Почина Лесли Нилсен

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
RIP Leslie, за мене еден од најдобрите комедијанти! Ги имам изгледано скоро сите негови филмови и од сите бев презадоволен на крајот! Гол Пиштол, Неправилно обвинет секогаш ги гледам и ќе ги гледам без да ми станат досадни!

Денес е тажен ден за мене!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
RIP легендо.
Никогаш нема да заборавам како само ме засмејуваше кога бев малечка. Израснав со твоите филмови.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Цар!! Еден од најдобрите комичари на сите времиња..naked gun,за мене е најдобрата комедија некогаш снимена.. R.I.P. легендо !

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
"Surely you can't be serious? - I am serious...and don't call me Shirley!"

Еден од моите омилени глумци што секогаш ме смееше до солзи. Баш како што некој претходно кажа, и јас на почетокот го знаев како - смешниот со белата коса.
Почивај во мир Легендо!!! :(

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Лесна му земја. Навистина тажен ден за целата филмска индустрија, еден од најсмешните актери на сите времиња. Едноставно што и да направеше во своите филмови, секогаш делуваше смешно, тоа е нешто што не го може секој. Секако неговите филмови ќе останат и понатаму да се вртат по телевизиите и да се смееме со него.

Сепак со 84 години може да се каже дека го изживеал животот и тоа е, никој не може вечно да остане меѓу нас.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Штета, еден од моите најомилени актери. R.I.P.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.435
Naked Gun 33 1/3 е за мене најсмешниот филм некогаш направен на планетава земја. Ги имало многу ама еден беше Лесли Нилсен. Нека му е лесна земја.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
R.I.P

Беше еден од најдобрите комичари на сите времиња. :(

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Царов од комедијантите омилен ми беше, и ке ми остане...
Лесна му земја...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Вечна му слава

Инаку човеков мислам дека беше и ќе остане пример за тоа како се прави комедија!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бог да го прости...

Одличен глумец, комедичар прва класа!!!
Без него светот на глумата е многу осакатен , но бар за утеха е што барем 84 години ги изживеа... и во нив успеа да исполни одлични мемории за целиот свет а се надевам секако и за него уште толку повеќе !

Kajgana Shop

На врв Bottom