Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
Нормално е да изјави такво нешто заради оваа хистерија што се шири. Чисто да се стави до знаење дека и другата страна е спремна. Еве почни од форумов на кој што има атмосфера на линчување на тој што не мисли како освестените и просветлени фанови на лејт најт аудио снимки.
На снимките има разговори од политичари како се обидуваат да скријат дека полицаец убил дете. Кога не успеале во тоа измислија приказна дека не бил на должност. Нема тука кој мисли и како мисли. Има дали си за или против тоа. Ти очигледно си за. Контрапротест за што? Кое ќе биде мотото? Сакаме полицјата да убива деца?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.391
Поени од реакции
84.643
Единствена мрежа што шири шпкеулации и подбуцнува е таа на Сорос - Либертас, Плусинфо, Бриф, Центарњуз. ...
Сигурно се само они тие кои шират шпекулации. Никако куртон вестите и новинарите од Сител, Курир, Република, Канал 5, кои професионално си ја вршат работата.

(а иначе овој муабет си го праиме у услови коа самите уредници на Канал 5 и Сител си кажуваат дека се платенички куртони)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
На снимките има разговори од политичари како се обидуваат да скријат дека полицаец убил дете. Кога не успеале во тоа измислија приказна дека не бил на должност. Нема тука кој мисли и како мисли. Има дали си за или против тоа. Ти очигледно си за. Контрапротест за што? Кое ќе биде мотото? Сакаме полицјата да убива деца?
Против насилството.[DOUBLEPOST=1431074233][/DOUBLEPOST]
Сигурно се само они тие кои шират шпекулации. Никако куртон вестите и новинарите од Сител, Курир, Република, Канал 5, кои професионално си ја вршат работата.

(а иначе овој муабет си го праиме у услови коа самите уредници на Канал 5 и Сител си кажуваат дека се платенички куртони)
Јас не ги цитирам ни едните ни другите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нормално е да изјави такво нешто заради оваа хистерија што се шири. Чисто да се стави до знаење дека и другата страна е спремна. Еве почни од форумов на кој што има атмосфера на линчување на тој што не мисли како освестените и просветлени фанови на лејт најт аудио снимки.
И после сорос (небитните) го делеле народот.
Пу да ти ебам клетиот.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Против насилството.
Кое насилство? Вчера протестите беа мирни, завчера имаше некој изолиран инцидент. Сакате да протестирате против група од 30-40 души? Слободно. Не ги чепкајте оние кои мирно протестираат веќе три дена и кои дури правеа жив ѕид за заштита на полицијата.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
И после сорос (небитните) го делеле народот.
Пу да ти ебам клетиот.
Народот е поделен одамна. Не може ти на мене да ми викаш дека верувам во нешто ради сок и сендвич и да бараш единство.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.391
Поени од реакции
84.643
..тоа не го објави Ѓорѓи Н. туку посочените "медиуми".
Тоа го кажа и Ѓорѓи Н. кој е исто ко тебе платен да шири предавничка пропаганда по медиуми, а богами и Груевски го кажа.
или ти можда не пратиш Груевски што кажува?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Кое насилство? Вчера протестите беа мирни, завчера имаше некој изолиран инцидент. Сакате да протестирате против група од 30-40 души? Слободно. Не ги чепкајте оние кои мирно протестираат веќе три дена и кои дури правеа жив ѕид за заштита на полицијата.
И имаше контра протест? Ако сте за лежење на трева селфи и делење гумени бомбони протестирајте цела година.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Народот е поделен одамна. Не може ти на мене да ми викаш дека верувам во нешто ради сок и сендвич и да бараш единство.
Си излегол ли на протест поради свое верување изминативе 10тина години?
На било кој...

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Тоа го кажа и Ѓорѓи Н. кој е исто ко тебе платен да шири предавничка пропаганда по медиуми, а богами и Груевски го кажа.
или ти можда не пратиш Груевски што кажува?
Ако навистина веруваш во тоа тогаш ти го препорачувам најблискиот психијатар.[DOUBLEPOST=1431074492][/DOUBLEPOST]
Си излегол ли на протест поради свое верување изминативе 10тина години?
На било кој...
десетина може да е и дваесет. Ако добро се сеќавам последен пат на протест бев на плоштад Пела за името. После тоа не сум бил ни на прослава ни на протест.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
десетина може да е и дваесет. Ако добро се сеќавам последен пат на протест бев на плоштад Пела за името. После тоа не сум бил ни на прослава ни на протест.
Не осеќаше одговорност да излезеш за Смилковско?
За Мартин?
За учката кога беше поставена за министер за одбрана?
За Ангел?
За студентите, средношколците?

Не ти зборам да одиш секој ден, зошто според тебе се исполитизирани ама барем првиот ден, кога е на ука бука, кога се излага зошто е жешка атмосверата, кога ниту една партија нема никаква инволвираност.

Не те допира ама баш ништо?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не осеќаше одговорност да излезеш за Смилковско?
За Мартин?
За учката кога беше поставена за министер за одбрана?
За Ангел?
За студентите, средношколците?

Не ти зборам да одиш секој ден, зошто според тебе се исполитизирани ама барем првиот ден, кога е на ука бука, кога се излага зошто е жешка атмосверата, кога ниту една партија нема никаква инволвираност.

Не те допира ама баш ништо?
На другата тема ми викаш дека протестот не е единствена форма да изразиш незадоволство а сега ме прашуваш зошто не сум бил на протест.

Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
Организираме контрапротест против насилство затоа што овие имаат протест за насилство....i dont get it

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На другата тема ми викаш дека протестот не е единствена форма да изразиш незадоволство а сега ме прашуваш зошто не сум бил на протест.
Те прашувам зошто не си бил. Не ти реков дека мора да излезеш на протест по секоја цена. Има и за стечајци, за земјоделци, за хонорарци. Гледаш како не ти ги спомнав и тие, не дека ги имам заборавено..
Ај сега одговори ми ако сакаш на предходното прашање. Не те допре ниту еден од тие случаи, нити за момент не ти дојде да кажеш абе дај барем првиов ден ќе излезам, додека не е инфилтрирана партија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom