Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
slikaj.png

Не можам да го поврзам телефонот со лаптопот преку Bluetooth. Решение за проблемов?

slikaj.png

Не можам да го поврзам телефонот со лаптопот преку Bluetooth. Решение за проблемов?
Гледам дека преку PC Suite пробуваш да се поврзеш, зошто ?? За блутут конекција, за префрлање на фајлови не ти треба PC Suite. Само направи телефонот и PC-то да бидат paired и готово. После клик на фајлот на десно копче и send to / bluetooth и кликни на телефонот во новиот прозорец што ке ти се отвори и веднаш ке почне трансферот. Многу едноставно. :)

Имам проблем со мемориската картичка на мобилниот. Картичката е MICRO SD од 4 GB, а проблемот е следниот:
Ја форматирав и сега телефонот не ја пронаоѓа?

Имам проблем со мемориската картичка на мобилниот. Картичката е MICRO SD од 4 GB, а проблемот е следниот:
Ја форматирав и сега телефонот не ја пронаоѓа?

Побарај на гугл како треба да ти е форматирана картицата за твојот мобилен (NTFS, FAT32, allocation unit size...)

Незнам дали ова е за тука, ама земав USB модем за мобилен интернет на компјутер од т-мобајл HUAWEI Е 352 денеска, предходно имав постар модел и си работеше супер и на двата виндовска xp и 7, сега проблемот е што овој новиот модем работи на XP a не работи на win 7, значи го препознава се инсталира ама кога стискам да се поврзе вика уредот не е пронајден или е недостапен, а покажува мрежа, се работи за понова верзија на модем од оној што го имав предходно па ако може некој да ми каже некој совет што да направам за да го препознае вин 7 би бил многу благодарен, од првин мислев дека е дефект но работи на xp....(n)

slushnav deka mozhe da se prikluchi telefonot na internet preku USB.... nekoj da pomogne ili nekoj tutorial?Koristam LG GT540
Da moze, ama samo da go priklucis kompjuterot na internet od telefonot. Treba da imas staveno custom rom zatoa sto oficijalnite ne ja podrzuvaat taa opcija na 2.3.7 ima wifi tethering i preku usb Pozdrav

имам андроид уред х10 не се полни,не е до полначот пробав со неколку ама јок не ја бива...чаре? и пари за сервис се разбира колку би ме чинело,од Битола сум ако имате некој одма одам фала!

имам андроид уред х10 не се полни,не е до полначот пробав со неколку ама јок не ја бива...чаре? и пари за сервис се разбира колку би ме чинело,од Битола сум ако имате некој одма одам фала!

Конектор за полнење треба да смениш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom