Кај го зема телефонов, и како си задоволен?Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве
Цена?Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.
Sony ericsson xperia x10 mini
Sony ericsson xperia x8
Nokia c5-03
Nokia 5530 XpressMusic
Nokia e5
Sony Ericsson Aspen
Кој од овие телефони да го купам????
Sony Ericsson Aspen
Nikoj ne moze da pomogne?Вака сеа, имам Нокиа Ц5, сакав да симнам апликации од www.ovi.store.com си избрав се таму подесов модел, бројка ова она и бројот, ама кога че ја најдам апликацијата што ја сакам само ми дава Сенд то Целл и ми прајча порака со линк за Даунлауд од страната, ама проблемот е што интернетот на телефонот ми е премногу спор и тама ќе дојде до пола се прекинува.. Ми треба помош дали ќе можам некако апликациите од Ови да ги симнам в компјутер па после да ги префрлам преку УСБ кабелот. Фала однапред се надевам на помош
Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила ) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp
ај ќе пробам и со тоа... фалаЕ пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.
бтв за кој тел се работи?
Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролкиај ќе пробам и со тоа... фала
htc wildfire s
таква футрола- вчера ја зедов и сега в канта ја фрлив, ова да ми биде памет за друг пат како и што да купувам понатака.Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролки
од каде и каква футрола купи ?
Vidi vo ledikom go ima za 220 evra.Samsung Galaxy Ace S5830-
Работи само со T-mobile картичка ,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One