Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели...

MAR MAR напиша:
е ај и мене од кога чекам, па не е фер
МАР МАР...:), ти си ми многу интересна личност.

Не знам зошто но ми делуваш естетски расположена, сакаш убави работи, екстраваганција, стил.Стрплива личност, но не верувам дека дозволуваш некој да те искористи и тоа само затоа што си расположена на сите секогаш да им помогнеш.Класика и гламур...ништо повеќе ништо помалку, комфор.Добро е тоа дека многу добро знаеш што сакаш.:bravo:

Супер си...модерна девојка!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Moze i za mene edna analiza :helou:

С

Сатори

Гостин
Повели...

TWEETY*** напиша:
Moze i za mene edna analiza :helou:
Hey, злато, извини ако почека малку повеќе, ама не бев при слободно време последниов период.:smir:

Според аватарот ми делуваш заљубено, така среќно, така сигурна во своите емоции.Излив на страст, динамичност, доверба.Верувам дека сакаш сигурност, дека љубовта ти е важна, скоро најважна, посакуваш блискост , но исто така сакаш да ги тестираш границите.

Според потписот под никот се покажува твојата посилна и посериозна страна.Тој што ќе ти згреши нема баш добро да помине.Во себе криеш голем степен на доминантност.

Според потписот, излеваш надеж, желба за подобро утро.Повторно се враќаме на љубовта.На тоа дека кога сакаш сакаш без резерва.Верна си, го подржуваш партнерот, му угодуваш...но само на вистинскиот!

С

Сатори

Гостин
Повели...

PiNkGiRl напиша:
Epa Lejdi Satori ke moze i meneee?:) PLs pls :se_ molam
Ќе може, како не.:smir:

Според девојката на аватарот-сакаш да предизвикуваш, горда си, спонтана, полна со самодоверба...скоро егоцентрична.Се гледа исто некоја борбеност, ќе направиш се за да стигнеш до целта.
Пинк-грл- тоа открива и некои други работи, како на пр. фактот дека сакаш да ги шармираш сите околу себе и затоа на луѓето им е тешко да ти се налутат.
Исто така, некоја желба за освојување, покажување на трофеите.Сакаш да го поставуваш својот став, но тоа не важи и за емоциите.Отворена си, но не со сите, не секаде.Што значи си претпазлива и знаеш на кој што треба да му кажеш...:pehar:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Лејди Сатори напиша:
Ќе може, како не.:smir:

Според девојката на аватарот-сакаш да предизвикуваш, горда си, спонтана, полна со самодоверба...скоро егоцентрична.Се гледа исто некоја борбеност, ќе направиш се за да стигнеш до целта.
Пинк-грл- тоа открива и некои други работи, како на пр. фактот дека сакаш да ги шармираш сите околу себе и затоа на луѓето им е тешко да ти се налутат.
Исто така, некоја желба за освојување, покажување на трофеите.Сакаш да го поставуваш својот став, но тоа не важи и за емоциите.Отворена си, но не со сите, не секаде.Што значи си претпазлива и знаеш на кој што треба да му кажеш...:pehar:
Fala src :) donekade mislam poveketo si vo pravo :) thx :aplauz:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Лејди Сатори, ако имаш време, желба и волја тури една анализа на аватар, потпис и постови:smir:

Баш ме интересира што би кажала:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
I mene I mene i Mene da goebam :cuci:

С

Сатори

Гостин
Fortune напиша:
Лејди Сатори, ако имаш време, желба и волја тури една анализа на аватар, потпис и постови:smir:

Баш ме интересира што би кажала:)
Сега ќе излегувам, али кога ќе се вратам, така заљубена, ќе те анализирам.:smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај мене кога ќе имаш време:wink:Мислам не за друго него не знам што би можело да се заклучи друго од мојот аватар освен дека го сакам филмот The Mummy Returns :pos2::pos2:

С

Сатори

Гостин
The Mummy Returns напиша:
Ај мене кога ќе имаш време:wink:Мислам не за друго него не знам што би можело да се заклучи друго од мојот аватар освен дека го сакам филмот The Mummy Returns :pos2::pos2:
Може многу повеќе, верувај ми :smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
И јас сакам анализа pwace:
Според аватар, потпис и постови. mazoretka:

Kajgana Shop