Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да прашам нешто.Имам телефон Sony Ericsson w100 Spiro го зедов пред една година 0 ден. у постпејд, што значи дека не очекувам којзнае каков квалитет, али ајде. Денес почна како ретардиран сам да врти по броеви од именикот. Сега ми е исклучен бидејќи нејќам да замарам луѓе у 2 по полноќ. Мислев да не е до ВИП, ама не е бидејќи картицата ја ставив во другиот мобилен.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да прашам нешто.Имам телефон Sony Ericsson w100 Spiro го зедов пред една година 0 ден. у постпејд, што значи дека не очекувам којзнае каков квалитет, али ајде. Денес почна како ретардиран сам да врти по броеви од именикот. Сега ми е исклучен бидејќи нејќам да замарам луѓе у 2 по полноќ. Мислев да не е до ВИП, ама не е бидејќи картицата ја ставив во другиот мобилен.
Телефонот знае да се мрдне од време на време. Префрли си се што имаш и напрај му factory reset и ќе се среди.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Имам микро м2 мемориска, ја форматирав пред некое време ама од компјутер и сеа нејќе да ми ја чита на телефонот, ми вика дека треба да ја форматирам, арно ама треба да ставам некој код- а кодот не го знам :) некое чаре да се направи нешто?

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Абе телефонот ми стоеше на УСБ го полнев.ама го исклучив компјутерот и телефоно се исклучи и неќе да се уклучи повеќе неќе ни да полни ни ништо .Чаре некое.Шо можи да е расипано?

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Zdravo...Barama sovet od vas,se dumam pomegu dvata telefoni:SONI ERICSON WALLKMAN MIX ILI SAMSUNG
GALAXY MINI,sto mi predlagate od vie dvata telefoni...Pozdrav do sute

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Zdravo...Barama sovet od vas,se dumam pomegu dvata telefoni:SONI ERICSON WALLKMAN MIX ILI SAMSUNG
GALAXY MINI,sto mi predlagate od vie dvata telefoni...Pozdrav do sute
Дефинитивно Galaxy Mini, плус работи на андроид оперативен систем и имаш илјадници апликации и добра поддршка за него. :)

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
Здраво... :) Ако може совет за T-Mobile Мove Вalance или Huawei U8600, сакам да земам вакво нешто ама ми рекоа дека имало само уште еден телефон и тоа од излогот, бил само еднаш вклучен и наполнет и го печело сонце. Инаку не е работен повеќе, па сеа ако знае некој да каже дали има некоја штета од тоа што го печело сонце, да не му наштетило на екранот, батеријата или нешто друго? (Да се земе во предвид дека периодот од кога е изложен не е поголем од 1 месец и дека сонцето во ова зимно време нема некоја голема јачина). Па сега ако знaе некој нека помогне, благодарам однапред. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Здраво... :) Ако може совет за T-Mobile Мove Вalance или Huawei U8600, сакам да земам вакво нешто ама ми рекоа дека имало само уште еден телефон и тоа од излогот, бил само еднаш вклучен и наполнет и го печело сонце. Инаку не е работен повеќе, па сеа ако знае некој да каже дали има некоја штета од тоа што го печело сонце, да не му наштетило на екранот, батеријата или нешто друго? (Да се земе во предвид дека периодот од кога е изложен не е поголем од 1 месец и дека сонцето во ова зимно време нема некоја голема јачина). Па сега ако знaе некој нека помогне, благодарам однапред. :)
На телефоните не е убаво да ги пече сонце. Пробај да им побараш друг. Или друг модел.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Земи го или оди во друг салон ... како и да е ако е помалку од месец на ова "сонце" не е проблем

Член од
25 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
2
Ве молам некоја страница за бесплатни игри за самсунг галакси мини....Поздрав...

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Добив на поклон од Америка HTC EVO 4G , ама коа го распакував сфатив дека нема слот за сим картица, у упатството прочитав дека телефонот всушност работи на фрекфенција и е кодиран на мрежата SPRINT во Америка. Ме интересира дали може да декодира некако, да работи на некоја фрекфенција на Тмоб , Оне или Вип, или да се вгради некако слот за картица. и колку би коштало?
Ако нема начин да се среди, каде би можел да го продадам ? :S

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Добив на поклон од Америка HTC EVO 4G , ама коа го распакував сфатив дека нема слот за сим картица, у упатството прочитав дека телефонот всушност работи на фрекфенција и е кодиран на мрежата SPRINT во Америка. Ме интересира дали може да декодира некако, да работи на некоја фрекфенција на Тмоб , Оне или Вип, или да се вгради некако слот за картица. и колку би коштало?
Еено големо НЕ ... Неможе никако да се направи да работи на наша мрежа, за сликање музика ќе служи ама не и за повици
За продавање незнам ако му служи на некој пушти го 100-150 евра
Мада за 150 евра се зема iPod touch 4 generation

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Праќај го назад во Америка.

Kajgana Shop

На врв Bottom