Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Еве поздрав и од Рамадани кој и тој ви доаѓа на помош.Патем моментално е во Либија и се бори на страна на ИД.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Дојдовме до дереџе дебили да го обојат и поделат својот народ на црвени и плави а од сево ова корист имаат сите други а штетата е на македонецот.
Не знам дали да се смеам ли да плакам.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.868
Поени од реакции
1.618
Раздели па владеј! И уште некој лепези да онеписмени за да можеш да си владеш мирно со овци! Каква е таа бруталност ако имаш некој поединечен ваков случај и ако добро се знае за родителите не било чудно синот и со денови да не се враќал дома аха па тој сигурно бил некој мирен и повлечен дечко кој ете бегал од полицијата сосем случајно. Значи не е дека оправдувам убиство нечие ама дека полицајците мора да имат за право да те истепат да за тоа сум и тоа како ама да има и друга страна да се исчистат корумпираните и криминални полицајци од службата е тоаш можеш да кажеш удри и казнувај ова безредие мора да се доведе во ред. Пак ќе го дадам примерот во Холандија каде студентите беа спречени да протестират а полицијата ги исфрли ко партали и после тука бруталност абе ај.

D

Deleted member 53418

Гостин
Ај некој некој ми објасни сорос што е што пишувате сите сорос па сорос глеам се напнав зимале пари срања

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Брат џабе и објаснуваш, полицајците треба да умрат и тоа е тоа. Нема врска што беа гаѓани со шишиња, камења, шипки и други ствари, битно они го попречиле движењето на разјарената толпа. Ама така е кога коментираш позади тастатура 3000 километри далеку од Македонија.
Ќе помислам дека ви е криво што ми се фаќате цело време за „надвор од Македонија“. Дај мавнете ми се со муабетов! Истото мислење го имав и таму, го имам и тука. Ако не сакаш да си мета, не си ја продавај душата и не брани убијци, ебате!

Не заборавај како почна целава работа, ПОЛИЦАЕЦ уби дете. Не заборавај дека пола полицајци се поранешни криминалци. Нормално дека не генерализирам и тврдам дека и меѓу нив има добри луѓе, ама таквите не работат против народот. ;)

Последно уредено:
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.477
Поени од реакции
18.494
Ај некој некој ми објасни сорос што е што пишувате сите сорос па сорос глеам се напнав зимале пари срања
Некој луѓе толку многу читаат глупости и теории на заговор на интернет, што сега има се гади од сето тоа, ама пуста параноја, не можат да се наведнат над шољата и да се олеснат, од страв да не им дојди отпозади Сорос, во форма на Роко Зифреди.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.354
Поени од реакции
5.463
Нема што да носат маски ако не планираат да прават проблеми.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
stojance ddddddddddd.jpg [DOUBLEPOST=1431038589][/DOUBLEPOST] meriii 2.jpg [DOUBLEPOST=1431038632][/DOUBLEPOST] janko stojance.jpg

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Нема што да носат маски ако не планираат да прават проблеми.
Не е така, некои луѓе сакаат да си го заштитат идентитетот. Секој има право на тоа, со оглед дека подоцна може да наебе што излегол на протест.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Oд кого беа гаѓани со шишиња? Од лица со по десетици кривични пријави?

http://www.flesh.mk/archives/48462

Зошто овие лица досега биле на слобода? Кој ги штитеше да не завршат во затвор? Сигурно тие што протестираа, нели?
Koj be ne bil u zatvor?
Crveniot sea izleze pred par meseci!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom