Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Acid напиша:
Тоа ми беше јасно уште од почетокот, Доринда :)
Вечер каква анализа те чека...немилосрдната страна на тарот картите и на кристалната топка само за тебе.:zlo:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Последен обид за анализа. Еве Лејди гледам ти тргнало, ако и ти не ми направиш...онда не барам више lol

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
И ветив на Лејди Сатори дека ќе и направам (психо)анализа колку што можам и колку што знам,реков во пораните часови но имав некои проблеми и немав многу време за пишување на пост,така да еве ме сега пишувам,се надевам дека ќе ти се допадне мислењето кое го имам за тебе :smir:

Лејди Сатори
Почнувам од аватарот и потписот,според мене аватарот е провокативен,и на него пишува awaiting,со тоа сакаш да посочиш дека саканиот ќе го чекаш доволно време,а позадината т.е. кратката сукња и разголениот стомак покажуваат дека иако ќе го чекаш не можеш целиот свој живот да го оставиш на него,бидејќи сигурно има уште многу други кои редовно добиваат корпи од тебе во времето кога тој сака да има слобода и да флертува со повеќе девојки,или времето кога тој сака да биде слободен и да има врски без обврски, или времето кога тој мисли дека не му се потребни женските,или времето кога оди со некоја злобна девојка,девојка која не му одговара и врската sucks па го чекаш да свати дека ти си многу подобра од неа....сите тие корпи кои си ги изнаредила на машките некогаш сакаат да ти ја повлечат довербата и да мислиш дека им ги повредуваш чувствата на машките...но ти имаш доволно самодоверба и не се плашиш од никаков предизвик,силна си и тоа е добро...инаку нарцис си...донекаде добро,донекаде лошо,јас пак имам многу малце самодоверба а тоа дефинитивно е полошо од твоево...:smir:
Друго за тебе,стоиш како цврсто-изградена личност,знаеш што сакаш,знаеш што правиш и никогаш не го трошиш времето залудно.Ја сакаш модата(претпоставувам) и секогаш сакаш да бидеш средена без разлика дали одиш до продавница,дали град или другарка...
Со пријателите се однесуваш како да ти се семејство,додека непријателите ги оставаш да го живеат својот живот,не сакаш да наштетиш на никој,сигурно има причина зошто сте скарани,ако они се криви нека си го носат тоа на совест а ти ќе се радуваш на животот...
Не знам што учиш,но титл под името ти е принцеза на стиховите...и да не го прочитав тоа,со самиот клик на постовите на лејди сатори се гледа дека најмногу време трошиш во подфорумот литература и дека те бива во таа област,сакаш и знаеш да пишуваш состави,поезија...ова ми кажува дека знаеш што вреди во животот и дека сето тоа максимално го користиш за да го направиш најсреќен твојот живот......

П.С.Знам дека анализава може малку сакс,ама имам 14 години...веројатно и возраста ја зимате во предвид :jaj:

С

Сатори

Гостин
СпаЈдеР напиша:
И ветив на Лејди Сатори дека ќе и направам (психо)анализа колку што можам и колку што знам,реков во пораните часови но имав некои проблеми и немав многу време за пишување на пост,така да еве ме сега пишувам,се надевам дека ќе ти се допадне мислењето кое го имам за тебе :smir:

Лејди Сатори
Почнувам од аватарот и потписот,според мене аватарот е провокативен,и на него пишува awaiting,со тоа сакаш да посочиш дека саканиот ќе го чекаш доволно време,а позадината т.е. кратката сукња и разголениот стомак покажуваат дека иако ќе го чекаш не можеш целиот свој живот да го оставиш на него,бидејќи сигурно има уште многу други кои редовно добиваат корпи од тебе во времето кога тој сака да има слобода и да флертува со повеќе девојки,или времето кога тој сака да биде слободен и да има врски без обврски, или времето кога тој мисли дека не му се потребни женските,или времето кога оди со некоја злобна девојка,девојка која не му одговара и врската sucks па го чекаш да свати дека ти си многу подобра од неа....сите тие корпи кои си ги изнаредила на машките некогаш сакаат да ти ја повлечат довербата и да мислиш дека им ги повредуваш чувствата на машките...но ти имаш доволно самодоверба и не се плашиш од никаков предизвик,силна си и тоа е добро...инаку нарцис си...донекаде добро,донекаде лошо,јас пак имам многу малце самодоверба а тоа дефинитивно е полошо од твоево...:smir:
Друго за тебе,стоиш како цврсто-изградена личност,знаеш што сакаш,знаеш што правиш и никогаш не го трошиш времето залудно.Ја сакаш модата(претпоставувам) и секогаш сакаш да бидеш средена без разлика дали одиш до продавница,дали град или другарка...
Со пријателите се однесуваш како да ти се семејство,додека непријателите ги оставаш да го живеат својот живот,не сакаш да наштетиш на никој,сигурно има причина зошто сте скарани,ако они се криви нека си го носат тоа на совест а ти ќе се радуваш на животот...
Не знам што учиш,но титл под името ти е принцеза на стиховите...и да не го прочитав тоа,со самиот клик на постовите на лејди сатори се гледа дека најмногу време трошиш во подфорумот литература и дека те бива во таа област,сакаш и знаеш да пишуваш состави,поезија...ова ми кажува дека знаеш што вреди во животот и дека сето тоа максимално го користиш за да го направиш најсреќен твојот живот......

П.С.Знам дека анализава може малку сакс,ама имам 14 години...веројатно и возраста ја зимате во предвид :jaj:
Спајдерче фала најмногу на свет, оваа анализа најмногу ја ценам...

П.с. се што е болдирано е точно.

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Лејди Сатори напиша:
Аватар кој ми се допаѓа за анализирање. :smir:
Совршено наместена позиција за сликање, е тоа кажува многу работи.Се покажуваат две страни од една личност и тоа нејзината отвореност и затвореност кон светот, што и не е толку лоша кобинација кога ќе се забележи дека знаеш да бидеш весела, па потоа срамежлива.
Типичната женска позција за седење, ги разбираш стандардните ситуации, но не значи дека сега баш сакаш да ги решаваш, но ако ако се побара од тебе, па можеш, нели?Не е тоа така тешко, само знаеш и сама себе да се изгубиш во таа просечност понекогаш.
Чадорчето сугерира на тоа дека сакаш заштита, некој покрај тебе да те чува и да те мази и пази и да прави се за тебе.:smir:
Длабоко ја цениш убавината, ја сакаш, затоа се е за тебе ствар до слика, како светот тоа ќе го види, или како ти сакаш да го види.
Значи фала многу..погоди..талент:)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Сакам и ја од Лејди Сатори!!Ај срцка ако не те мрзи и ако сакаш многу нормално еда анализа...

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
И ја сакам од Лејдиииии.. Ај плиссс коа ќе имаш време.. Ај и за мене... :pipi: :helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Гижо напиша:
Последен обид за анализа. Еве Лејди гледам ти тргнало, ако и ти не ми направиш...онда не барам више lol
Гижо другарче... дека си фан за хард рок музика не мора да спомињам, и боговите на жиците знаат. Потписот мислам дека е во ист стил. Тотален поклоник на металот. Момчето од аватарот не знам кој е, но претпоставувам. Сепак, широкиот дијапазон на размислувања на Гижо, ако не се лажам му дозволува да ги почитува и другите музички правци, а тоа секако е добро, бидејќи оној кој слепо е определн само за едно нешто и смета дека останатото е ѓубре, е прост и неук. А Гижо секако е далеку од тоа. Повеќе чита одошто пишува а со тоа и добро го осмислува одговорот. Затоа секогаш постовите му се на место и исправни. Тоа ми кажува дека Гижо е во животот внимателен и професионален во она што го работи. Принципиелист и човек врз кој може да се потпреш кога очајно ти треба тоа. Искрен и без срам, но со граница, токму онака како што треба. Доколку не скрши некое ребро на следниот концерт во МКЦ девојката која ќе остане со него ќе биде мошне среќна. Само позитивно за Гижо. Синдикатот ќе победи :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Nephthys напиша:
Bикторчо дај бе и за мене една анализа:nesum:
Според она што можам да го видам низ интернетски очи, аватар потпис и слично заедно со постовите твои, ти си пратеничка од божицата на животните, подбожичката - Мачки. Викаат дека оној човек кој сака животни ги сака и луѓето, што пак автоматски значи дека е добар човек. Фин, грижлив, и полн со внимание и разбирање. Но бејби, во животот има и други работи освен твојата опсесија. Се надевам нема да завршиш како оние старици со милион мачки во еднособен стан и да го завршиш животот со реченициата луѓето се морони, моите мачки ме сакаат и тие се се што сакам во животот. Тоа е тажно, а ти знаеш подобро од тоа нели??? :smir:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
И ја си чекам...................ај бе некој нека чкртне нешто и за мене!

N

Nephthys

Гостин
Викторгг напиша:
Се надевам нема да завршиш како оние старици со милион мачки во еднособен стан и да го завршиш животот со реченициата луѓето се морони, моите мачки ме сакаат и тие се се што сакам во животот. Тоа е тажно, а ти знаеш подобро од тоа нели??? :smir:
Ќе да завршам во трособен стан..со мачки и луѓе кои не се морони.
Како и да е срц фала за анализата:back:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ај една psy анализа на мене. :)

С

Сатори

Гостин
Повели :)

CuCeNcE напиша:
Сакам и ја од Лејди Сатори!!Ај срцка ако не те мрзи и ако сакаш многу нормално еда анализа...
Девојката на овој аватар очигледно не е баш најсреќна и најспремна да се справи со тоа што ја очекува.
Но тоа не значи дека не поседуваш сила, едноставно понекогаш само сакаш да се препуштиш или барем да те остават на мира.
Растеретена си и флексибилна, баш затоа можеш да оставиш работите да течат сами од себе баш како што Месечината зад девојката стои таму само за убавина на сликата.
Сепак, иако таа плаче, не изгледа потполно несреќно, можат да се прочитаат многу повеќе емоции измешани во едно, флерт, заводливост, страв, смелост, љубопитност за тоа што животот планира да ти го покаже.​

Kajgana Shop

На врв Bottom