PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Jaooo, Киро бре... Како си ме опишал, ко најдепресивно суштество, како во црно да сум завиена, ко којзнае што да ме снашло...Toreador напиша:eve da ne se zalis
kolku i da se pocustvuvas mlada...ponekogas...si mislis deka mozebi znaes premnogu za sopstvenite godini. premnogu si videla, premnogu si naucila, premnogu raboti si iskusila vo mnogu mal period. Kako da sozrevas nasilno, protiv tvoja vojla. Zatoa i na avatarot se gleda suptilnata depresija, tovarot i bolkata koj retko nekoj moze da ja razbere. ponekogas se cuvstuvas kako nevinosta (ne takvata nevinost) da ti bila odzemena predvreme. Kako ocite da ti bile otvoreni prebrgu. Trcas po zivotot, sakas da go stignes, a ne mozes da sopres, ne smees, poso osekas kako da te vrzel za lanec i da te vlece po sebe. Tesko e, ama izdrzi. koga ke zavrsi, ke se pocuvstuvas pomokno i posilno. Sekoj cekor sto go zemame vo nasiot zivot e lekcija i ako poglednes podobro, ke vidis deka odsekade okolu tebe mozes da izvleces informacija ili znaenje. Samo da si ja probudis ljubopitnosta koja si ja zatvorila vo kutija i si ja frlila vo kosot da sobira prasina.
toa e moeto mislenje.
Добро, судејќи според аватарот, има логика анализава.
Ама и ти сам знаеш, дека со тоа што сум јас во реалниот живот, врска нема.
Реков јас, кај може да се направи асална анализа и да се процени некој според аватарот... Повеќе сум за анализирање на постови, мислења, и слично, отколку вака, ама како и да е... Грасијас :smir: