Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве :)

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве :)
Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.

L

Löwe

Гостин
Вака сеа, имам Нокиа Ц5, сакав да симнам апликации од www.ovi.store.com си избрав се таму подесов модел, бројка ова она и бројот, ама кога че ја најдам апликацијата што ја сакам само ми дава Сенд то Целл и ми прајча порака со линк за Даунлауд од страната, ама проблемот е што интернетот на телефонот ми е премногу спор и тама ќе дојде до пола се прекинува.. Ми треба помош дали ќе можам некако апликациите од Ови да ги симнам в компјутер па после да ги префрлам преку УСБ кабелот. Фала однапред се надевам на помош
Nikoj ne moze da pomogne?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила:mad: ) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp:place:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила:mad: ) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp:place:
Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.

бтв за кој тел се работи?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.

бтв за кој тел се работи?
ај ќе пробам и со тоа... фала
htc wildfire s

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролки :P
од каде и каква футрола купи ?
таква футрола- вчера ја зедов и сега в канта ја фрлив, ова да ми биде памет за друг пат како и што да купувам понатака.:)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Samsung Galaxy Ace S5830-

Работи само со T-mobile картичка :( ,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533
Зедов Nokia C6-00 ама Wi-Fi то никако неможи да се исклучи. Кога ќе го исклучам, по 5 секунди повторно се поврзва .... помош! :)

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.460
Поени од реакции
9.912
dali ima nekoj tuka sto ima puma phone i kako e zadovolen od nego,ili ako ima nekoa tema za toj telefon ako moze link.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Samsung Galaxy Ace S5830-

Работи само со T-mobile картичка :( ,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One
Vidi vo ledikom go ima za 220 evra.

Kajgana Shop

На врв Bottom