Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели Блек Роуз

Black Rose напиша:
Лејди Сатори била стварно добра со анализиве, ако не ја мрзи сакам една и за мене
Злато се извинувам за тоа што малку закаснив со анализата, но не бев баш при време и + сакав да биде така детална анализа како што одамна немам направено.

Почнуваме...
Црна ружа-ружата која навистина не постои или барем не во природна форма.Со тоа ја откриваш твојата желба да го запознаваш мистичното.Многу често црната ружа се зема како симбол на смртта и на се што умира, вечната одмазда, но според мене суштинското значење на црната ружа е многу подлабоко од површноста на нејзината боја која ти си ја одбрала како симбол.Таа претставува смрт за старите навики/лошиот и излишен начин на живот кој се заменува со повторно раѓање.Така да во неа се крие голема моќ, со која верувам дека си запознаена посебно ако си се решила тоа да го земеш како псевдоним.

Изгубена некаде-повторно отсликување на една емоција која може да се поврзе со темнината на ружата.Твојата потрага сеуште трае, зарем не?Зошто да се задоволиш со тоа што го не сакаш, подобо е едноставно некаде да се изгубиш.Тоа го ценам!:smir:

Аватар-преубаво дефинирана слика, навистина.Кажува се што треба да се знае.Криењето на девојката од светот, но сепак не тотално криење, само деловите што ти мислиш дека не треба да се знаат.Претпоставувам дека си многу приватна личност.Погледот кој е исплашен од суровиот свет кој го опкружува но сепак со желба за живот и љубопитство.Сепак не си спремна да дозволиш животот само да помине покрај тебе.И на крајот кога ќе ја земам целата слика во преглед, таа желба за заштита, толку скриена а толку очигледна.

Потпис-ги поздравуваш луѓето, а?Фино, ќе бидам добра со вас, се додека сте вие добри со мене, но јас нема да бидам таа која ќе даде повод за нешто лошо да се случи.:salut:​

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Oд Гижо за Goddess of Chaos.
Фала за споделувањето на мислењето.
Му требаше време и се надевам простено ми е, го изгњавиф иако знам дека поретко прави отворени работи :).

Неискусна, но интелегенција која го надополнува тоа, млада, но со интелегенција која го скрива тоа. Имаш некои свои сфаќања за животот, кои што понатаму ќе се изделкаат и ќе се искристализираат.

Убаво е тоа што знаеш да се изразиш на повеќе начини, да ги изразиш емоциите, расположението итн... а тоа го бараш и од другите, таа твоја особина. Битно е што си ги имаш издефинирано приоритетите.

Некогаш се случува да бараш повеќе од другите, отколку што нудиш. Тоа е нешто што би можела, но немораш да го поправиш.
Дека сакаш драматичност во нештата може да се примети и искуси. Знаеш да целиш и генерално не се избрзуваш и не се залетуваш.

Поради твоето живописно размислување, на луѓето со мејнстрим глави им е тешко да те разберат, протолкуваат, но тоа те прави lovable.
Ти се сакаш себеси.

vp

Член од
5 април 2007
Мислења
236
Поени од реакции
0
Може и за мене едно опишување :toe::nesum:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Лејди Сатори напиша:
Злато се извинувам за тоа што малку закаснив со анализата, но не бев баш при време и + сакав да биде така детална анализа како што одамна немам направено.

Почнуваме...

Црна ружа-ружата која навистина не постои или барем не во природна форма.Со тоа ја откриваш твојата желба да го запознаваш мистичното.Многу често црната ружа се зема како симбол на смртта и на се што умира, вечната одмазда, но според мене суштинското значење на црната ружа е многу подлабоко од површноста на нејзината боја која ти си ја одбрала како симбол.Таа претставува смрт за старите навики/лошиот и излишен начин на живот кој се заменува со повторно раѓање.Така да во неа се крие голема моќ, со која верувам дека си запознаена посебно ако си се решила тоа да го земеш како псевдоним.

Изгубена некаде-повторно отсликување на една емоција која може да се поврзе со темнината на ружата.Твојата потрага сеуште трае, зарем не?Зошто да се задоволиш со тоа што го не сакаш, подобо е едноставно некаде да се изгубиш.Тоа го ценам!:smir:

Аватар-преубаво дефинирана слика, навистина.Кажува се што треба да се знае.Криењето на девојката од светот, но сепак не тотално криење, само деловите што ти мислиш дека не треба да се знаат.Претпоставувам дека си многу приватна личност. (не толку многу ама сум!)Погледот кој е исплашен од суровиот свет кој го опкружува но сепак со желба за живот и љубопитство.Сепак не си спремна да дозволиш животот само да помине покрај тебе.И на крајот кога ќе ја земам целата слика во преглед, таа желба за заштита, толку скриена а толку очигледна.

Потпис-ги поздравуваш луѓето, а?Фино, ќе бидам добра со вас, се додека сте вие добри со мене, но јас нема да бидам таа која ќе даде повод за нешто лошо да се случи.:salut:
Вредеше да се чека! :vozbud: Најпрво фалале шо издвои време за така детално да ме изанализираш, ептен ме погоди! Треба да размислиш да почнеш професионално да се занимаваш со овие работи, воопшто не ме ни познаваш, а вака добро ме изанализира :zver:

-или па можеш бизнис да си направиш на форумов кој сака анализа од Лејди Сатори по 50-че :icon_bigg

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ke se najde li nekoj koj bi me proanaliziral mene. Nikogas nikoj ne mi napravil analiza, a bas bi sakala da procitam nesto za mene?Anyone??

С

Сатори

Гостин
Black Rose напиша:
Вредеше да се чека! :vozbud: Најпрво фалале шо издвои време за така детално да ме изанализираш, ептен ме погоди! Треба да размислиш да почнеш професионално да се занимаваш со овие работи, воопшто не ме ни познаваш, а вака добро ме изанализира :zver:

-или па можеш бизнис да си направиш на форумов кој сака анализа од Лејди Сатори по 50-че :icon_bigg
Нема проблем злато со некои луѓе вреди да се занимаваш подолго време, ти си една од нив. :smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
За Toreador

Тореадор ака Торчо(што да правам,како таков те запознав,слушам Торчо Торчо и бело е се...после ми текна кој си бе:))

Те испофалија пред мене,е тоа ме поттикна да земам да истражувам од темната страна на Торчо(а и оти така фино ме замоли за анализа:))
Ми се чиниш како многу смирен тип..го нема го нема па ќе се појави и растур прави пред себе.Со твојот класичен,но сепак модерен пристап кон нештата те прави поинтересен за читање,на моменти метафоричен,и секогаш успеваш да ја пренесеш првичната порака што си ја замислил,барем кај мене.
Не ти оди македонскиов па тераш англиски,а?:)шала,и во тоа има нешто симпатично...не мора да одиш 2 месеца во Америка да вежбаш јазик,муабет со Торчо на мсн и тераш:)туку да се вратиме на нашево....
Уште сингл...бре бре,девојкиве веќе не се палат на емоционално јаки типови кои би честеле пијачка на шанк?Сакаш да освојуваш на поинаков начин,ех,верувај,си освоил,само срам им е да кажат:):):)
Центар на внимание..не е за тебе.Повеќе сакаш да ги гледаш нештата од страна,така целосно ќе можеш да ги фатиш и предностите и мааните на едно нешто.Не се истакнуваш со едно нешто и да живееш на стара слава,подобро постепено,повеќе..си ја открил формулата на успехот.
Романтичен?За ова не гарантирам 100%ама дефинитивно не би те ставила ни во оние мачо типовите.Кога освојуваш,сакаш да биде нешто посебно не си ти за one night stand,сакаш забава,но си ги знаеш и границите.Oh,baby I love your way...ајдее забегав:)

Сега засега Тореадоре,толку.Кога ќе навлезам во сите твои 3000 и кусур поста,па на кафенце,муабет и добар енглиш,можеби ќе си го сменам или дополнам мислењето за тебе,како што се случи со твои колегиовде на форумов.Bye bye!

едит:3000 и нешто биле:smir:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Gego не се мачи, мене едвај се наканија, а имам 9.000 поста :)))). Брао Викторгг :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Toreador напиша:
Сакам анализа од Рејзор и Ацева. :D
Ја сакам у пензија, па никој не ме рашува.
Фин си, здрав, прав, паметен. Шо сакаш поише.
Ова, ко за тебе, кошта пеес долари.

С

Сатори

Гостин
Сака ли некој да ми го анализира сегашниот аватар?:smir:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Убавицата и ѕверот...убава бајка..хепи енд...го посакуваш иако не секогаш го добиваш...ружата на љубовта чека под стаклено ѕвоно,но со текот на времето ливче по ливче почнува да паѓа....прашањето е дали ќе паднат сите до едно или,токму кога ќе изгледа се безнадежно ќе се појави „принцот‘‘, и ќе го фати во рака толку последното:raz:

Лејди...Ова мое некое гледиште,не мора да е точно:smir:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
eci^^^ напиша:
Ke se najde li nekoj koj bi me proanaliziral mene. Nikogas nikoj ne mi napravil analiza, a bas bi sakala da procitam nesto za mene?Anyone??
Искрено, кога се зачленив овдека и ја се прашував истото!
Беше една од членовите за кои е тешко да се направи анализа без добро да те познаваат.
Како те запознавав, од ден на ден, така и го менував мислењето за тебе!
Најпрво, мислев дека си обична девојка. Подоцна ја имав и таа чест да се запознаеме, со што воедно и научив многу работи за тебе!
Да не должам многу.... преминувам на ова главното!
"ЕДНА ОД РЕТКИТЕ ДЕВОЈКИ КОИ СЕ СОВРШЕНИ ДЕНЕСКА , мислам на физички и психички аспект. Горд сум што те имам за пријателка, затоа што знам дека припаѓаш кај оние пријатели кои ја знаат вистинската смисла на зборот пријателство. Личност која се бори за еден поубав, совршен свет(тоа го кажува и твојот аватар), каде ќе доминира разумот, среќата, успехот и љубовта! Еци е секогаш кај тебе кога највеќе ти треба, спремна да ти помогне и заедно да го надминете заостанатото. Живееш во реалниот свет, убаво си запознаена со сето тоа што те опружува околу тебе, знаеш да го оделиш доброто од лошото, да го избереш доброто за тебе, а лошото да го игнорираш, без посебно објаснување! За тебе минатото е завршена работа, важно е да се посветиш на сегашноста, и да изградиш сигурна иднина за тебе. Го цениш секое мислење на останатите, со цел да укажеш на некоја грешка или пак да научиш нешто ново. Знаеш дека животот е таков, каков што секој умее да го направи, среќен е тој кој умее да сака и дека една насмевка значи многу. Па затоа и постојано си расположена, насмеана, и среќна што денеска сонцето изгреа повторно! Зарем има нешто поубаво од помислата дека постоиш? Зарем не треба да се празнува секој ден, секое изгревање на сонцето?"

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Лејди Сатори напиша:
Сака ли некој да ми го анализира сегашниот аватар?:smir:
Ubavicata i zverot...Na site dobro poznata prikazna.Koga paga i poslednoto livce zverot se pretvara vo princ.
Za zal toa sto e vo bajkite daleku e od realnosa.
Spripliva si, umees da cekas nekogo koj ti znaci se.Sakas da veruvas vo cuda.Iako mozebi dlaboko vo sebe znaes deka ne e taka,deka gresis i dobro znaes deka bajkite se izmisleni.
Mozebi treba da izlezes od tvojot staklen svet vo koj zivees kade se e ubavo i cisto i sigurno da cekoris vo realnosta:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom