Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ваше мислење околу Sony Ericsson Xperia X8 ? Планирам да го купам, па сакам да видам ваши мислења/критики за телефонот :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Потребен ми е уште еден HTC Desire S, ако знаете во која мобиларница го има пишете ми. Не ми препорачувајте овој модел оној модел, стриктно овој ми треба.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За HTC EVO 3D во Оне сакам да прашам, понудата што е 1200 минути и 5 ГБ интернет со месечна предплата од 1200 денари, телефонот ти е 0 денари, овие 1200м и 5ГБ интернет ги добиваш еднократно или секој месец имаш по толку..? Иначе примамлива понуда.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
За HTC EVO 3D во Оне сакам да прашам, понудата што е 1200 минути и 5 ГБ интернет со месечна предплата од 1200 денари, телефонот ти е 0 денари, овие 1200м и 5ГБ интернет ги добиваш еднократно или секој месец имаш по толку..? Иначе примамлива понуда.
Секој месец по толку ... на 2 годишен договор

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Потребен ми е уште еден HTC Desire S, ако знаете во која мобиларница го има пишете ми. Не ми препорачувајте овој модел оној модел, стриктно овој ми треба.
Никој? Откај купувате мобилни бе? :D

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
D

Deleted member 53418

Гостин
Da ne znaes nekoj kaj da napraam telefonov go nosev vo servis kaj mene mi rekoa ne se prai frli go k550i imam problem kaj site e isto go palam bel ekran smeniv se ne se prai mi rekoa da ne znaete kaj mozam da go sredam pr ke go smenam ekranot 1 den max pak isto na net najdov neso 1 god max traelo toa popravkata :) ako znae nekoj neka pise fala

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Се работи за Самсунг i5800 андроид 2.2 порано си пушташе зулу.мк сега плеерот ми вика sorry this video cannot be played.Чаре момци ????

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Da ne znaes nekoj kaj da napraam telefonov go nosev vo servis kaj mene mi rekoa ne se prai frli go k550i imam problem kaj site e isto go palam bel ekran smeniv se ne se prai mi rekoa da ne znaete kaj mozam da go sredam pr ke go smenam ekranot 1 den max pak isto na net najdov neso 1 god max traelo toa popravkata :) ako znae nekoj neka pise fala
Со право ти рекле фрли го, не се исплати да се погледне тој телефон
ако ти треба ефтин телефон имам за продавање, наместо да го поправаш баш тој

Член од
11 март 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Vaka sea lugje, pred nekoe vreme imav krazba vo mojata kola, mi go iskrsija stakloto samo da bi go ukrale mobilniot telefon od samata kola koj denes vredi 200-300 denari. Se raboti za Siemens S 55 za BMW 320 2004. Dali nekoj znae kade bi mozel da najdem, ili dali od clenovite slucajno mu se naogja takov telefon.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Незнам која е реалната вредност во моментов за остатокот од светот, но за 3500 денари може да го имаш :) refurbished со 6 месеци гаранција.
--- надополнето: 11 март 2012 во 18:43 ---
Со право ти рекле фрли го, не се исплати да се погледне тој телефон
ако ти треба ефтин телефон имам за продавање, наместо да го поправаш баш тој
Тортица, до сега случаевите што сум ги имал со бел екран кај овој телефон а не било до екранот се случувало и од неоригинални внатрешни тастатури. Мислам дека тој дефект и не е толку скап, за сепак фино телефонче доколку маската му е оригинална и добро сочувана.

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Plssssssssss neka mi pomogne nekoj mi treba USER PASS za APLE STORE :love:

Fala!

Kajgana Shop

На врв Bottom