Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
Abe daj neka kaze nekoj dva tri zbora za mene ama ako e za Demir Hisar ve molam ne kazvite :))))

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Цитат:
Напишано од Joki

1.Зелена-живот-Твојот однос кон пријателствата-тие ти се од животно значењеч
2.Црвена-љубов...страст...крв-Твојот однос кон љубовта,сексот-Страсно со многу љубов ( на 2-ро место ти е по значење,само за себе е доволно):)
3.Сина-вода...најстабилна средина-Твојот однос кон умот,интелектот-најстабилна средина,(одличен став)
4.Црна-елеганција..невидливост-Кога делуваш,кога преземаш акција и контрола си невидлива,луѓето не го приметуваат тоа.Го правиш тоа елегантно,браво!!!
5.Бела-лудница-Асоцијацијата на крајот,како на лудница е многу дискутабилна и не би сакал да ја коментирам овде.сама најдобро знаеш,зошто крајот го едначиш со лудница. Таа ти е поим за убаво,лудо,кул,или за установа полна со болни луѓе,каде што е се бело,стерилно и чисто???

.....wow...леле како ми погоди......бибике од мене една частенка...
btw...лудница на прва мисла не ја доживувам како собиралиште на болни луѓе...четири ѕида, обвиени со бела кожа...и врата како единствен спас...чудно е , али ова прво ми паѓа на памет ко ќе помислам на бела боја...:nesum:
...и те молам...ако не ти е мака...едно толкување на аватарот ми...

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
на мојоф аватар не му е потребна психоанализа.. све е кажано :D

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
a uste li analizirate licnosti spored toa boenkata?:raz:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ај малку тишина на темава. Ако бибика сака, ако може, ако има време, ќе ви направи анализа. Но, штом до сега не одговорила, значи нема сега за сега.

Ајде да видиме некој друг да се пријави и да се обиде да анализира некој аватар од некој член на форумов. Ќе се обиде некој?

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Најфраер,
боенката е во моментов заклучена. Имаш друг топик, животински царство, кај што можеш да пишеш и да очекуваш анализа. Сега за сега, Бибика е на принуден одмор, па кога ќе може и ќе украде троа слободно време, ќе ви пише на сите што ги имате ставено боите.

Значи, релаксирано, не мора сите поединечно да барате - кој пишал до сега, ќе добие, а кој не пишал ќе има можност кога ќе ја отвориме пак темата.

Видете колку други интересни теми има на птофорумов, што сте запнале сите за оваа?! :)

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
bibike ajde ne odmaraj tolku! Mnogu odmaranje ne e na arno :)
sala,ama aj nekoe malo malo analizice!

N

NeMiRnA

Гостин
ej a koga ke se otkluci boenka da si napisam za mene,bas me interesira,a i mn sum zabegana po psihoanalizi i slicni raboti.ne se zezam bas me interesira i toa mnogu,zasto i nekoi gluposti mi se desavaat u glava sea glup period me drzi cela godina

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Трпение - спасение.
Ќе дојде Бибика, ќе пише, сите ќе бидете информирани.
Бидете стрпливи. ;)

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Лејди ти беше едно време расположена за анализи ... само што се кандисав да ти побарам анализа го снема форумот .. ќе продолжиш со анализите или да чекаме некој друг? :helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
а може на мене една анализа...:helou:

С

Сатори

Гостин
Ќе анализирам јас, нема проблем, интересно е...само и јас сакам една анализа, во интересен период сум затоа...:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom