Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели...

Devilish Angel напиша:
Лејди ти беше едно време расположена за анализи ... само што се кандисав да ти побарам анализа го снема форумот .. ќе продолжиш со анализите или да чекаме некој друг? :helou:
:helou:​
Девилиш ајнџл-ѓаволски ангел, нешто стрствено, предизвикувачко во невиноста на ангелот.Кршење на обичните норми и правила, никот со себе носи една спонтаност и самоувереност.

Аватарот-сам по себе изгледа многу секси, ја буди магијата и фантазијата.Покажува дека си многу смела личност, и дека не сакаш многу да заобиколуваш, туку веднаш се впушташ во трката кон целта.

Тоа што ти го пишува под никот, не можам да ти го коментирам.:smir:​

С

Сатори

Гостин
Повели...

Crazy in Love напиша:
а може на мене една анализа...:helou:
Може како не...:)

:helou:
Crazy in Love-како и да го анализираме никот, сепак тој сам се си кажува.Ти си лудо вљубена, а кога некој е вљубен секогаш се изгледа малку поубаво.Тоа ти се одразува и во постовите, и со никот и со аватарот сееш позитивна енергија околу себе.

Според потписот под никот, повторно нема што да се каже, се сама си кажуваш, љубов, љубов и само љубов.( те разбирам :wub: )

Аватарот- Срдечна девојка со широка насмевка, така го гледаш животот, му одиш во пресрет, му се воодушевуваш, се е игра.Задоволна си, среќна...:bravo:​

С

Сатори

Гостин
G e G o напиша:
Ај и мене не ви е жал ? :uvo:
Сосема сам, самоуверено напред , а?:)

Според аватарот инаку делуваш многу опуштено, очигледно така и ги прифаќаш работите, се полека и смирено.Галантно ги преминуваш пречките, во еден усогласен ритам.Само тоа што ме заинтригира беше дека повеќе делува како некоја замислена идеја...од колку како реалност (мислам на аватарот).:raz:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Bi bil blagodaren ako nekoj kaze neshto za mene , ajmo :)

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Лејди Сатори напиша:
А мојава анализа каде е?:salut:
Тебе не ти треба анализа на аватарот и на потписите, доволна анализа се твоите постови и твојот блог.
5ка на квадрат, море на трета.
Ја сакам мала анализа во еден збор на аватарот на Ива Шкорпија или така нешто да направам.
Ф.Р.У.Л.А

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Тууу бре,од кога ве молам за една анализа...:(

Ќе ме израдува некој?:vozbud::vozbud::vozbud:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
ај и мене нек ме израдвит некој, од лани барам една анализа, барем 2 збора ако не појќе:nesum:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
MAR MAR напиша:
ај и мене нек ме израдвит некој, од лани барам една анализа, барем 2 збора ако не појќе:nesum:
Имам два збора за тебе: мар мар. :)

Шала на страна, и јас сакам анализа. :pipi:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Скулгрл напиша:
Тууу бре,од кога ве молам за една анализа...:(

Ќе ме израдува некој?:vozbud::vozbud::vozbud:
eve imas analiza od mene :)

spored mene, ti si licnost koja otkrila novopronajdena ljubov kon dalecniot istok. Ti si vcudenevidena od dinamkiata koja postoi vo moderen car-crazed tokyo, underground kaficite so somnitelni agendi, japonskite valkiri koi javaat motoriste koe niedno masko ne bi se osmelilo ni da im se kaci i vozat ko ludi niz podzemjeto na japan. od druga strana pak, misticnosta, tradicijata, ubavinata i gracizonosta tebe, ti e prekrasna. I so pravo. Bidejki tamu sebesi najmnogu se pronaogas. Pomegu osamenite zen gradini, vo drustvoto na gejsite i nivnata muzika. Ili vo prekrasnite odai na Zabranetiot Grad vi Kina.

Ti si licnost koja triumifra so sopstveniot dualizam. Kaj tebe, zavojuvanite strani odat do krajnost, no na krajot na denot, sekogas ke se najde nekakva kompenzaicja, nekakov balans, koj ke udri ramnoteza vo svoeto bitie.

spored toa, bi rekol deka ti si licnost koja saka da eksperimentira. no vo umereni celi. Imas i lude, avanturisticka strana koja ja eksploatiras vo dadeni momenti, bidejki znaes deka toa e samo nagon, potreba, da se zadavoli tvoeto drugo jas. ;)

Now do me! :P :D

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
PSYtisfaction напиша:
Шала на страна, и јас сакам анализа. :pipi:
eve da ne se zalis :P :D

kolku i da se pocustvuvas mlada...ponekogas...si mislis deka mozebi znaes premnogu za sopstvenite godini. premnogu si videla, premnogu si naucila, premnogu raboti si iskusila vo mnogu mal period. Kako da sozrevas nasilno, protiv tvoja vojla. Zatoa i na avatarot se gleda suptilnata depresija, tovarot i bolkata koj retko nekoj moze da ja razbere. ponekogas se cuvstuvas kako nevinosta (ne takvata nevinost) da ti bila odzemena predvreme. Kako ocite da ti bile otvoreni prebrgu. Trcas po zivotot, sakas da go stignes, a ne mozes da sopres, ne smees, poso osekas kako da te vrzel za lanec i da te vlece po sebe. Tesko e, ama izdrzi. koga ke zavrsi, ke se pocuvstuvas pomokno i posilno. Sekoj cekor sto go zemame vo nasiot zivot e lekcija i ako poglednes podobro, ke vidis deka odsekade okolu tebe mozes da izvleces informacija ili znaenje. Samo da si ja probudis ljubopitnosta koja si ja zatvorila vo kutija i si ja frlila vo kosot da sobira prasina.

toa e moeto mislenje.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Ako najde Lady Satori vreme, sakam da vidam kako me iznalizirala, bidejki SVESNA i SIGURNA sum deka go ima napraveno toa....;)

Kajgana Shop

На врв Bottom