право на главното.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom