Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
PSYtisfaction напиша:
И јас сакам анализа pwace:
Според аватар, потпис и постови. mazoretka:
И јас и јас :vozbud:
Еве, прв пат сама да си побарам анализа,без некој самоиницијативно да ми ја направи:smir:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Гледам дека фалам на листата :))) И јас сакам!!:se_ molam:vozbud:
П.С Ми должиш една анализа,јас ти пишав тебе една,кога беше сината девојка. :eek:jea: :icon_lol:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Лејди Сатори напиша:
Може многу повеќе, верувај ми :smir:
Епа кога ќе имаш слободно време пиши.Баш ме интересира.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Lejdi, ako te inspiriram nekako... zadovolstvoto ke e obostrano :)

Show me what u can. Koga ke najdes vreme, normalno. :)

С

Сатори

Гостин
Повели...

Fortune напиша:
Лејди Сатори, ако имаш време, желба и волја тури една анализа на аватар, потпис и постови:smir:

Баш ме интересира што би кажала:)
:helou:​
Ти и Дивајн, уште на почетокот кога се зачленив на Форумот ми оставивте најголем впечаток.
Затоа и ми е полесно да те анализирам според постови затоа што секогаш ги читам...
Али еве што мислам, а дали е точно, ќе видиме...

Аватар-според девојката на аватарот која изгледа толку смирено и нежно, уживајќи во убавината на мирисот на цветот, претпоставувам дека сакаш да уживаш во животот и во малите работи.Склопените очи асоцираат на тоа дека сакаш да сонуваш, ја бараш светлата страна на работите, оптимистички си настроена.:pipi:

Потпис-според потписот се гледа дека моментално мислите ти ги окупира пријателството, со неговото вистинско значење.Од поставувањето на мислите исто така може да се види дека сакаш да читаш, дека бараш поголема длабочина во работите, не ја гледаш само блескавата површина.Ружата и пеперутката повторно не враќаат на нежноста, кршливоста, просто на убавината...изгледа сакаш убави работи:smir:

Постови-остроумност, сила, надеж за промени и желба за пишување.:pehar: (б.т.в. многу убаво пишуваш)

С

Сатори

Гостин
Повели...

The Mummy Returns напиша:
Епа кога ќе имаш слободно време пиши.Баш ме интересира.
Прво според позицијата во која се наоѓа Брендон Фрејзер можам да ти кажам дека си многу борбена личност, спремна на предизвици.Флексибилен си, можеш лесно да се прилагодуваш, да се вклопуваш во различни средини.Ете се гледа според потписот и дека си многу амбициозен, дека знаеш што сакаш.Самостоен си...​

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Lady Satori... Your ass belongs to me in this post... :zlo:
Лејди Бејби... Со Аватарот и потписот сакаш да покажеш дека си заинтересирана за љубовта и за убавината на сакањето. Најинтересно е што веруваш во тоа, веруваш вп добрината и убавината на луѓето. (Strike 1)
Потписот под ник-нејмот(Ромео и Јулија), уште еднаш го потврдува тоа... знам дека сакаш да читаш, па очигледно љубовната поезија ти остава голем впечаток и има големо влијание на твојот живот (strike 2)
Од севкупниот впечаток, по напишаното и ти како појава на форумот со своите години можам да те оценам како девојка која сака да биде забележана, да биде сакана и убава но во исто време и да биде паметна, па читаш познати дела и класици, што и не е лош потег. Себе се сметаш за умна девојка и сакаш секој пат тоа да го докажеш што веќе е Strike 3. Мислиш дека твоите постови се секогаш најдобро напишани и дека останатите само тропаат глупости (што до некаде си во право, какви кретени има на форумов што незнаат два збора да сврзат, ама тоа е друга тема). На крајот, ми се допаѓа што имаш мозок, иако со своите години имаш уште многу да се опаметиш (мислам на животно искуство, теоријата е ништо без практитка) и моја порака до тебе... и до светот. Кога си паметен, нема потреба да го докажуваш тоа. Ако навистина си паметен, луѓето ќе го сфатат тоа сами....
п.с. Јас сум злобниот анализатор... :) Не ми замерувај плиз...

С

Сатори

Гостин
Викторгг напиша:
Lady Satori... Your ass belongs to me in this post... :zlo:
Лејди Бејби... Со Аватарот и потписот сакаш да покажеш дека си заинтересирана за љубовта и за убавината на сакањето. Најинтересно е што веруваш во тоа, веруваш вп добрината и убавината на луѓето. (Strike 1)
Потписот под ник-нејмот(Ромео и Јулија), уште еднаш го потврдува тоа... знам дека сакаш да читаш, па очигледно љубовната поезија ти остава голем впечаток и има големо влијание на твојот живот (strike 2)
Од севкупниот впечаток, по напишаното и ти како појава на форумот со своите години можам да те оценам како девојка која сака да биде забележана, да биде сакана и убава но во исто време и да биде паметна, па читаш познати дела и класици, што и не е лош потег. Себе се сметаш за умна девојка и сакаш секој пат тоа да го докажеш што веќе е Strike 3. Мислиш дека твоите постови се секогаш најдобро напишани и дека останатите само тропаат глупости (што до некаде си во право, какви кретени има на форумов што незнаат два збора да сврзат, ама тоа е друга тема). На крајот, ми се допаѓа што имаш мозок, иако со своите години имаш уште многу да се опаметиш (мислам на животно искуство, теоријата е ништо без практитка) и моја порака до тебе... и до светот. Кога си паметен, нема потреба да го докажуваш тоа. Ако навистина си паметен, луѓето ќе го сфатат тоа сами....
п.с. Јас сум злобниот анализатор... :) Не ми замерувај плиз...
:kesa: се зезам, добра анализа, не е лоша...:zlo: ама кога ќе ми паднеш ти мене во раце...тогаш ќе правиме муабет.:baeh:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Лејди Сатори напиша:

Прво според позицијата во која се наоѓа Брендон Фрејзер можам да ти кажам дека си многу борбена личност, спремна на предизвици.Флексибилен си, можеш лесно да се прилагодуваш, да се вклопуваш во различни средини.Ете се гледа според потписот и дека си многу амбициозен, дека знаеш што сакаш.Самостоен си...​
Not bad not bad at all.Те бива за оваа работа.Тоа што го напиша е повеќе или помалку точно.:)

С

Сатори

Гостин
The Mummy Returns напиша:
Not bad not bad at all.Те бива за оваа работа.Тоа што го напиша е повеќе или помалку точно.:)
:smir: Во некоја друга прилика можеби ќе напишам повеќе, сега не сум баш при време...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Лејди Сатори напиша:

Ти и Дивајн, уште на почетокот кога се зачленив на Форумот ми оставивте најголем впечаток.
Затоа и ми е полесно да те анализирам според постови затоа што секогаш ги читам...
Али еве што мислам, а дали е точно, ќе видиме...

Аватар-според девојката на аватарот која изгледа толку смирено и нежно, уживајќи во убавината на мирисот на цветот, претпоставувам дека сакаш да уживаш во животот и во малите работи.Склопените очи асоцираат на тоа дека сакаш да сонуваш, ја бараш светлата страна на работите, оптимистички си настроена.:pipi:

Потпис-според потписот се гледа дека моментално мислите ти ги окупира пријателството, со неговото вистинско значење.Од поставувањето на мислите исто така може да се види дека сакаш да читаш, дека бараш поголема длабочина во работите, не ја гледаш само блескавата површина.Ружата и пеперутката повторно не враќаат на нежноста, кршливоста, просто на убавината...изгледа сакаш убави работи:smir:

Постови-остроумност, сила, надеж за промени и желба за пишување.:pehar: (б.т.в. многу убаво пишуваш)
Убаво опишано. Tи благодарам за анализата. Мило ми е што ги читаш моите постови и што си имала инспирација и време да ми ги анализираш аватарот, потписот и мислењата на форумов.

Кога ќе имам малку повеќе време, ќе ти посветам пост со анализа, имам што да кажам:)
Сега забележувам дека сите сликички од потписот ти се со бакнежи, а и аватарот моментално ти е таков. Ќе те чекам на промена:)

:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom