Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Лејди Сатори..
просто објаснување ке дадам ..
Мислам дека наведната роза претставува твоја емоционална состојба во моментот. Или си навредена или си даун со емоциите неможам да заклучам. Можеби создаваш полека некој илузорен свет околу тебе кој те опкружува како стаклено ѕвоно. Или пак чекаш некоја личност особено драга на тебе да излезе од својот оклоп (на ѕвер) и да те прифати како една личност која го сака него..
Во краен случај опаѓањето на ливчињата можеби претставува распаѓање на она што тебе ти претставува свет и неможност да се стори ништо околу тоа..
мое мислење се надевам дека погодив бар нешто..

или на крај краева и верен фан на Убавицата и Ѕверот!

патем..заинтересиран некој да ме изанализира подетално? од аватар потпис и постови?​

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Пааа...ми стана интересна темава, и така паразитски ќе побарам психо-анализа, а сега-засега не нудам никому...ако?:smir:
Anyone? :icon_redf

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Slatka_Mala напиша:
Пааа...ми стана интересна темава, и така паразитски ќе побарам психо-анализа, а сега-засега не нудам никому...ако?:smir:
Anyone? :icon_redf
помина едно полчас како те анализирав тебе..
и го заклучив ова..ке почнам од почеток со коментари како што заклучував,
1. Обожаваш бело. со тоа ставаш некому до знаење дека си невина(несексуално) и чиста личност. Значи дека си добронамерна и сакаш контакти и другарувања.
2.Свесна си за својата физичка состојба и посветуваш внимание на себеси.
3. Малку е лошо што понекогаш ствараш филмови за себе пред другите како што е случајот со твојот ник и филмањето во интересите твои..
4. како 4-то ке ја ставам историјата на твојот ник,потекнува од песната на Јелена Карлеуша - Слатка Мала. Песна која истакнува најлоша и многу честа појава кај девојките Спонзорство..Патем не го мислам тоа за тебе!
5. ГОЛЕМ ОПТИМИСТ и Енергичен Радосник си со тоа си им посебно драга на оние околу тебе!
6. Обожаваш да читаш книги и посебно внимание посветуваш на велесветските имиња како и на нашите дејци како Стале Попов
7. Освен што читаш знаеш и да составиш некоја своја композиција и посебен талент имаш во искажувањето црно на бело.
8. Обожаваш слобода и ширина..посебен случај се планините!
9. Чест посетител си на „ИГРАЧНИЦАТА“ со што доагам до заклучок дека имаш честа потреба од смеење и интересно исполнување на времето
10. ама имаш Голем афинитет кон искрените и чесните луѓе!
11. минатата година имаше некаков болен период за кој се надевам добро помина..
12. не си одмаздољубива но ги памтиш сите дорби и лошо дела кои ти се направени! штета што одмаздољубивоста претставува реалност во нашето општество..
13. и како за крај имам една негативна особина. Трачарење..мислам дека сакаш да трачариш и да коментираш за останатите..

епа ..толку од мене..
се надевам дека погодив барем нешто..

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Их...ептен добро речено за Слатка_Мала...:aplauz:(колку толку ја познавам)
Меј ај гет уан?:icon_roll

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
haha scout mi izgleda ka nekoj psiholog. aj i za mene edna psihoanaliza pls... (ne si znam moite osobini)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не сум многу добра по проценување на луѓе по аватарите и потписите,но ни сакала да знам како некој би ме опишал мене:)

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
абе ова психоанализа као демек од филмот "MaindHunters"
епа ај да видиме мене нека ме анализира некој..да видиме мако сте спремн...Ајде анализатори напаѓајте

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Shorty напиша:
haha scout mi izgleda ka nekoj psiholog. aj i za mene edna psihoanaliza pls... (ne si znam moite osobini)
ее шорти мерак ми е да те испоплукам малку ...шала шала..

Вака сеа..
Шорти ти си еден од многуте кои цело време идат офтопик на форумов со некои интересни шеги или коментари. патем колку што можев да забележам 70 посто ти се Офтопик. Сакаш да другаруваш и да шириш познанства. доволно си љубезен да му помогнеш некому.. малку ми делуваш на човек кој се двоуми често. доагаш на места каде што сакаш да одлучиш за нешто а се двоумиш..од некоја страна ова можеби е оправдано но од друга страна мислам дека без ризици животот не ни се исплати!.
Посветуваш внимание на повеке работи како и секое машко.. Фудбалот и така.. Доста си активен на подфорумот Кантер Страјк каде што веке ја имаш започнато кариерата на администратор.. Според начинот на кој играш - најчесто играш на сигурно со она со кое се чувствуваш најудобно AWP Magnum.. Верувај дека со твоите 15 години ке дојдеш во ситуација кога ке зажалиш заради своето можеби преголемо посветување внимание на игри..
Патем многу весел и оптимистички расположен тип на човек си и умееш да ги насмееш останатите околу тебе..одтаму потекнува и изреката на некои кофорумџии -цитирам „Шорти ако ти не ме насмееш кој?”..
епа шорти неможев да те испитувам докрај бидејки ми се спие..
ова е пишувано од повеке гледни точки и се надевам дека нешто е погодено!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ајде една и за мене кога си се нафатил да ги анализираш другиве,м?:smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ја си побарав и мене една психоанализа, но изгледа никој неможе да ме анализира, шо чоек ќе бев у пм. :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
vodkamixx напиша:
Ја си побарав и мене една психоанализа, но изгледа никој неможе да ме анализира, шо чоек ќе бев у пм. :pos:
Има листа на чекање :) јас и бушав си чекаме, некоја чкљ категорија сме ние :) :) :)

BusHav напиша:
Nobody wants to do me:(
/me is sad
G e G o напиша:
ај после мрднатово чоече ( тој/таа што ќе го анализира ) и ја сакам
/me is sad to
А гижо од пред новата година имаше побарано и пред една недела го анализираја :pos:

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
ај и за мене интересно е ова :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не е интересно по стопати да се бара анализа. Ќе ги замолам тие што добиле веќе неколку анализи да им отстапат место на останатите членови.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Скулгрл напиша:
Не е интересно по стопати да се бара анализа. Ќе ги замолам тие што добиле веќе неколку анализи да им отстапат место на останатите членови.
Човековото его знае да биде ненаситно. :)
Сериозно... Ако сте пишале еднаш, два пати, седум пати - немора да пишувате 10 пати на темава за да ве анализира некој. Едноставно: или нема таков јунак, или не ве познаваат доволно за да ве проанализираат, или пак едноставно не сте им симпатични затоа што секој божји ден барате анализа. :)

Е сега, друго е кога некој ти ветил анализа, а не го исполнил ветувањето.
Нели Лејди Доринда? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom