Девојката на мојата девојка
Сеуште се прашувам зошто никогаш не ме запозна толку добро мојата девојка, седум години бевме заедно.
Го знаеше веќе секој мој поглед, секое мое движење, се што сакам, кога го сакам и како го сакам.Само да ја погледнев ја спушташе раката надоле по мојот стомак додека лежевме сами на големиот кревет во спалната кај нејзините.
Да ... мојата девојка беше толку совршена, толку моја.Знаев зошто живее, зошто е моја а не туѓа.Знаев се за неа, секоја нејзина тајна, се што ја правеше жена.
Ги познавав толку добро тајните катчиња на нејзиното тело, мирисот, начинот на кој ми дишеше во уво, начинот на кој ме гребеше по вратот, начинот на кој нејзиниот јазик завршуваше во мојата уста, прво полека и срамежливо, а потоа длабоко, се додека не и го вшмукував полека со моите усни се подлабоко и подлабоко.
Еден ден ... веќе не можев да ја сакам како што ја сакав порано, најдов тип...да најдов тип.
Како смеев?
Со кое право се предавам на некој друг?-така ми рече, но нели сите ние имаме свое право да се дадеме на кој сакаме...но не, јас немам, јас и припаѓам само неа, нејзина сум.
И тогаш ме запозна со неа, по толку години, нејзината нова девојка.Јас одамна завршив со типот, сфатив не сум јас за хетеро врска, а се разбира не сакав да ја барам назад.
Што ќе мисли, нема да разбере, ќе мисли дека сум ја отфрлила дека сум ѓубре.
Подобро е си велам да молчам...да патам во тишината на мојата сопствена будалост.
Ја видов и аххх Боже...беше толку убава.
Личеше на мене , но беше многу понежна, послаба ... беше како совршена за во мојата постела, покрај мене во мојот кревет.И беше со мојата бивша девојка.
Разменивме погледи ... по неколку часа ми се јави, изгледа го нашла бројот од неа, од мојата бивша.
Побара да се најдеме, а јас не можев да ја одбијам таа кожа, тоа синило, Боже...тоа синило во нејзините очи беше како лек за сите мои разочарувања.
Таа беше таа, знаев.
Кога влезе во станот кај мене и беше чудно зошто се е бело, зошто се е кристално подредено.
-Сакам јасни релации-и реков.-и чисти станови.
Не ме почека ни ја понудам со Малибу, знаев дека го пие тоа што јас го пијам.
Ме бутна на софата.
Од каде сила во ова младо суштество се прашав, беше каде каде помлада од мене, скоро 4 години.
Ја бакнував како што не се сеќавав дека имав некогаш бакнувано.
Наредниот ден остана кај мене.По недела дена се пресели во мојот стан.
По две години сеуште бевме заедно.
Кога ја сретнавме мојата бивша на улица беше со детенце во раци, кажа се омажила.
Ми рече:
-Никогаш не научив дека не треба да те запознавам со моите „пријателки“.
Девојката на мојата бивша сега е моја девојка, а мојата бивша е мајка.А јас бев таа која на почетокот сакаше три деца.