- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Ваше мислење околу Sony Ericsson Xperia X8 ? Планирам да го купам, па сакам да видам ваши мислења/критики за телефонот
Имаш тема за Х8, тука на форумов :Ваше мислење околу Sony Ericsson Xperia X8 ? Планирам да го купам, па сакам да видам ваши мислења/критики за телефонот
Секој месец по толку ... на 2 годишен договорЗа HTC EVO 3D во Оне сакам да прашам, понудата што е 1200 минути и 5 ГБ интернет со месечна предплата од 1200 денари, телефонот ти е 0 денари, овие 1200м и 5ГБ интернет ги добиваш еднократно или секој месец имаш по толку..? Иначе примамлива понуда.
Скриени трошкови нема така? Ако е 1200 денари месечно примамлива понуда е.. 1200м разовор и 5 гб интернетСекој месец по толку ... на 2 годишен договор
Никој? Откај купувате мобилни бе?Потребен ми е уште еден HTC Desire S, ако знаете во која мобиларница го има пишете ми. Не ми препорачувајте овој модел оној модел, стриктно овој ми треба.
Од БитПазар и од циган пазар.Никој? Откај купувате мобилни бе?
http://tmobile.com.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=8284&tabid=1&tn=Relax Comfort&ti=348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175Никој? Откај купувате мобилни бе?
Со право ти рекле фрли го, не се исплати да се погледне тој телефонDa ne znaes nekoj kaj da napraam telefonov go nosev vo servis kaj mene mi rekoa ne se prai frli go k550i imam problem kaj site e isto go palam bel ekran smeniv se ne se prai mi rekoa da ne znaete kaj mozam da go sredam pr ke go smenam ekranot 1 den max pak isto na net najdov neso 1 god max traelo toa popravkata ako znae nekoj neka pise fala
Тортица, до сега случаевите што сум ги имал со бел екран кај овој телефон а не било до екранот се случувало и од неоригинални внатрешни тастатури. Мислам дека тој дефект и не е толку скап, за сепак фино телефонче доколку маската му е оригинална и добро сочувана.Со право ти рекле фрли го, не се исплати да се погледне тој телефон
ако ти треба ефтин телефон имам за продавање, наместо да го поправаш баш тој