Паа...беше во природа...пред 5 години...се сеќавам дека не ни бев нешто посебно збунета, беше како од секогаш да сум го знаела тоа...ама не беше ни ништо посебно - сепак најубавите бакнежи дојдоа после тоа :back:
Првиот бакнеж всушност ми беше во забавиште,целата уста ми беше ко мајмунски газ и мајка ми кога ме виде почна да ми вика,а јас ја гледав зачудено и се прашував што сум направила.А првиот "вистински" бакнеж ми беше во 7мо одд и не беше ништо посебно,овие бакнежи сега се мноооооооооооооооооогу поубави и послатки...:wub:
Во седмо одделение, на зимовање во Кружево, тогаш бев шесто а ми се свиѓаеше еден од поголемите, од осмите! АЛи ништо не ни планирав, и дојде вечерта во мојата сабо, ми шепотеше нешто на увце, после ме бакна само на уста а јас се тргнав, али другиот ден на стазите, се бакнавме филмски Првиот впешаток ми беше малку грозен, али после ...
Па првиот бакнеж беше катастрофа,не дишев од возбуда,малку гадно ми дојде лигавењето и траеше негде околу 15/20 сек.Се разбира вечерта не го повторив бакнежот:nesum: но наредниот ден собрав сила,мечка страв мене не и го поправив впечатокот за лигавите бакнежи.Може и затоа ретко се лигавам до ден денес,повеќе сакам бакнеж со усни,фобија мамата
Prviot baknez.....
Vo osmo oddelenie beshe...baknez po koj smetav deka toa e se i site brodovi bi potonale bez "daritelot na iskustvoto":pos2: :pos2: :pos2:
Лее кога бевме така млади и невини седевме позади зграда игравме вистина или предизвик и мене ми се падна да ја бакнам најубавата женска у маало и така ја ко дудлач од мали години ја тргнав на страна незнаев како да и се пуштам се туфкаф и туфкаф на крај она ме повлече и ме разлигави ептен.....Ама дефинитивно беше катастрофа 6 спрема 7мо одделение Јули месец
Првиот бакнеж негде кон крајот на осмо одделение, брачеда ми се муваше со еден тип па ај ми го местеа другар му ама јас не сакав и сосила ме тргна:nervoza: и тоолку беше грозно, цела ме излигави... аууу не сакам да се потсеќам :nervoza:
prv baknez .... hmmm 5 odd mislam bese, pred bankata, cuvstvoto bese neopislivo, malku poveke izligaven i 2 saati doma posle se gledav na ogledalo i cela ve4er ne sklopiv oko
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.