Ајде, ама се друго утре ќе правам...MaRiNa`Oh напиша:Саториии молимте, ај дур си онлајн..8)
A ке можете и мене да ме ставите во списокот почитувана кофорумџивке Лејди Сатори?[MkD]Scout напиша:Ке ја замолам Лејди Сатори ако е во можност да направи една подетална анализа и за мене..Знам дека можеби не сум достоен за нејзино ангажирање ама ке ја замолам да направи исклучок.
Посебно ми се допадна анализата за СкулГрл и затоа заклучив дека таа може посебно да ги оцени луѓето.
Благодарам
Dark Walker напиша:Лејди Сатори ај и на мене една психоанализа ако не ти е мачно...
[MkD]Scout напиша:A ке можете и мене да ме ставите во списокот почитувана кофорумџивке Лејди Сатори?
се надевам не сум преНападен..
Благодарам однапре..
Wuppy напиша:Коа ќе се има време и за мене..можам да чекам!
Со сета почит кон секој форумџија одделно, но ова е најлошата психоанализа што некогаш ја имам прочитано на форумов. Повеќе ми личи на шаблонско "тропање" (бубњеви) и "јадење" (гурабии), отколку било какво анализирање на личност базирано на напишаните мислења на форумов, аватарите и потписите. Лејди Сатори кажа еден куп работи, а всушност ништо не кажа. Ако продолжиш вака, биди убедена дека за некоја година ќе му го земеш лебот на Саше - Фактор X и Доринда од БТР.Лејди Сатори напиша:Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио.Добро знаеш што сакаш и го правиш тоа што го сакаш, тука за тебе нема голема филозофија,не би требало да има ни за другите, иако верувам понекогаш не им е баш јасно зошто ги правиш некои работи.
Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш.
Не се занемаруваш сам себе, но знаеш да се затвориш.
Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:
Acid напиша:Со сета почит кон секој форумџија одделно, но ова е најлошата психоанализа што некогаш ја имам прочитано на форумов. Повеќе ми личи на шаблонско "тропање" (бубњеви) и "јадење" (гурабии), отколку било какво анализирање на личност базирано на напишаните мислења на форумов, аватарите и потписите. Лејди Сатори кажа еден куп работи, а всушност ништо не кажа. Ако продолжиш вака, биди убедена дека за некоја година ќе му го земеш лебот на Саше - Фактор X и Доринда од БТР.
"Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио."
- Оваа реченица посебно ме бендисува. Аватарот со логото од Counter-Strike уште на прв поглед асоцира на тврдоглавост и човек кој го живее животот по сопствено сценарио. Можеби јас сум глуп и не ја гледам очигледната поврзаност на Калашот, димната бомба и кантерскиот штит со „сопственото сценарио” - ама ти Лејди, уште со првава реченица ги освои моите симпатии.
"Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш."
- Од каде испадна оваа реченица и заклучоков во целава анализа?
Претпоставувам дека субјектот кого го анализираш претходно имал религиозни аватари, или пак е љубител на Дарт Вејдер од Војна на Ѕвездите - друго објаснување неможам да си дадам. Јебига, најверојатно сум лош психолог
"Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:"
- Ми Ејми, Ми Ејми, Ејми. :spank:
Тоа ти викам, за твоите 16 години - имаш навистина голем потенцијал.Лејди Сатори напиша:
Фала на искрениот комлимент, али тоа си се мои мислења и ако јас сакам само да трупам реченици тогаш јебига тоа сум јас.Ако на некој тоа му смета, не е мој проблем и + од каде доаѓам до заклучоци пак тоа е само моја работа, а дали некој ќе ја разбере или не, тоа е веќе трета работа, не мислам да бидам психолог ниту пак да расветлувам нешто за некој со моите 16 години.
Тоа ми беше јасно уште од почетокот, ДориндаЛејди Сатори напиша:П.с. комплимент беше иронично кажано