Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.225
- Поени од реакции
- 14.561
Таа е типката? Сигурен си?еве и уште нешто
Сликава кажува милион зборови ако е така, ебате тоа дебилката.
Таа е типката? Сигурен си?еве и уште нешто
Сега таман да пишам, сликава ја најдов на интернет но замаглена, го најдов потоа профилот на оваа и мене искрено не ми личи на типката што се бламираше пред ТВ, намерите и се очигледни, да, но сепак според мене не станува збор за истата девојка, ги известив и тие што ја пуштија сликава дека за погрешна личност станува збор.Таа е типката? Сигурен си?
Сликава кажува милион зборови ако е така, ебате тоа дебилката.
Па матурантка е, спремала матура, учела, имала други поприоритетни работи во животот од учење на партиско соопштение.Тажно за неа ќе изгледа денот и моментот кога ќе свати како се избрукала ...Добро овие од партија ме интересира ,дали знаат нешто да кажат а да не го читаат од лист спремен од партија ?
Пошто јас досега не сум бил во ниту еден штаб, ги молам на тие што секој ден киснат по штабови да ми обелоденат .
Сител тролаат ...стварно тоа дека и пред СДСМ ќе сте штрајкувале, или Сител тролат само ?
претпоставував, апошто подолго време не сум у тек со настанов викам дај да си прашам за секој случај ...али која дебилна телевизија оваа Сител еј .Па матурантка е, спремала матура, учела, имала други поприоритетни работи во животот од учење на партиско соопштение.Тажно за неа ќе изгледа денот и моментот кога ќе свати како се избрукала ...
--- надополнето: Jun 18, 2011 4:14 PM ---
Сител тролаат ...
па фала богу дека ги немаш видено, кај смејат да ги пуштат од партија?ги препознава некои неа и тие што стојат позади? јас не бев секој ден бев 4-5 пати ама никој од тие немам видено.