Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели :)

*P|nK_G|rL* напиша:
И ја сакам од Лејдиииии.. Ај плиссс коа ќе имаш време.. Ај и за мене... :pipi: :helou:
Повторно, добар аватар за анализирање.
Мало девојче со убав сончоглед во рака, изгледа еден дел од тебе без разлика дали ти сакаш да признаеш или не, се чувствува баш како мало девојче кое сака да ужива во благодетите на животот, да истражува и да си игра.
Сончогледот најчесто асоцира на нешто топло и убаво, само се прашувам дали мислиш дека со тоа што го поседуваш, всушност ќе ја поседуваш и среќата.:smir:
Зборчето што светка во горниот десен агол само кажува дека сакаш да се препуштиш на убавото, а негативните работи просто ги елеминираш без да се трудиш околу нив.​

С

Сатори

Гостин
Повели :)

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
abe satori meneme zaborvi :((((

/me sad
Секогаш истиот тип на аватари...мора секоја девојка да го носи твојот знак.:smir:​
Секогаш малку лабилна девојка на аватар, која пак на крајот знае што сака.
Потенцирање на две бои, црна-смрт,тага,депресија и црвена-страст,болка, бојата која може да те подигне или да те уништи, но да, ја има во определна мерка така да знаеш понекогаш да се контролираш.
И повторно, таа поза, предизвикуваш, а потоа бегаш, се криеш.
И испитувачки поглед со кој чекаш што ќе направи тој од другата страна за да можеш да го испланираш својот следен потег.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Може и за мене едно опишување:kesa:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај бе мене, шо е ова, преку ред сите?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Лејди Сатори напиша:
:):):)
..... не мислам да бидам психолог ниту пак да расветлувам нешто за некој со моите 16 години. :)
Штета. Мислам дека би било добро да се посветиш на таа наука. За свите години, ти си исклучително храбра, стабилна, аналитична и отворена личност. И ова не го кажувам врз основа на твојот аватар.
Ако веќе не знаеш, или не си прочитала досега, тогаш интуитивно практицираш еден од инструментите на психологијата. Тоа што го правиш, т.н. „психоанализа“ врз основа на аватарите или потписите, е е некоја варијанта на Гешталд методата - ги пишуваш нештата кои сликата ти ги диктира. Ако твоите впечатоци се совпаднат со очекувањата, или уште подобро со реалноста, на носителот на аватарот, арно. Ако не, за вежбање е супер.
Повеќето мислења на оваа тема се барање за психоанализа (читај внимание), а само ретките се впуштаат да се отворат, како што тоа ти го правиш. Моја длабока почит и за тебе и за Спајдер и за Сит и за уште неколку бистри изворчиња кои носат свежина на форумов.

С

Сатори

Гостин
Фантом тебе ти имам правено анализа, така да ќе оставам тоа на некој друг.
Ацева, фала многу за мислењето, но едноставно сеуште не сум потполно сигурна што сакам од животот, затоа што не сум спремна да ја згрешам професијата.
Инаку, еве една мала анализа за твојот аватар. :smir: Се надевам сега нема да бидам тотален промашај.
Девојка која сака да биде приметена иако длабоко во себе ги чува старите правила поврзани со моралот и начинот на живеење.
Умерено количество на накит, убавина за другите, но не и претерување во истакнувањето.
Класичен фустан, повторно верба во старите начини во елеганцијата и традицијата.
Но по погледот сепак има голема доза на прогресивност и голема желба за вербална игра.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Nobody wants to do me:(
/me is sad

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
ај после мрднатово чоече ( тој/таа што ќе го анализира ) и ја сакам
/me is sad to man

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Лејди Сатори била стварно добра со анализиве, ако не ја мрзи сакам една и за мене

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ај бе и за мене се збори све и свашта за мене, па ај да видиме од ваков психо анализирачки:)аспект како би било тоа

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
^ Секој пат кога имаш ерекција мислиш дека си вљубен 'најмногу на цел свет', теорија што иде заедно под рука со теориите на тинејџерките кои љубовта ја сметаат за рационална одлука, додека истовременто се палат на локални рок ѕвезди, дечковци со мотор и слично. Верувам дека ќе завршуваш со особено атрактивни особи кои ќе те манипулираат со вагината (оти им е намб'р уан извозна суровина). Тоа ќе те крши одново и одново затоа што наивно си веруваш дека ги сакаш, се додека не најдеш некоја вистина во религиска смисла (ќе се замонашиш) или поверојатно дрога и така ќе заврши тоа патешествие на лав сикинг.

:wink::helou:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Анализа за joki...

Ау Јоки,не знам ни јас колку века поминаа од тогаш кога ти ветив анализа.Како и да е,турското ропство помина,јас најдов време да профилозофирам малку...еве ти една дарлинг,се надевам дека барем нешто ќе доловам од тебе.

Од моја гледна точка,ти си многу слична со мене.Имаш добро развиена смисла за хумор(тоа баш на сите не им одело викаат).Живееш за моментот,не тупиш време попусто за некои`животни`прашања,се ќе дојде во вистинско време.Уште кога се зачленив на форумов,тоа беше ноември минатата година,ми привлече внимание со оние контра постови на подфорум музика-мразиш етикети и слично,и што е најважно-ги цениш луѓето по тоа што навистина се,а не дали биле турбофолкери,даркери,металци,рокери,бла бла.Физички изглед не ти е важен,повеќе цениш интелегенција и разбирање,убавината избледува.
Не знам колку години имаш,само знам дека детето во тебе сеуште е присутно.Не го губи тој дух што го имаш,тоа те прави поразлична од другите.
Не се замараш да убедуваш за нешто на некој што не знае колку се 2 и 2...кулираш во некој свој свет,кој те разбира супер.кој не-уште посупер.И сама велиш-што фајде од замарање,секој си има сопствен живот и може што сака да прави со него.За ова имаш 5 од мене:).
Ова ме наведува да помислам дека си претерано искрена.Тоа може да биде доблест да,сепак,понекогаш треба малку да се замачка онака слатко,незабележливо.Вистината боли да,ама претераната искреност може да премине во сарказам(дежаву?):)
Ама јас сепак мислам дека ти си доста емоционална,само се криеш во некоја сопствена школка(плукната јас дарлинг:))Силни емоции се во прашање,и тешко на некој ако те повреди*тепам*.
Се на се си весела личност и добар другар,секој би сакал тебе да те има за другар,зошто си многу лојална личност.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Сакам анализа од Рејзор и Ацева. :D

R

Razorblade Kiss

Гостин
Торчо,тебе ќе те оставиме за подоцна во доцните часови...убајни:vozbud: уф уф
Ајде за мене една анализа,кој ќе се нафати м?:smir:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Razorblade Kiss...некако не сум те фаќал многу по темиве,+ сигурно сакаш анализа од некој друг претпоставувам....енивеј,го користам постов да те замолам ти на мене да ми направиш анализа :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom