И јас знам - сакам до тебе да бидамПрегледај го приврзокот 34238
Јас знам каде сакам да се најдам кога ке дојде Исус, а вие?
Се што се случува на вој форум е само исмевање на христијаните од страна на една шака атеисти, нихилисти, сатанисти и други вербални он...сти
Линкот води до Фејсбук страната на доктор Овуор.. Биди упорна и отвори ја, ако треба и од други компјутери. Вреди да донесеш информирана одлука госпоѓо!И ајде објасни што се прави додека се излева светиот дух. Бидејќи неможам да го проследам линкот што ни го препорача, еве ти со кратки зборови објасни некоја од случките. (навистина ме интересира, немој да помислиш дека се шегувам со тебе)
Овој Овуор, по што е доктор?Линкот води до Фејсбук страната на доктор Овуор.. Биди упорна и отвори ја, ако треба и од други компјутери. Вреди да донесеш информирана одлука госпоѓо!
Господ ни вети: Кој бара ќе најде, кој тропа ќе му биде отворено!
Забранет ми е facebook на работа, а дома немам интернет. Сега кој е крив што неможам да ги следам доказите и навистина да почнам да верувам... Но сепак ќе барам, можеби навистина ќе најдам ако така кажал Бог.Линкот води до Фејсбук страната на доктор Овуор.. Биди упорна и отвори ја, ако треба и од други компјутери. Вреди да донесеш информирана одлука госпоѓо!
Господ ни вети: Кој бара ќе најде, кој тропа ќе му биде отворено!
Имаат ли мобилни тоа верниците? Некое сликче да ни пратат од излевањето?Тоа што ти го нарекуваш турнеја во Библијата се нарекува Масовно излевање на Светиот Дух..
--- надополнето: Sep 22, 2011 9:44 AM ---
А се најавува однапред и се реализира, преку одбрани пророци од овие последни денови и случува пред многу луѓе за да не јадат трици неверниците
Да девојчињата не ги внесуваат кај олтарот, што мислам дека е дискриминација уште од пелени.Има нешто врска изгледа со јаболки, месечен период кај жените и т.нАко може некој православен или католик (упатен верник) или некоја друга црква, да објасни некој ритуал што се изведува во нивната црква.
Со некое објаснување ако може...
И прашање дали е точно дека девојчиња кога ги крстат не ги внесуваат кај олтарот во црквата, за разлика од момче, и ако е точно зошто е тоа така?
Она кое според Тебе е дискриминација, за Црквата тоа е волја Божја па ако се наоѓаш оштетена или потценета, обрати се до Севишниот.Да девојчињата не ги внесуваат кај олтарот, што мислам дека е дискриминација уште од пелени.
Да, има, доколку особата се крсти како возрасна. За бебињата кои се крштеваат, нема таква забрана..Има нешто врска изгледа со јаболки, месечен период кај жените и т.н
Дојди да те гушнам... Многу си ми „душичка“ со вакви одговори, што ми правиш да се чуствувам „сентиментално“, само нема да плачам за тебе ветувам...Она кое според Тебе е дискриминација, за Црквата тоа е волја Божја па ако се наоѓаш оштетена или потценета, обрати се до Севишниот.
Леле ај те молам објасни што сакаше да кажеш.Немаш обврска да плачеш за мене, доволно е да почнеш од себе и за себе. Плачот и за другите е дар Божји, само до врвните монаси-подвижници, а не за секој на кого му се приплакало ради гладните дечиња у Африка.