Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Саториии молимте, ај дур си онлајн..8)

С

Сатори

Гостин
Повели :)

MaRiNa`Oh напиша:
Саториии молимте, ај дур си онлајн..8)
Ајде, ама се друго утре ќе правам...

Ехх, по толку фалење од Марчето, можам многу работи да заклучам, ама ајде ќе си одам по мое.
Па се гледа дека си многу слободна личност, каде ќе ти се отвори врата, каде прозорец, таму.Не се врзуваш многу многу и баш ти е супер и кул само да се релаксираш под сонцето.:)
Ти се допаѓа се што е разиграно, шарено, необично.
И + сакаш да си играш крижи=мижи со другите деца, ама ти секогаш да се криеш, они да те бараат.
Целта право напред, ама дали ти ќе се гледаш до целта не е важно, важен е патот.
Немирен дух кој често може да ти донесе проблеми и + малку да ја совладаш непредвидливоста.
Инаку се на се, ептен интересна личност.:smir:​

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
[MkD]Scout напиша:
Ке ја замолам Лејди Сатори ако е во можност да направи една подетална анализа и за мене..Знам дека можеби не сум достоен за нејзино ангажирање ама ке ја замолам да направи исклучок.
Посебно ми се допадна анализата за СкулГрл и затоа заклучив дека таа може посебно да ги оцени луѓето.
Благодарам
A ке можете и мене да ме ставите во списокот почитувана кофорумџивке Лејди Сатори?
се надевам не сум преНападен..
Благодарам однапре..

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Коа ќе се има време и за мене..можам да чекам!:)

С

Сатори

Гостин
Повели...

Dark Walker напиша:
Лејди Сатори ај и на мене една психоанализа ако не ти е мачно...
Соочување со светот, добро, но агресивниот и заштитнички став.:icon_neut
Зошто ти не е неопходно да потенцираш дека секогаш стоиш сам и дека не ти треба никој и ништо, затоа што сам си ја одбрал својата патека и сега сакаш да си ја одиш без да те задеваат.
Но ако тоа се деси, па се претвараш во ликот на аватарот, но тоа не е бес, не,не, :nenene: повеќе ми делува на претерана претпазливости и страв од непознатото.Спремен си да се бориш со тоа, но не и да го прифатиш.​

С

Сатори

Гостин
Повели...

[MkD]Scout напиша:
A ке можете и мене да ме ставите во списокот почитувана кофорумџивке Лејди Сатори?
се надевам не сум преНападен..
Благодарам однапре..
Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио.Добро знаеш што сакаш и го правиш тоа што го сакаш, тука за тебе нема голема филозофија,не би требало да има ни за другите, иако верувам понекогаш не им е баш јасно зошто ги правиш некои работи.
Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш.
Не се занемаруваш сам себе, но знаеш да се затвориш.
Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:​

С

Сатори

Гостин
Повели :)

Wuppy напиша:
Коа ќе се има време и за мене..можам да чекам!:)
Аватар кој ми се допаѓа за анализирање. :smir:
Совршено наместена позиција за сликање, е тоа кажува многу работи.Се покажуваат две страни од една личност и тоа нејзината отвореност и затвореност кон светот, што и не е толку лоша кобинација кога ќе се забележи дека знаеш да бидеш весела, па потоа срамежлива.
Типичната женска позција за седење, ги разбираш стандардните ситуации, но не значи дека сега баш сакаш да ги решаваш, но ако ако се побара од тебе, па можеш, нели?Не е тоа така тешко, само знаеш и сама себе да се изгубиш во таа просечност понекогаш.
Чадорчето сугерира на тоа дека сакаш заштита, некој покрај тебе да те чува и да те мази и пази и да прави се за тебе.:smir:
Длабоко ја цениш убавината, ја сакаш, затоа се е за тебе ствар до слика, како светот тоа ќе го види, или како ти сакаш да го види.

С

Сатори

Гостин
Ќе те изанализрам, само малку покасно, морам да учам сега и Спајдер да те потцетам тебе, па зошто менував јас аватари тука.:back:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Лејди Сатори напиша:
Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио.Добро знаеш што сакаш и го правиш тоа што го сакаш, тука за тебе нема голема филозофија,не би требало да има ни за другите, иако верувам понекогаш не им е баш јасно зошто ги правиш некои работи.
Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш.
Не се занемаруваш сам себе, но знаеш да се затвориш.
Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:​
Со сета почит кон секој форумџија одделно, но ова е најлошата психоанализа што некогаш ја имам прочитано на форумов. Повеќе ми личи на шаблонско "тропање" (бубњеви) и "јадење" (гурабии), отколку било какво анализирање на личност базирано на напишаните мислења на форумов, аватарите и потписите. Лејди Сатори кажа еден куп работи, а всушност ништо не кажа. Ако продолжиш вака, биди убедена дека за некоја година ќе му го земеш лебот на Саше - Фактор X и Доринда од БТР.

"Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио."
- Оваа реченица посебно ме бендисува. Аватарот со логото од Counter-Strike уште на прв поглед асоцира на тврдоглавост и човек кој го живее животот по сопствено сценарио. Можеби јас сум глуп и не ја гледам очигледната поврзаност на Калашот, димната бомба и кантерскиот штит со „сопственото сценарио” - ама ти Лејди, уште со првава реченица ги освои моите симпатии.

"Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш."
- Од каде испадна оваа реченица и заклучоков во целава анализа?
Претпоставувам дека субјектот кого го анализираш претходно имал религиозни аватари, или пак е љубител на Дарт Вејдер од Војна на Ѕвездите - друго објаснување неможам да си дадам. Јебига, најверојатно сум лош психолог :(

"Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:"

- Ми Ејми, Ми Ејми, Ејми. :spank:

Edit:
Сега всушност ги прочитав и другите анализи. ОМГ, ОМГ, ОМГ.

С

Сатори

Гостин
Acid напиша:
Со сета почит кон секој форумџија одделно, но ова е најлошата психоанализа што некогаш ја имам прочитано на форумов. Повеќе ми личи на шаблонско "тропање" (бубњеви) и "јадење" (гурабии), отколку било какво анализирање на личност базирано на напишаните мислења на форумов, аватарите и потписите. Лејди Сатори кажа еден куп работи, а всушност ништо не кажа. Ако продолжиш вака, биди убедена дека за некоја година ќе му го земеш лебот на Саше - Фактор X и Доринда од БТР.

"Веднаш кога ќе го погледнам аватарот, доаѓам до заклучок дека живееш во свое сценарио."
- Оваа реченица посебно ме бендисува. Аватарот со логото од Counter-Strike уште на прв поглед асоцира на тврдоглавост и човек кој го живее животот по сопствено сценарио. Можеби јас сум глуп и не ја гледам очигледната поврзаност на Калашот, димната бомба и кантерскиот штит со „сопственото сценарио” - ама ти Лејди, уште со првава реченица ги освои моите симпатии.

"Најинтересното е тоа што сепак има работи во чија сила веруваш, дури и да не можеш да ги допреш."
- Од каде испадна оваа реченица и заклучоков во целава анализа?
Претпоставувам дека субјектот кого го анализираш претходно имал религиозни аватари, или пак е љубител на Дарт Вејдер од Војна на Ѕвездите - друго објаснување неможам да си дадам. Јебига, најверојатно сум лош психолог :(

"Некој круг на автоматско заклучување кога нешто не е во ред, доаѓаш до вистинското решение и повторно му се враќаш на светот.:smir:"
- Ми Ејми, Ми Ејми, Ејми. :spank:
:):):)
Фала на искрениот комлимент, али тоа си се мои мислења и ако јас сакам само да трупам реченици тогаш јебига тоа сум јас.Ако на некој тоа му смета, не е мој проблем и + од каде доаѓам до заклучоци пак тоа е само моја работа, а дали некој ќе ја разбере или не, тоа е веќе трета работа, не мислам да бидам психолог ниту пак да расветлувам нешто за некој со моите 16 години. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Лејди Сатори напиша:
:):):)
Фала на искрениот комлимент, али тоа си се мои мислења и ако јас сакам само да трупам реченици тогаш јебига тоа сум јас.Ако на некој тоа му смета, не е мој проблем и + од каде доаѓам до заклучоци пак тоа е само моја работа, а дали некој ќе ја разбере или не, тоа е веќе трета работа, не мислам да бидам психолог ниту пак да расветлувам нешто за некој со моите 16 години. :)
Тоа ти викам, за твоите 16 години - имаш навистина голем потенцијал.
Ама уште поубаво ќе беше кога тој потенцијал ќе беше обид за вистинска анализа, наместо залажување на оние за кого е наменета анализата. :wink:

Друго - не е ова „комплимент”, туку забелешка. Искрена забелешка.
Трето - не ми смета, ама едноставно ме засмејува, исто како Саше :)

Продолжете со анализите, да не ви пречам во тоа.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
леле...збунет сум сега..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Лејди Сатори напиша:
П.с. комплимент беше иронично кажано :)
Тоа ми беше јасно уште од почетокот, Доринда :)

Kajgana Shop

На врв Bottom