Cheross
COOL BOY
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 381
500мобиљари кеш пари е флет за е250?
Комплет сосе монтажа
500мобиљари кеш пари е флет за е250?
Комплет сосе монтажа
Гледам дека преку PC Suite пробуваш да се поврзеш, зошто ?? За блутут конекција, за префрлање на фајлови не ти треба PC Suite. Само направи телефонот и PC-то да бидат paired и готово. После клик на фајлот на десно копче и send to / bluetooth и кликни на телефонот во новиот прозорец што ке ти се отвори и веднаш ке почне трансферот. Многу едноставно.
Не можам да го поврзам телефонот со лаптопот преку Bluetooth. Решение за проблемов?
Побарај на гугл како треба да ти е форматирана картицата за твојот мобилен (NTFS, FAT32, allocation unit size...)Имам проблем со мемориската картичка на мобилниот. Картичката е MICRO SD од 4 GB, а проблемот е следниот:
Ја форматирав и сега телефонот не ја пронаоѓа?
Затоа што имаш Nokia N95.jas imam nokia n95. Zosto bavno mi gi otvora mapite?
Da moze, ama samo da go priklucis kompjuterot na internet od telefonot. Treba da imas staveno custom rom zatoa sto oficijalnite ne ja podrzuvaat taa opcija na 2.3.7 ima wifi tethering i preku usb Pozdravslushnav deka mozhe da se prikluchi telefonot na internet preku USB.... nekoj da pomogne ili nekoj tutorial?Koristam LG GT540
a telefonot na internet od kompjuterot?Da moze, ama samo da go priklucis kompjuterot na internet od telefonot. Treba da imas staveno custom rom zatoa sto oficijalnite ne ja podrzuvaat taa opcija na 2.3.7 ima wifi tethering i preku usb Pozdrav
Конектор за полнење треба да смениш.имам андроид уред х10 не се полни,не е до полначот пробав со неколку ама јок не ја бива...чаре? и пари за сервис се разбира колку би ме чинело,од Битола сум ако имате некој одма одам фала!
so usb kabel mislam deka ne moze, preku wifi so router ili ako nemas router instaliraj nekoe programce na lap top pa taka koristi go, ama u sekoj slucaj mislam mozes samo preku wifia telefonot na internet od kompjuterot?