Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Таа е типката? Сигурен си?

Сликава кажува милион зборови ако е така, ебате тоа дебилката.
Сега таман да пишам, сликава ја најдов на интернет но замаглена, го најдов потоа профилот на оваа и мене искрено не ми личи на типката што се бламираше пред ТВ, намерите и се очигледни, да, но сепак според мене не станува збор за истата девојка, ги известив и тие што ја пуштија сликава дека за погрешна личност станува збор.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
да и ја ја најдов и не ми личеше на неа...

него како смеат вака бе мамицата, ги препознава некои неа и тие што стојат позади? јас не бев секој ден бев 4-5 пати ама никој од тие немам видено.
И како смее да изјавува дека во понеделник ќе се идело пред СДСМ да се протестира?

Овца и глупача

Г

Грејвдигер

Гостин
Од која дупка излезе оваа? Ја видел некој на протести... нели од главните била, а уствари никад не ни зборела пред толпата.

tribute to Biljana

and one more...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па да, се додека постојат такви паразити како Билјана, нашава држава ќе продолжи да тоне, не да тапка во место, туку да тоне...
Постојат гадови што им се испрани мозоците во партиските штабови, на кои што партијата им е пред се, ама олку низок, срамен и бездушен чин јас сеуште немам сретнато, да се искористува туѓата трагедија за партиски цели, загубата на еден млад човек да биде искористена за добивање на партиски поени, тоа е најниската работа што може да им се деси...

Живот>Партија - во секое нормално и цивилизирано општество, ама дефинитивно не тука.

С

Спенсер

Гостин
Реденка треба на оваа да и се прај!!! какви кретеноидно-идиотски луѓе има во државава, просто неможам да верувам.

Ќе се фрлам главечки од тротоар (кој член ја имаше искористено фразава)???? :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Добро овие од партија ме интересира ,дали знаат нешто да кажат а да не го читаат од лист спремен од партија ?

Пошто јас досега не сум бил во ниту еден штаб, ги молам на тие што секој ден киснат по штабови да ми обелоденат .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оваа треба јавно да се жигоса! Која е ќе ја најде некој? Мрсулка исполитизирана,јас доброволец се пријавувам да ја измавам два пати од земја!

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
стварно тоа дека и пред СДСМ ќе сте штрајкувале, или Сител тролат само ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Добро овие од партија ме интересира ,дали знаат нешто да кажат а да не го читаат од лист спремен од партија ?

Пошто јас досега не сум бил во ниту еден штаб, ги молам на тие што секој ден киснат по штабови да ми обелоденат .
Па матурантка е, спремала матура, учела, имала други поприоритетни работи во животот од учење на партиско соопштение.Тажно за неа ќе изгледа денот и моментот кога ќе свати како се избрукала ...
--- надополнето: Jun 18, 2011 4:14 PM ---
стварно тоа дека и пред СДСМ ќе сте штрајкувале, или Сител тролат само ?
Сител тролаат ...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Па матурантка е, спремала матура, учела, имала други поприоритетни работи во животот од учење на партиско соопштение.Тажно за неа ќе изгледа денот и моментот кога ќе свати како се избрукала ...
--- надополнето: Jun 18, 2011 4:14 PM ---

Сител тролаат ...
претпоставував, апошто подолго време не сум у тек со настанов викам дај да си прашам за секој случај ...али која дебилна телевизија оваа Сител еј . :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Матурантката, Билјана Тодоровска, да беше дел од овие протести ќе знаеше дека начин за да се дојде до штабот на СДСМ нема бидејќи кордонот на џандари е секогаш поставен на раскрсницата после подвожњакот ...

Е сега што правиме, оооо ти наш претставнику ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
ги препознава некои неа и тие што стојат позади? јас не бев секој ден бев 4-5 пати ама никој од тие немам видено.
па фала богу дека ги немаш видено, кај смејат да ги пуштат од партија? :D

Член од
25 февруари 2008
Мислења
143
Поени од реакции
42
Утре во колку саат ќе биде масовниот протест?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не се тачни еј..ц.ц.ц... Овие немаат 2 грама мозок дури ни за лажирање. Дотичната Биљана никогаш се нема појавено на протестите, а сега глуми дека е одговорна. Врска нема.

Еве ви го Биљанчето како си гласа: http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=76063

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom